Sunday 12 February 2012

Kako zamijeniti prednje svjetlo žarulja

Pretraživanje u mraku? Vaš automobil svjetla čini se da su otišli poprsja. Trošak promjena far žarulju je jeftiniji nego uzimajući vaš automobil svjetla promijenio inače vam svibanj kraj gore plaćaju ulaznicu. Želite li spremiti na sve da se novac i potrošiti samo 10 minuta u zamjenu žarulja po sebi? Ako da, onda pogledajte ove jednostavne savjete o tome kako zamijeniti far žarulju vašeg automobila.
Koraci za Zamijeniti svjetala Bulb; Postoji šest glavnih koraka koje trebate slijediti s obzirom na zamjeni svjetla so pomaknite se dolje da znaju kako zamijeniti far žarulju. Pročitajte više na auto probleme.
1. korak, kada vaš automobil's far žarulja je out, prvo što trebate učiniti je, naći novi ili kupiti jedan ako nemate rezervnih. Tu je drugačiji postupak za automobile sa zatvorenim beam svjetla i korake uglavnom za osnovno zamjena farova žarulja.
Korak 2, da biste dobili spreman zamijeniti svoj prednje svjetlo žarulja, obično ne treba nikakve alate na sve. Sve što trebate učiniti je, pop otvorite poklopac sigurno i pogledati iza prednje svjetlo locirati žarulju vlasnika. To je onaj koji ima tri wires izlazi iz čep koji je u obliku trapeza.
Korak 3; tri vodiči fiksne na čep koji se nalazi na dnu prednje svjetlo. Taj dodatak je održao bilo plastične uhvatiti, vijak kapa i metalni isječak. ; Plastični ulov: Tu je i mala polugom palicama gore na vrhu utikač. pritisnite ga prema dolje palcem i istovremeno povucite utikač nježno, ali čvrsto da ga slide off. ; Metal isječak: Morate ga podići i dalje pustiti ga ispasti u ruci. Isječak je vrlo malen i stoga pazite da ne ispustite ga na tlo. ; Vijak kapu: Vi jednostavno trebate ga odvrnuti okretanjem u suprotnom sat mudro biste ga otvorili. , Korak 4; Izvadite staru žarulju svjetala jednostavno ga povlačenjem van držeći na bazu. Zakreni žarulja neznatno da ga puštanje ako ne izaći brzo. Uzmi krpe i clean off ruke prije nego što dodir novu žarulju kao ulje na vaše ruke može izgorjeti žarulju out rano.
Korak 5; Držite kraju žarulja i staviti ga u stražnjem dijelu prednjih svjetala na isti način možete ukloniti stari. Uvjerite se da je potpuno umetnuta unutar gledajući, ako je postrojilo se ravnomjerno i nitko to gumene brtve je vidljiv. Ovo je važan korak za kako zamijeniti far žarulju.
Korak 6; Uključite žice natrag i ponovno osigurati žarulja zatvaranjem poklopca. Testirajte žarulja prebacivanje na svjetlima, ako je to sjajna i bijela, ti si dobar to ići. Više o popravak automobila.
To su neke jednostavne i upravljati korake zamijeniti svjetlima. Iako je mijenjanje svjetla razlikuje od automobila do automobila, to su osnovne korake trebate slijediti kada se svjetla nalaze se u kapuljača. Većina ovih automobila dolaze s korisnički priručnik koji objašnjava kako zamijeniti prednje svjetlo žarulja u korak po korak postupak, sa ilustracijama, kako bi posao lakši. Ali, ako ste izgubili priručnik ili imate stari auto da treba zamijeniti far, uvijek možete računati na nas. , Možete pročitati više o; svjetala Lens Cleaner; Kako to Chanel svjećica, tako da, sljedeći put imate problem far zamjenu, nećete morati potrošiti sve one svote novca za dobivanje netko drugi da ga zamijeni. Vi samo možete kupiti žarulja farova, izabrati krpe i doći na posao.

No comments:

Post a Comment