Tuesday 14 February 2012

Ocijedite Tuš Popravak

Curi tuš drenažu svakako je traumatično i može dokazati da se dan spojler. Postoji mogu biti različite razloge za svoje curi tuš odvod. Najčešći razlog je pukotina u tuš odvod. Međutim, važno je znati je li curenja je uzrokovan označena štetu ili tuš odvod jer pečat nije u dobroj formi. Ako ste okrenuti taj problem propušta tuš, možda bi željeli znati o tome kako ići o popravku tuš odvod. Dolazeći u nastavku teksta.
Popravak curi Tuš Ocijedite
Prije nego što počnete, to su stvari koje trebate za taj događaj. , Flathead odvijač, metalne posude ili pad krpom, tuš odvod popravak kit, Drywall vidio, kliješta, odvijač, zaštitne naočale, rukavice, a nakon provjere onoga što nam je potrebno za popravak tuš odvod, Let's pogledajte kako to ide o ovom vodovod problem.
Je li to zaista curi Ocijedite?, Pa, ovaj svibanj zvuk malo smiješno, ali je bolje da potvrdi da je istjecanje je stvarno iz odvoda. Pobrinite se da provjerite da to nije rezultat ugrožena brtvljenje između kade i poda. Za potvrdu da koriste lijevka, a zatim sipati znatnu količinu vode kroz odvod izravno. Ništa tu? Ok, sada ispunite kade, a zatim provjerite curi opet. Ovi testovi će vam pomoći pronaći problem.
Pristup imaju; Poslije potvrde da odvodna zapravo curi, sljedeći zadatak je stvoriti ploca za pristup do tuš. Da biste to postigli, trebate ići tamo gdje vaše tuš odvod nalazi se i check out cijevi dovodi do tuš. Oni će vjerojatno biti pod poda ili iznad stropa u podu ispod odvoda. Pročitajte više o odčepiti odvod tuš.
Što je sljedeće?, Velika sada imate saznao gdje su cijevi, ono što trebate učiniti sada je zadržati kap krpom ili tavi ispod mjesto za odvod na podu. To će uhvatiti bilo vode koja može procuriti kada cut pristup odvod. Nositi naočale za sigurnost i koristiti drywall vidio za rezanje ploča za dobivanjem pristupa na cijevi. Trik ili ulov ovdje je da morate maknuti taj komad doista pažljivo, kao da mora biti postavljen natrag u izvornom mjestu nakon što ste učinili s popravka tuš odvod. Vaš pristup na cijev može biti kroz ormar, spavaće sobe ili čak i potkrovlje.
Je li vas drenažni?, A to je vrlo važan dio vašeg popravak curenja tuš odvod. Ovdje ćete morati pronaći izvor tuš curenja. Normalno, tu je istaknuti obezbojenje ili kaplje na mjestu propuštanja. Kliješta onda će doći na sliku za uklanjanje tog dijela odvoda. To može biti bilo brtva je cjedilo tijela ili čak i odvod tijelo. Izvadite filter pomoću odvijača onda brtvom i druge dijelove pomoću kliješta. Pročitajte više o kadom izlučivalo popravak.
'Mjestimična' zamjene; ​​Nakon što ste učinili s ranije korak ti bi znati da li je odvod mora biti zamijenjena ili samo patch će učiniti. Ne brinite, naći ćete važne informacije vezane za ovo u svoj tuš drenažu set za popravak. Upute će vas voditi u rastavljanje i reassembling vaše tuš odvod. Što trebate učiniti je samo popraviti slomljena dio odvoda i ako svi dijelovi uklapaju, koristite kombinaciju starog i novog. Na taj način, ponovno sastavite odvod i onda tvrditi da svi komadi za drenažu su pravilno na mjestu. Pročitajte više o tome kako popraviti tuš slavina curi.
Testiranje Times, a sada je posljednja stvar koja mora biti učinjeno za tuš drenažu popravak je da provjerite je li popravak Pokazalo se da se pravilno. Kako? Za to ćete morati skrenuti na vodu u malim stream i provjerite cijev koja je dole za bilo curenja koje svibanj imati razvijen čak i nakon zamjene filter, brtva i tako dalje. U slučaju da nema propuštanja krpa zid s drywall blato i blato nož. U isto vrijeme također treba zapamtiti da se raščistiti i maknuti bilo koji komad stropa vlasništvo štete vodostaja od curenja. Za zamjenu da je potrebno dio stropa, koristite drywall.
To je sve što trebate učiniti za tuš odvod popravak. Za stakloplastike popravak tuš odvod, možda ćete morati pozvati profesionalnu, kao i stakloplastike mogu biti lukav materijal za obradu. Sve je rekao i učinio, iako to nije bilo sve što je teško, zar ne?
Ovo je mjesto gdje sam odjaviti, ne bih ja drenažu vam neke više tako što ćete o tome čitati tuš odvod popravak i održavanje!

No comments:

Post a Comment