Friday 17 February 2012

Low Light Biljke

Iako slabom osvjetljenju biljke mogu rasti u ograničenom svjetlu okruženju, važno je da se održavati drugi briga faktora kao što su voda, gnojivo i vlage dobro. Prije nego što vas učiniti vaš izbor slabog osvjetljenja biljka (e), važno je proučavati faktore skrb za specifične biljke ispravno. Postoje različite vrste kuća biljaka koje su pogodne za low osvijetljenom okruženju. Postoje neke vrste sukulenti, neke sorte koje cvijet, i neke druge lijepe ne-cvijet ležaja sorti kao što su sretni bambus. Navedene u nastavku su 10 najboljih low light biljke prikladne za zatvoreni u vrtu.
10 Best Low Light Bilje
Zlatni Pothos: ovo je popularan među low light ured biljke, koja ima velike zeleno lišće s nekim zakrpe žute boje na njoj. Ova biljka lako se može održavati u zatvorenom prostoru low light uvjetima, a može se držati na podu ili tablicu, ili čak je visio na balkon.
Dracaena Janet Craig: Dracaena Janet Craig je vrlo popularna među dracaenas, i može tolerirati suha i low light uvjetima lako. Listovi su tamno zeleni, i držati kaskadno nježno iz stabljike. Popularna raznolikost ove biljke je 'Compacta', koja raste oko 1 stopalo visok, sa lišće raste blizu stabljike.
Aglaonema Red Peacock: crvena paun houseplant ima veliki veliki listovi koji imaju zanimljive zelene i ružičaste boje uzoraka. Ove atraktivne slabom osvjetljenju biljke su vrlo lako za njegu i može se čuvati u uredu ili kući.
Spider biljke: To su veliki za iskušenik vrtlari, kao što su oni vrlo lako se održavaju. Ove biljke imaju dugi, uski listovi koji rastu u neposrednoj blizini zajedno. Možete zadržati ovu biljka u loncu na podu, ili objesiti ga u koš.
Lucky Bamboo: Ovo zatvoreni biljka je lako dostupan, a druga omiljena među zatvoreni kuća biljke koje je vrlo lako briga za. Možete zadržati male veličine one na vašem radnom stolu ili u vašoj kupaonici countertop. Ako želite da i dalje ostane u sobi, a zatim ići za malo veće veličine. To nije zapravo bambus biljka, ali tip dracaena.
Mir Lily: Ako ste u potrazi za low light kuća biljka koja je ujedno i cvjetnica, zatim mir ljiljan je pravi izbor za vas. Mir ljiljan ima veliki tamno zeleno lišće, i prekrasnim bijelim cvjetovima. To je lako za skrb i mogu rasti u uvjetima slabog osvjetljenja i okolici.
Java Ferns: Java paprat su dobar izbor ako ste u potrazi za low light akvarij biljke. To je jednogodišnja biljka, ali ne može se nazvati velika potražnja biljka. Međutim, oni služe potrebu vegetacije da li je u pitanju riba zdjela ili tenk.
Voda ljiljani: Ovi ljiljani mogu prilagoditi low light uvjetima, premda oni nisu vrlo lako rasti biljke. Ovi low light vodene biljke cvatu svako jutro i zatvorite tijekom poslijepodneva.
Engleski Ivy: Engleski bršljan se može prilagoditi uvjetima slabog osvjetljenja područja, te s nekim skrb možete razviti ih u kući. Uz neke žice ili drveni okvir aranžmane, možete rasti elegantan obličje bršljan biljaka.
Božićni kaktus: Većina kaktusa sorte može podnijeti low light uvjetima lako. Među zatvoreni kaktus, kaktus Božić je jedan od najatraktivnijih, a ima Božić boje s crvenim cvjetovima i tamno zeleno lišće.
Navedene su gore od 10 najboljih slabim svjetlosnim kuća biljaka. Većina kuća zatvoreni biljaka su otrovne, pa ako imate kućne ljubimce zatim provjerite jeste li ih držati izvan dosega ljubimaca. Alternativno, možete ići za low light biljke siguran za mačke kao catnips. Dakle, napravite izbor slabim svjetlosnim biljaka mudro, i uživati ​​u vlasništvo te biljke u vašoj kući!

No comments:

Post a Comment