Tuesday 14 February 2012

Kako igrati Beer pong

Beer Pong je relativno vrlo jednostavna igra koja zahtijeva puno vještine. Ali, to može biti igrao prilično mnogo bilo tko koji je prešao zakonski limit pijenje dobi. Pa kako igrati pivo pong dobro! Evo jedan članak o tome kako igrati Beer Pong.
Kako igrati igre Pong Pivo
Sada je to igara nema officiating tijelu, tako ne postoje standardna pravila za igru ​​pivo pong. Dok je cilj igre je isti svugdje, posljedica pravila za igru ​​može varirati. To se obično igra studenata, tako da različiti fakulteti imaju tendenciju da imaju malo drugačiji pravila.
Ali usprkos varijacijama, ovdje se nalaze osnovna pravila koja će vam naučiti igrati pivo pong dobro.
Oprema, kao što ime sugerira, igrati igru, trebat će vam ping pong lopticu, a neki pivo. Također trebate neki čaša (sebe izazov with čaše koje imaju manji naplatci!), Stol i 2 ekipe od 2 igrača.
Dvije ekipe stajati na dva kraja stola. Stog gore čaše u piramidalnih formation tj. 4-3-2-1 na svakoj strani. Kao što sam rekao, različiti fakulteti mogu koristiti različite formation za čaše, ali piramida je najčešći formacije. Napunite pola čaše uz pivo, tako da pivo neće spill kada zemlje loptu u njemu.
Cilj igre; Cilj igre je jednostavan. Se igrači jedna momčad pokušati prizemljiti loptu ping-pong u čaše s druge strane stola. Igrač iz jedne ekipe baca loptu u staklu s druge strane stola. Ako lopta zemalja u staklu, onda igrača iz oporbe tim piti pivo. Prva momčad bi druga ekipa piti sve svoje čaša piva pobjeda.
Pravila Beer Pong, Kao što sam rekao, dva kluba stoje na svakoj strani stola uz pivo čaše izložena u potrebne investicije. Igra može početi sa bacanje za kovanice ili papir-škare-rock. Momčad s točnim poziva odlučuje da li će poduzeti prvi baciti ili ne.
Lopta može se povratiti izravno ili na odskočiti. Ako lopta zemljišta direktno u staklo, onda je osoba iz druge ekipe mora piće koje čašu piva. Nepotrebno je reći, loptica mora biti čisto dovoljno! Ako lopta dobiva u staklo na odskočiti, onda oporba igrača morati piti čašu u kojoj je loptica sleti i još jedna staklo. Tim su napojeni mogu odabrati čaše kako bi se povećala svoju prednost.
Dok se čini savršeno logičnim da igra će završiti brže ako je lopta bačena na odskočiti kao uspješna bacanje čini oporba popiti dvije čaše, ali odbija lopta može be swatted daleko od strane opozicije. Kad lopta udari tablice. Suparnički igrači mogu udariti loptu daleko. Naravno, postoji rizik u prilogu gdje se može završiti udaranje pivo čaše, koji u slučaju da ne, vi ste odgovorni za izgubiti one čaše.
Varijacije, postoji svibanj biti nekoliko varijacija na osnovni oblik Kako igrati pivo pong. Prva, najčešći način je korištenjem vesla. Postupci igrati pivo pong using vesla? Morate koristiti veslo ping pong i služiti loptu u čaše i stoga zahtijeva više vještine. Ponekad, kada je lopta kruže oko ruba i je o to ulaziti, djevojčice može dopustiti puhati loptu izvan staklo. Nekih pravila također omogućiti tim da re-stalak, tj. za promjenu formiranja naočale, jednom ili dva puta tijekom igre kako bi igra malo teško za protivničke momčadi.
Pročitajte o kako bi naučili kako napraviti pivo pong stol.
Tako da ove su pravila koja trebate znati naučiti kako svirati pivo pong. Nepotrebno je reći, igra nije najbolje za svoje zdravlje. A ti trebaju biti iznad zakonskog ograničenja za piće u vašoj državi igrati.

No comments:

Post a Comment