Monday 20 February 2012

Odjeću za kosu Rješavanje problema

Veličanstvenosti i veličini stroja odjeću za kosu, s vremena na vrijeme, može biti zastrašujuće da se ljudi pokušavaju svoje ruke na kosu odjeću rješavanje problema. Istina je, neki se problemi mogu lako ispraviti kod kuće bez poziva ovlašteni popravak osoblja. Bubanj, motor, vent, termostati, bubanj pojas i mangup koloturnik su različitih odjeću za kosu dijelova. Izvora topline puše topli zrak u bubanj, koja sadrži odjeću koja zahtijevaju sušenja, a kretanje motornih tjera na bubanj. Električni sušenje odjeće sadrži električni element koji pomaže u stvaranju toplog zraka, dok je plin grijača koristiti plin plamen za istu svrhu. Većina odjeću za kosu problemi nastaju zbog neispravnih motornih, blokada u vent ili problema sa grijačem. Neki sušenje rublja informacije o otklanjanju poteškoća dijele u nastavku. Pročitajte više na pranje i za kosu kombinirani jedinica.
Odjeću za kosu Rješavanje problema
Odjeću za kosu ne radi, ako je sušenje rublja ne radi na svim, provjeriti napajanje, termalni osigurač, prekidač vrata i ožičenje, kao greška u bilo kojem od njih mogu biti razlog. Ako vrata-prekidač (prisutna unutar kosu blizu okvira vrata) je neispravan, zamijenite ga. Puhanje osigurač također remeti funkcioniranje kosu as kontinuitet tokova snaga prestaje. Zamijenite osigurač u takvoj situaciji. Ožičenje iz kuće mreže na kosu, ako je to veza pauze ili moć akord je istrošena, zahtijeva zamjenu.
Odjeću za kosu ne grijanje; Kada odjeću za kosu ne generira potrebnu količinu tople kosu za suhu odjeću, postoji mogućnost izvor topline uzimajući poremećen neki element. U slučaju električni grijač, problem može biti da je osigurač ili prekidač kontrolira napajanje je pregorio off. Zamijenite te elemente ili ako je to moguće, da ih vratiti. Električna sušilica ima dva osigurača. Za grijanje element u kosu da funkcionira ispravno, obje ove osigurači treba raditi. Motor može raditi na jedan osigurač, ali ne i grijač. Gotovo svi nedavno proizvedeni sušare dolaze s elektroničkim paljenjem nego pilot svjetlo. If sušilice ima elektroničkim paljenjem i još uvijek ne radi, dobiti pomoć od kvalificiranih osoba za popravak.
U slučaju plina za kosu, postoje šanse da gas ventil, koji se nalazi iza za kosu, može biti isključen. Provjerite ga i uključite 'na' ako je to slučaj. Također provjerite da li glavni ventil plina u kući je uključen.
Odjeću za kosu not sušenje, a najčešći uzrok za to problema je problem u odjeću za kosu oduška. Obično, ventil dobiva blokiran s finim ravelings od pamuka ili lana vlakana (vlakna), što smanjuje sposobnost za kosu da se osuši i kao rezultat toga, vlaga prisutna u kosu ne može provesti zbog blokada u oduška. Čišćenje odahnuti for lint će pomoći riješiti problem. Da biste to učinili, utikač iz cijevi zraka uklanjanje iza kosu to počistiti bilo lint zaglavi unutra. Ponekad, kanal iz kosu koja vodi od vanjskog zida do oduška, zahtijevala bi Čišćenje isključujete određene dijelove sušare. Pogledajte vlasnika priručnik dok radite tako. Također, provjerite za bilo kakve unutarnje klompe uklanjanjem lint filter, isisati bilo kakvo ometanje pomoću usisavača. Ako nakon radiš sve to, kosu još ne suhu odjeću učinkovito, nazovite kvalificirani popravak osobi kao što bi mogao biti problem u grijanje element ili termostat.
Odjeću za kosu bučnom;, valjci koriste sušači za podršku bubanj, imaju tendenciju da se istrošiti lako, što je rezultiralo u buci. Zamijenite ih ako su istrošeni. Besposličar kolotura, koristi se za održavanje napetosti na pojas vozača, kad istrošeni mogu stvarati buku i da će zatražiti zamjenu. Kada je puhala kotača dobiva uguši s lint, postaje glasan. Pokušajte čišćenje puhala kotača prvi, a ako to ne pomaže u smanjenju buke, zamijenite ga.
Odjeću za kosu ostavljajući loš miris na odjeći, da biste dobili osloboditi od taj neugodan miris koji ostavlja na odjeću za kosu, čisti kanal rad i lint kabinet u kosu. Također uklonite miris proizvodnju tvari poput boja, lakova i otapala iz cijelog kosu, kao što su ovi elementi mogu biti razlog za miris u odjeću.
Pročitajte više na električnu sigurnost i kućanskih aparata.
Dok nakon različitih odjeću za kosu ispravljanje grešaka mjera je već spomenuto, biti vrlo oprezni prema skladu s općim sigurnosnim mjerama, kao što su rezanje opskrbe plinom, ili isključivanjem odjeću za kosu. Povremeno čišćenje i održavanje odahnuti and lint trap trebali zadržati većinu problema daleko. Uzmi stručnu pomoć od ovlaštenih servisera osoba u slučaju bilo kakve sumnje, s obzirom na odjeću za kosu popravljajući problem.

No comments:

Post a Comment