Thursday 16 February 2012

How to Tell svoje roditelje ste trudni

Napokon! Štap postaje ružičasta i da znam da ste trudni. The veselje je gotovo previše sadrže i sve što želite učiniti je pokrenuti vaše spavaće sobe prozor i ispod na vrhu vašeg glasa za sve na svijetu da čuje - ja sam trudna! (U redu to ne učinite, to nije dobro za dijete). Mi smo tako dobiti emocije ipak. No, ono što je zabavno u toj djevojci? Želite li svoje roditelje i muž skok s radošću previše, točno? Onda zašto ne doći do neke jedinstvene načine kako reći svojim roditeljima da ste trudni. Agreed? U redu, uzeti bilješke jer dolaze gore desno su zabavne načine reći svojim roditeljima da ste trudni!
Creative Načini reći da ste trudna
The Rose s Twist; Nabavite hrpa crvene ruže i jednim ružičaste ruža. Put do oznaku koja kaže da od djeteta na hrpa od crvene ruže i staviti Iz naše dijete na jednom roza jedan. Pogledajte i ako oni dobiti savjet.
Osobni darovi; Kupi najmanju veličinu baby odjeću koje možete pronaći. Sada ispisati ili pisati personalizirane poruke na njima, kao što sam srce baka ili sam luda o djedica. Tada dar zamotajte ih i dati ga na odgovarajuće ljude. Kad su otvoriti svoja darove - oni će znati.
Krug datum; Pošaljite kalendar s post o tome koja kaže 'Ne propustite taj datum'. Kad su obratiti dan oni ćete naći Imajući beba! uredno ukrašen na datum. Kako je zabavno to?
Baby Posteri; poziva svoje roditelje na večeru i prije nego što uđu u kuću, ima dnevni boravak ukrašen s bebom plakati ... oh! Mislim da ću dobiti drifta.
Post Card, karticu Mail oba seta to-biti-djedovi i bake kažu da je 'New Congrats Bake i djedovi na Block !'...Ljut, ekstatična poziv će biti čekivanje za vas kad su ga dobili. To čini za vrlo jedinstveni način kako to reći ako ste trudni.
Bacite piknik, Odnesite piknik. Kada su svi sjedi za stolom, proći oko pića, a osim sebe. Kada netko prolazi piti da vam kažem ne hvala. Neću biti događaj da za 9 mjesec sada. Zatim pričekajte za šiklja i screams umrijeti dolje.
it ponoviti Pictionary, Pitajte svog obiteljskog na to igre noći. Tijekom igra pictionary ili charades, nacrtati ili odglumi da ste trudni i vidjeti tko može pogoditi prvi. Ovo je definitivno zabavan način govori mama da ste trudni.
Koristite ogrtač, nakon što ste saznali radosnu vijest, sljedeći put kada se ispuniti svoje roditelje, nositi majčinstvo haljina (što je dovoljno za podijela) koji je posebno dizajniran i kaže: 'jedna beba dolazi gore' ili 'bebu odbora . Vidjeti što oni imaju za reći - oni će vam možda compliment o odabiru takav jedinstven način o tome kako recite svojim roditeljima da ste trudni.
Brod ih više; Ovo je posebno za reći mama da ste trudni. Brod ili poslati preko kutiju punu higijenske uloške da joj s napomenom da kaže da neće biti potrebe za tim neko vrijeme sada.
Buy Me Baby-sjedište; Kupite dijete sjedalo i to mjesto u blizini vašeg blagovaonom stol kao dodatak stolice. Kada vaš roditelji hodaju u, ništa više neće morati biti, rekao je.
Baby Film, Najam sve bebe filmove koje se možete sjetiti. U posljednjih traka staviti na umu da kaže Pogodi tko je najnoviji član trudnoće momčadi. Pitajte svog supruga / roditelje staviti u toj traka nakon što ste vidjeli druge. Onda neka čitati note.
Reci beba!, Kad u grupi, okupljaju svi oko za grupu ugriz. Reci Reci Sir prvi ugriz, a ja sam trudna u sljedeći. Reakcije vam snimanje će biti neprocjenjivo.
Baby Book; poziva svoje roditelje više i srednje razgovoru reći da sam stvarno ljubav ovu autorica i njezina druga knjiga. Zatim proći na bebu knjige na njih. Neće to biti zabavno?
Uzmi joj Shopping; Uzmi mamu da beba shop pod izlikom kupnje poklon za bebe tušem. Tada sredinom prolaz nonšalantno kažu ovo će izgledati slatko na bebu, ne bi to? Ah valjda ću ga kupiti sada i vidjeti za sebe u 9 mjeseci.
Zaobiđite masti; Skupi svatko u grupi i proći oko nekih masnih pržene hrane. Zatim najaviti Zašto bi trebao biti samo jedan s rastom kukovima i debeli trbuh?! Pogledajte i ako su ga dobili.
Ultrazvuk Rezultate; Uzmi sliku Ultrazvuk Ultrazvuk i staviti u vaš suprug's office datoteke. Ili ga postavljati na svoje roditelje sa porukom vas zadovoljiti u 9 mjeseci. Pročitajte više o kreativne načine objaviti trudnoće.
Tako da sada znate većinu jednostavan i jedinstvene načine kako to reći svojim roditeljima da ste trudni. Odaberite jednu. Recite to u stilu i učiniti ga memorija za pamćenje!Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment