Friday 10 February 2012

Zatvoreni Vrtlarstvo

Za one ograničen prostor ili okolišnih uvjeta poput hladne klime ili loše tlo, čak i nestašica vode, zatvoreni u vrtu je odgovor koji će omogućiti jedan slijediti hobi vrtlarstvo. S biljkama, to je uvijek malo da mi daju, u zamjenu za puno, u smislu proizvoda, i radost gledajući našeg napornog rada cvatu. Međutim, zatvoreni u vrtu ne o dobivanju nekoliko lonaca u zajedno, ali o točnom korištenja prostora, estetski. Biljke je potrebno dodati na ljepotu vašeg balkona ili staklenika, a ne završiti izgleda kao nered. Pročitajte više o povrtnjaci i bilje vrt.
Zatvoreni Vrtlarstvo Savjeti
Biljke, unutra ili vani samo da će opstati ako su zadovoljeni određeni uvjeti. Postoji mnogo alata i opreme na tržištu danas da mogu pomoći jednom za promjenu klimatskih uvjeta tako da odgovaraju rast biljaka i prilagodljivosti. Iako nije moguće dati svakom pojedincu biljka različit tretman, postoji nekoliko mjera može poduzeti. Evo nekoliko savjeta zatvoreni u vrtu treba razumjeti prije nego se počne na ovaj pothvat.
Temperatura: Temperatura treba održavati između 65 do 75 stupnjeva celzijusa tijekom dana, a 10 do 15 stupnjeva celzijusa manje noću. Pazite da temperatura ne razlikuju drastično, jer previše vruće ili previše hladno će oštetiti biljke. Investirajte u postrojenja termometar.
Svjetlo: Sve biljke trebaju svjetlost za rast i fotosintezu, te će rasti u smjeru izvora svjetlosti. Osim ako netko ima odredbe za mnogo prirodnog svjetla, biljke, naći će ga teško napredovati ili čak preživjeti. Pazite da je alternativni aranžman za umjetne rasvjete, ili odaberite biljke koje su nisko svjetlo uvjet. Rotirajte biljka redovito promicati uspravan rast.
Vlaga: Investirajte u ovlaživač koji će kontrolirati vlažnost u atmosferi. Previsok ili prenizak posebno tijekom zime kada su grijači su uglavnom na niskim i vlažnost će uzrokovati leaf drop i curling. Pljusak vode redovito samo u jutarnjim satima na lišću zadržati pore od lišća i cvijeća čist, i prašinu.
Zalijevanje: Zalijevanje zahtjev svih biljaka ne može biti clubbed zajedno. Količina i frekvencija vode u potpunosti ovisi o pojedincu biljka. Dok navodnjavanje, korištenje vode na sobnoj temperaturi, previše hladno ili previše toplo će šok biljke korijena. Biljke trebaju biti adekvatno zali, dovoljno navlažiti tlo. Zatvoreni biljke su više osjetljiv na truljenje, zbog viška zalijevanje jer postoji vrlo malo mogućnosti za prirodno isparavanje.
Gnojiva: Kao sobne biljke su vezani lonac, to je prirodno da hranjiva iscrpljenje može dogoditi. Oplodnja ili redovne izvore organskih kompost može pomoći zadovoljiti biljke hranjivim tvarima treba posebno tijekom njihova uzgoja, voća ili povrća ležaj razdoblje. Tlo je sastavni rast i razvoj biljaka, provjerite da li bi ga hrani i korova ili gljivica besplatno.
Lonci i spremnici: Veličina posude mora biti 'pravedan pravo "da se držite biljka prevelika će zauzimati više prostora, a premala će se dodati na nered, plus biljke neće rasti vrlo dobro. Lonci bi trebao imati dovoljno odvodnju rupe kako bi se olakšalo odvod vode, te vode ploče držati vodu (ne želite da mrlju podnice). Odaberite lonci koji će povećati estetsku vrijednost vaše biljke i poboljšati žalbu vrtu zatvoreni. Koristite velike, male, viseće, lonci različitih materijala, itd. Pročitajte više o vrtu kontejner.
Pročitajte neke više kako bi vaš unutarnji vrt uspjeh: savjeti za uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru i četvornih podnožju vrta planove.
Zatvoreni Povrće Vrtlarstvo ili zatvoreni biljka u vrtu slijede ista pravila. Uvijek nastojte da rastu biljke koje mogu biti grupirane zajedno, kao i po njihovu osnovnu rastuće potrebe. Eksperimentirajte s hidroponi vrtu ili xeriscape vrtu metode previše. Zatvoreni u vrtu, ne samo mogu dodati ljepotu svoje kuće, ali ako je učinjeno dobro može također prinos dovoljno proizvesti da zadovolji vlastite potrebe, kao i definitivno može zaraditi profit.

No comments:

Post a Comment