Wednesday 29 February 2012

Što žene žele u Man

On je rekao da je žensko srce je dubok ocean tajni. Što se događa u ženskom umu je teško shvatiti. Jedan od razloga zašto se ne mogu razumjeti žene, jer je način na koji žene proces njihove emocije i misli se razlikuje od načina na koji ljudi proces njihove emocije. Čak i Sigmund Freud, otac moderne psihologije, nije mogao shvatiti žene proces misao. Kada je riječ o odabiru partnera, to je vrlo teško reći što žene u muškarca. Let's pogledajte što žene žele u čovjeku.
Što žene žele u Man - Popis
Žena ima puno očekivanja od svog muškarca (koji nije u krivu). Let's pogledajte što žene žele u čovjeku. , Žena neće očekivati ​​tip da se Wimpy. Povjerenje je prva stvar koju žena gleda u čovjeka. Čovjek treba biti uvjeren u ono što on čini. On se ne treba ispričati i morao biti, umjesto pretvara. , Čovjek koji ima dobar smisao za humor te je cijenjen od strane žena. Dvije najvažnije osobine privlače žene se smiješno i samosvjestan. Dosadno, dosadno je čovjek strogo ne-ne, ali to ne znači da morate nasmijati i biti smiješan u svakom trenutku, što svibanj izraditi te izgledaju glupo. ; Žene cijeniti ljude koji slušaju ono što oni kažu. Žena voli dijeliti njezine misli i problemi s čovjekom koji je ona s. Čovjek mora biti suportivna i razumijevanje. Kad god govori ju slušati pažljivo, i davanje povratne informacije je potrebno s vremena na vrijeme je uvijek dobrodošla. Potvrđujete njenim potrebama i ona također će uzvraćati na isti način možete očekivati ​​da će biti. ; Žene vole čovjeka koji je romantičan i da ide dodatni milju za nju. Učiniti da se osjeća da je krajnji jedan za vas. ; Žene obožavaju muškarce koji su plemenit, kao što se gospodin i otvaranje vrata za nju, nakon što je zaštitni ruku oko nje kad god ona je u nevolji ili ako postoji bilo kakva opasnost i njezin pomaže sitni. , Što žene žele od muškaraca
Evo nekoliko stvari koje žene žele muškarci znati, kako su žene emocionalne vrste, oni vole muškarce koji su osjetljivi. Biti tu za nju i uvijek, neka znaju da vam je stalo i podijeliti svoje emocije. Provedite kvalitetno vrijeme s njom, bez obzira koliko si zauzet. Činjenica da vam vrijeme iz svog zauzet raspored samo da se s njom, sigurno će biti poštovati. ; Žene vole iznenađenja i ljubav da se pampered. Žene kao muškarci biti velikodušan. Nemojte biti škrt, ali ne može potrošiti štedljivost bilo. Povremeno dar iznenada iz vedra neba mogu osvojiti njezino srce. To je dobro pretjerati s vremena na vrijeme, ali nemojte to učiniti često ili drugo ćete biti prikazan vrata. ; Žene kao muškarci da budu lojalni. Recite joj o svojoj prošlosti odnosa, ako ste imali bilo. Budući da je čovjek od karaktera pomoći će žeti odnos koji je izgrađen na povjerenju. Ljubav koja je podupirač gore mimo povjerenje i poštovanje će izgraditi snažne veze koje mogu stajati test vremena i života. Nikada nemojte varati na ženu i nikad ne reći joj da ti varao na ex. To neće učiniti da se osjeća da su pouzdani i mudar, ali umjesto toga on će vam izgledati jeftino. ; Žena voli biti poštovan od strane svog muškarca. Ako ona želi biti tretirana kao jednaki, onda poštivati ​​njezinu želju. Postoje slučajevi kad želite platiti za večeru ili koncert, ali ako ona inzistira na dijeljenje račun, joj dopustiti. , Što žene žele u Guy, prva stvar što žene žele u čovjeka fizički, je da on treba biti dobro građena i snažne (ako su vruća veliki koma, onda wow!) Ako ste jedan momak s dobrim fizičkim svojstvima, budite spremni da imaju fan sljedeće. ; Žene nikada prihvatiti nametljiv dečki i koji očekuju da im se kaže sve. Poštujte njezinu privatnost. Neka joj je također uživati ​​u vlastitom prostoru, poput djevojčice noćnog izlaska ili izlazak s prijateljima. ; Nijedna žena ne voli jedan otirač za dečka. Budite odvažni i sigurni u ono što radimo. Žene vole dečki koji može potrajati i vlastite odluke, a ne "što god želite 'vrste. ; Žene vole kreativnost i poštovati bilo koji dodatni napor uzeti za nju. Možete napraviti joj dan samo ide iz vašeg način da joj molim vas s nešto kreativno napravio posebno za nju. , Biti pravi prijatelj i za nju i ponuditi joj osjećaj sigurnosti nudeći fizičke i emocionalne podrške. Neka znaju da čak i ako je ona ostari ili mlohav, da ćete uvijek biti tu za nju i da su pouzdani. ; Žena će se uvijek kao momak koji ima planove i ambicije. Budite sigurni što želite raditi i vježba plan. Molba za nju prijedloge će učiniti da se osjeća da i vi poštovati njezin izbor. Ambiciozan čovjek, koji zna što želi točno, uvijek poštuje. ; Za više pročitajte što žene žele i odnos savjet, sada da znate što žene žele u čovjeku, ići naprijed i boriti se da djevojka ste eying za dugo vremena. joj pokazati da ste sve što ona očekuje i sweep off joj joj stopala. Ona je siguran da pada glava-over-peta u ljubavi s vama.

No comments:

Post a Comment