Thursday 23 February 2012

Standardni veličinama

Uramljena slika ili slika je memorija zamrznuta u vremenu. Postoje različite standardne veličinama koje se možete odlučiti za, ako želite uokviriti vaše omiljene fotografije ili slike. U ovom članku, ja raspravljati o tome što su raznim standardnim veličinama slika dostupna na tržištu i kako biste mogli odabrati odgovarajuće jedan.
Bilo da je slika koja bilježi svoju maštu ili ugriz koji bilježi značajan trenutak u vašem životu, to kadriranje i stavljajući ga na vašem zidu je velika ideja. Zidovi trebaju biti ukrašena sa sjećanjima i umjetničkih djela, tako da čak stoji i bulji u zid u kući je 'iskustvo'. Kadriranje slike ili slike posebno je važno ako želite da ga sačuvamo i vidjeti kako to da je njegova ljepota ostaje netaknuta od razaranja vremena. Jedna važna stvar je, naravno, odabiru pravo jedan je od standardnih okvira veličine koja odgovara veličini vaše slike.
Postoje stručnih društava koji obavljaju posao kadriranje umjetničkih djela i slike kao takve. Oni mogu napraviti prilagođeni okviri za vas koji su napravljeni kako bi odgovarao Vašim sliku ili slike. Onda opet, ako želite ukrasnih okvira s pozlatom ili drugim ukrasima, oni cijene čak i više. Kakve okvir će odgovarati sliku ovisi o kvaliteti slike i njezin sadržaj. Pusti nas da vidi što su faktori treba uzeti u obzir pri odabiru jedan od standardnih veličinama.
Kako odabrati pravu standardne veličine okvira?; Jedna stvar koju treba razumjeti prije nego što idete naprijed je da se standardni okvir za sliku veličine uglavnom su izražene u inčima, a oni se odnose na dimenzije slike ili sliku koja bi mogla biti uokvireno u njima. Oni ne odnose se na stvarne dimenzije okvira! Stvarnim dimenzijama su malo veći od navedene dimenzije kao što su unutar okvira granice.
Još jedna stvar koju trebate znati je da se u citiranom standardnim veličinama, uvijek su dati u 'Širina x Visina "formatu. To je, prva vrijednost je uvijek širina i drugi vrijednost visine u inčima.
Iako odabir okvira, još jedan čimbenik treba uzeti u obzir ono što je veličina će odgovarati sliku. Krajolici imaju tendenciju da izgledaju bolje u velikim okvirima. Osobne fotografije okviri imaju tendenciju da izgledaju bolje u manjim veličinama. Naravno, u slučaju da slika ono što važno je da ste dobili okvir koji odgovara veličini. Mnogo puta smo okvir ispise izvornog slikarstva koji mogu imati različite veličine. Dakle, jedna stvar koja treba uzeti u obzir je veličina slike ili slika koju namjeravate okvir, dok odabirom veličinama. To je dobra ideja da čak i nositi papir ili papir kartice izrez od stvarne slike koje će biti uramljena. Na taj način, zapravo možete testirati ako je slika uklapa u kadar.
Popis Standard veličinama, na kraju ovdje je popis standardne veličinama dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovaj popis također uključuje standardne dimenzije okvira za fotografije, kao i umjetnost veličinama od konfekcijski vrste. Možete pronaći kontakte online tvrtki koje mogu stvoriti prilagođene okvire prema Vašim zahtjev. Ovdje su standardnim veličinama u inčima koje su dostupne u gotovim obliku:; 24 x 30, 24 x 36, 20 x 30, 22 x 28; 22 x 28, 20 x 30, 20 x 24, 18 x 24, 16 x 20, 14 x 18, 12 x 16, 11 x 14, 10 x 13, 9 x 12, 8,5 x 11, 8 x 10, 6 x 8, 5 x 7, 4 x 6, 4 x 5; Pročitajte više na :; DIY uramljivanje slika, Picture Frame Veličine; Digitalni foto okvir osvrti; Picture Frame Ideje; pravu veličinu okvira će izvesti ljepotu sliku, čak i više. Odaberite standardni veličinama koje će odgovarati vaše slike ili slike najbolje. Nadam se da ovaj članak je bio od pomoći!

No comments:

Post a Comment