Wednesday 22 February 2012

How na poljski Cipele

Dobro obučen i dobro njegovan čovjek je ono što svaka žena želi. Profesionalno također, blagostanje odjeveni u projektiranju pomaže osobi kao netko tko vodi brigu o sebi i tako, mogu se pobrinuti za njegov rad previše. Ono što čini čovjeka dobro obučen? Jednostavno, čisto, i izglačana košulja u paru s pove hlače i par sjajna, dobro polirane cipele. Ako želite saznati kako poliranje cipela, zatim tu je korak mudar procedura za to.
Kako Poljski Cipele
Korak 1; prva stvar koju biste trebali učiniti prije početka na poliranje cipela promijeniti u neku staru odjeću. To je zato što, cipela za nokte ili vosak može obojiti odjeću i može biti vrlo teško ukloniti kasnije.
Korak 2, početi s uzimajući osloboditi od prljavštine ili prašine, koji bi mogli imati je dobio nakupila na cipelama. Možete koristiti čistom i suhom krpom za tu svrhu. Ponekad, prljavštine na peti može biti vrlo tvrdoglavi i vrlo teško ukloniti. Tako možete napraviti krpom malo mokro, to zavrtanje ispravno i zatim ga uklonite prljavštinu na petu cipele s njom. Postoje neki kože čišćenje dostupni na tržište previše, koja se koristi za uklanjanje prljavštine iz cipele. Možete primijeniti čišćenje kože, držati ga za sušenje i potom nastavite s poliranje cipela. Pročitajte više na kožu čišćenje savjete.
Korak 3, nakon što su učinili s uklanjanjem prljavštine, odabrati nokte koji se mora primijeniti na cipele, ovisno o cipelama boje. Uklonite vezice before poliranje cipela, tako da oni ne dobiti bojen.
Korak 4; pravilan način poliranje cipela je da se malo krpom i primjenjivati ​​neke Poljski svom kutu. Držite ovom kutku prstima i početi primjenjivati ​​nokte za cipele. Možete početi od pete i zatim nastavite prema pete, s obje strane cipela. Apply poljski jezik na cipele previše. Koristiti kružne pokrete, a primjenom cipela nokte, tako da se dobiva ravnomjerno cipela na površini.
Korak 5; Neka poljski ostati na cipele do suha. Nakon toga, uzmi kist konjske dlake and koža cipele s njom.
Korak 6, donijeti dodatni sjaj cipela, uzmi čistu krpu i protrljati cipela površine s njom. Dok poliranje cipela, koristite cipela stablo, tako da je oblik cipele nije pokvaren. Pročitajte više o brizi za kožne cipele.
How poljskim cipele bez obuće poljskom
, U slučaju da ponestane cipela poljski i morate otići negdje hitno, postoji još jedan način da se poljski i dovesti sjaj cipele. Ako želite saznati kako poliranje cipela kod kuće, bez cipela za nokte, onda ovdje je metoda.
Korak 1; Uzmi banana i uklonite kožu.
Korak 2, s banana kožu, utrljati površini vaše cipele energično.
Korak 3; Uzmi mali krpom i koža vaše cipele s njom, dok banana komada su uklonjene i cipela dobiva sjaj leđa.
Ako ste okruženja svjesno i žele koristiti kemijske besplatno poliranje kože za cipele, zatim ovdje je brz recept za to. Pomiješajte jednake količine maslinovog ulja i limunovog soka i poliranje Vaše cipele s njom. Ovaj home je napravio cipele za nokte sigurno će donijeti instant sjaj na cipele.
Nadam se da sada znate kako to poljski cipele, uz kao i bez cipela poljski. Jedan od posljednjih savjet o cipelama poliranje - po mogućnosti koristiti zalijepite ili krema za nokte umjesto voska ili tekućina za nokte, kao što su ovi polira moisturize kože duboko i na taj način, napraviti cipele trajati duže.

No comments:

Post a Comment