Saturday 25 February 2012

Kako nositi čizme s Jeans

Uparivanje čizme s vašim odjeću vam daje jedinstven izgled. Čizme odmah začinio vaše odjeće. Dok ste u suštini možda trebati par čizama u jesen, uvijek ih možete nositi kao savršen modni dodatak. Pa, imate brojne mogućnosti kada želite nositi svoje omiljene par među različitim vrstama čizme. Ali, ako i dalje želite znati kako nositi čizme u većini moderan način, onda imate pogoditi pravu vezu. Evo kako se nositi čizme s trapericama i drugim outfits.
Kako nositi čizme s Traperice, znajući kako se nositi čizme s trapericama i eksperimentiranje različite načine je prava zabava. Prvo, možete pair traperice s gležanj čizme. Ovaj kombinirani izgleda jako moderan. Odlučite se za olovke peta koja će dati najbolji izgled. Gležanj čizme ide dobro s boot cut traperice, kao dobro. Za ravno stati traperice, butina visoke čizme i čizme gležanj su savršeni obuće. Butina visoke čizme može biti najbolji u paru s mršav traperice. Pitate se kako se nositi s mršav traperice čizme? Just ugurati svoj skinny traperice u bedro visoke čizme, a vi ste sigurni da izgledaju iznimno voguish! Olovka pete ili okvir pete su vaše opcije. Također možete se odlučiti za poklopac preko manžeta čizme i ugurati se u traperice imati šik izgled. Ove manžeta čizme izgledaju najbolje u stan stilu kao dobro. Također možete nositi butina visoke čizme, ali morate savršeno odgovarajući par tamne traperice pranje mršav biti upareni s tim. Osim toga, pobrinite se da dobijete butina visoke čizme u otrijezniti boje poput crne, smeđe i u stan ili niske pete. Don tunika padala do sredine bedara, a vi ste spremni za večer. Pročitajte više o tome kako nositi skinny jeans.
Kako se nositi čizme Haljine, dobro, najbolji odgovor na pitanje, kako se nositi kaubojske čizme je jednostavno s cvjetno haljinu! Da, vaše par kauboj čizme s jednom od Vaših stilski, prozračni, labav ili casual haljina i vi ste sigurni da izgledaju predivno. Možete nositi jedan od vaših jednostavan, običan haljine u boji kaubojske čizme izgledati zaista slatko. Pitate se kako se nositi kaubojske čizme s vrlo fancy odjeću? Možete ići i odgovarajući par kauboj čizme i nositi ih sa moderan haljinu i ekstremne izgled. Jedna stvar koju trebate znati o tome kako nositi kaubojske čizme je da ih par s haljine iznad koljena, no ne prekratka one! Također možete par čizme s vrlo kratkim haljinama, ali pazite da se odluče za neproziran čvrsto u ovom slučaju. Osim toga, po mogućnosti ići na gležanj čizme ili visoke čizme do koljena. Butina visoke čizme su strogi no-no s dugim haljinama. Ako nosite haljine sa butina visoke čizme, te mora biti najmanje 2-3 cm iznad čizme. Možete se odlučiti za tajice podudaranje s čizmama i par s haljini koja pada do sredine vaše bedro. Pročitajte više o bedro visoke čizme za žene.
Kako nositi čizme s Tajice, najbolji odgovor na pitanje, kako se nositi čizme gležanj je uz tajice ili hulahopke neproziran. Postoje različiti odgovori na pitanje, kako se nositi tajice s čizme, popularni se ugurati u stilu. Također možete ići za th ¾ tajice s tunikama ili kratke haljine te ih par s gležanj ili koljeno čizme visoke čizme. Neprozirne hulahopke izgledati super seksi s gležanj ili koljeno čizme visoke čizme, njih par s tunikama i dugim majicama i vi ste sigurni da uključite sve one oči prema vama!
Pročitajte više na:; obuća, zimske čizme za žene; Wide tele čizme za žene; Pa, kako se nositi čizme nije bilo više konfuzije! Dakle, pripremite se za par Vaše čizme savršeno odijelo, pobrinite se boje i idu dobro jedni s drugima. Check out različitih stilova kao što su zatvarač, začinjena ili lijepe scrunched stil u ženskom čizme prije nego što kupiti. Ne zaboravite pogledati u ogledalo dvaput prije nego što se korak, nakon svega što je potrebno da izgledaju najbolje! Na kraju, don one pomodan čizme i hodati u stilu s povjerenjem!

No comments:

Post a Comment