Sunday 26 February 2012

Pozdrav u različitim jezicima

Sada učenje 'hello' ne nužno iznos za učenje novog jezika ili za taj tvar namjeru naučiti novi jezik. Kao i poslovne kuće i priroda poslovanja i dalje postati sve više i više globaliziranom bitno je znati jezike različitih zemalja, ako ne i za pravilan komunikaciju, barem kao znak poštovanja za jezik i narod te zemlje. Dakle, ona postaje obvezna za naučiti barem kako to say hello na različitim jezicima. Dakle ovdje je kako to say hello na različitim jezicima.
Pozdrav u različitim jezicima Popis
Sada će to biti sasvim besmisleno napisati hello na različite skripte jer ne možemo ih čitati. Dakle, gdje god postoji na jeziku koji je različit skriptu za to, ja ću pokušati pisati 'hello' u našim standardnim engleskom jeziku s izgovorom skriptu koja se podudara izgovor izvorne riječi.
LanguageHow to say hello, AfrikaansHa-i, ArabicMarhaban, kantonski (Kineski) Nei Ho / Lei Ho, CroatianBok, DutchHallo / Goedendag, FrenchSalut, GermanGuten Tag / Hallo, HebrewShalom, HawaiianAloha, HindiNamaste, ItalianBuon Giorno (dobro jutro), Buona sera ( dobra večer), JapaneseOhayoou gozaimasu, KoreanAhn-yan-ha-reći-yo, mandarinski (kineski) Zao Shang Hao; NepaleseNamaste, PortugueseOlá, RomanianSalut, RussianZdravstvuyte, SpanishHola, SwahiliJambo, TamilWannakam, TurkishMarhaban Salam, YiddishSholem aleikhem; ZuluSawubona
Za više članaka s različitim izrazima na različitim jezicima, čitajte dalje. , Sretan Božić na različitim jezicima, zbogom na različitim jezicima, Ljubav na raznim jezicima, pa to je kako to say hello na različitim jezicima. Zapamtite, kad god putujete u stranu zemlju, to je bolje znati lokalnom jeziku te zemlje. Obično svatko, svugdje poznaje engleski jezik ovih dana, ali je bolje biti spreman!

No comments:

Post a Comment