Wednesday 8 February 2012

Kako očistiti kožnu torbicu

Kožni predmeti uvijek su visoko cijenjena za svojim elegantnim i moderan pogledam ali može biti teško brinuti o njih kao plijesan i mildews može lako razviti na vašem kožnu torbicu, posebno ako je pohranjena u vlažnom mjestu. Koža je skupo materijal koji treba čistiti puno njege. Korištenje neprimjerenih za čišćenje i metode mogu oštetiti boju i izgled svoje lijepe kožnu torbicu. Tako, ovdje su neke jednostavne savjete o tome kako se čisti kožnu torbicu i kako ukloniti različite vrste mrlje iz nje.
Kako očistiti kožnu torbicu
Za pravilnu čišćenje kože, osobito za stvarno skupo kože stvari, uvijek je bolje da slijedite uputama proizvođača, o čišćenje i uporabu različitih proizvoda za čišćenje. Međutim, obično možete koristiti vrlo blagim sapunom ili tekućim sapunom kako očistiti kožnu torbicu sigurno. Za čišćenje kože torbicu sa sapunom, prije svega morate napraviti sapunici rješenje, dodajući mali dio sapun za jednu ili dvije šalice vode. Ako ćete koristiti tekući sapun, a zatim samo dodati nekoliko kapi da vode i pomiješati ga pravilno.
Sada, prazan sadržaj vašeg novčanika i otvoriti ga širok. Očistite unutrašnjost torbicu s komadom mekom i suhom krpom. Zatim uzeti mekom spužvom ili krpe i umočiti u laskav rješenje i ocijedite. Nemojte koristiti mokru krpu na kožnu i nikada ih isperite vodom. To jednostavno bi štetu stavku. Koristite samo vlažnom krpom očistiti ili obrišite kožnu torbicu i ostale kožne predmete. Poslije brisanje, mekom i suhom pamučnom krpom ili ručnikom da se osuši torbicu. Nikada ne zaboravite da se prijave kože uređaj i polirati torbicu, nakon što je sušen u potpunosti. To bi se vratili izvorni sjaj kožnu torbicu. Također možete koristiti komercijalne čistač kožnu torbicu, kao što je preporučio proizvođač proizvoda, ili samo na kemijsko čišćenje kožnu torbicu, ako proizvođač dopušta.
Kako ukloniti Mrlje od kože torbicu
Vaš novčanik koža može ponekad dobiti neki stvarno tvrdokorne mrlje kao što su, tinte, masti ili krv mrlja. Uklanjanje takve mrlje može biti malo teško. Ako je stavka je vrlo skupo, onda se preporučuje uzeti stručnu pomoć. Ako ne želite ići na profesionalni čistač kože i vaša koža torbicu nije jako skupo, onda možete probati alkohol i neke proizvode kao što su lako dostupne, lak za kosu koji sadrži alkohol. Hairspray mogu biti vrlo učinkovit za otklanjanje mrlja tinte. Inače, možete koristiti trljanje alkohol za uklanjanje mrlja tinte. Just dip komad mekom krpom ili pamuk obrisak in trljanje ili izopropilni alkohol, i nježno utrljati se tinta mrlja s njom. Tada nježno obrišite područje sa suhom krpom.
Alkohol se može koristiti za uklanjanje plijesni mrlju. Dovoljno je pomiješati jednake dijelove trljanje alkoholom i vodom i umočiti komad tkanine u njemu. Iscijediti platno i koristiti ga obrišite umrljana područja, nakon čega je potpuno suha. For mast mrlje, najprije uklonite masnoću sa krpom i pospite kukuruzni škrob na njemu. Neka kukuruzni škrob sjediti za nekoliko sati, nakon čega koristite suhu krpu da ga obrišite. Za uklanjanje mrlja krvi, prvo osušiti mrlje potpunosti, a zatim koristite vlažnom krpom obrišite područje. Nakon sušenja površinu, koristite regenerator od kože. Ako mrlja još uvijek postoji, onda obratite profesionalni čistač kože. Također imajte na umu da pretjerana upotreba alkohola, i alkohol temelji proizvoda kao što je lak za kožu čišćenje mogu oštetiti kože. Stoga, uvijek pokušajte proizvoda za čišćenje na skrivenom dijelu kože predmet, prije nego što aplicirate za čišćenje stavku. To bi vam pomoći da se spriječi bilo većih oštećenja.
Pročitajte više na:; skidanje mrlja od kože, kožna Čišćenje Savjeti; Kožni predmeti nikada ne treba čuvati u vlažnom mjestu. Ako se skladišti u vlažnom mjestu, to može postati skloni da se kalup i plijesni. Tako, spremanje koža stavke samo u Torba su došli, što će pomoći da zadržite stavku čist. Također ne izlagati bilo kakve kožne predmete, uključujući kožne torbice izravnoj sunčevoj svjetlosti i prekomjerne vlage, i nikad ne koristiti baby maramice i bilo koji proizvod koji sadrži vosak i silikon na njih. Nadam se da ovaj članak o tome kako očistiti kožni novčanik će vam pomoći u održavanju svog torbici čista iu dobrom stanju. No, nikad ne zaboravi da slijedite upute koje ste dobili od proizvođača proizvoda u vezi čišćenja i održavanja, ili konzultirajte profesionalni kože čišći za bilo kakve sumnje u svim tim pogledu.

No comments:

Post a Comment