Friday 24 February 2012

Zajedničkom domaćinstvu Bugs

Zajednički greške kućanstvo može biti uzrok brige za sve. Sve to napor da uljepšati vaš dom ide dolje izlučivalo kada spot žohari, muhe, mravi i druge bube pronalaženje zajedničkog kućanstva put u vaš dom. Većina od nas prožme uočavanje ove bugove u bilo kojem dijelu naše kuće. Dakle, provjerite da li učiniti sve moguće napore kako bi svoju kuću čisti i osigurati da vam ovi grozan crawlies nema opseg da unesete Vašu domenu. Većina od nas bi se uvijek rado pronaći načine kako spriječiti zajedničkom kućanstvu bugove iz infesting naš dom. No, prvo moramo proširiti naša znanja o tim zajedničkom kućanstvu bugova. Dakle, prije nego što poduzeti korake kako bi se spriječilo ove zajedničkom kućanstvu bugove iz postaje ugodno stanovnici naših domova, Let's pronaći načine kako prepoznati najčešće greške naći u domovima. Pročitajte više o houseplant bugova.
Žohari; Ups! Jeste li spot žohar u vašem domu? To je bug zajedničkom kućanstvu sa širokim poleglim tijela i antena. To može biti pravi gnjaviti ako je vaša kuća je opustošen od žohara. Vi ste više vjerojatno da će spot četiri vrste žohara infesting svoje kuće. Ako američki žohari, orijentalni žohara, smeđe-banded žohara i njemački žohari su pronašli način u vašem domu, brzo djelovanje je potrebno. Bilo bi vrlo nezdravo pustiti te bugove naći mjesto posebno u vašoj kuhinji ili bilo gdje u vašem domu. Pobrinite se žohari nisu hranjenja na hranu ili hranu vašeg ljubimca. Oni su nositelji opasnih mikroba koji mogu uzrokovati vam puno štete. Žohari su velike žrtve, oni neće odustati čak iu niskim temperaturama. Oni neće umrijeti, čak i ako boravak 3 mjeseca bez hrane ili mjesec dana bez vode. Dakle, saznajte kako da biste dobili osloboditi od žohara u najkraćem mogućem roku.
Kuća Pauci; Jeste li prestrašen od pauka? U tom slučaju, morat ćete bdjeti vanjska strana za bilo koju kuću paukova. Iako je većina pauka ne ugrožava i može pomoći da se donekle hranjenja na druge greške, ali ideja pauka visi na njihove mreže sigurno ne izgleda kao da ide dobro uz čisti dom. Iako, ova zajednička kuća pauci ne bi ti smetaju, pazite da ih ne dodiruju. Neki od njih su otrovni i mogu ugristi, ostavljajući vas s oznakama i svrbež na koži. Pročitajte više o; Kako da biste dobili osloboditi od Pauci; Bugs Bite da, stjenica, Laku noć, mirno spavam i ne dopusti ugriza stjenica! Poznati izraz, zar ne? Odakle stjenica dolaze iz? Pa, ove uobičajene pogreške mogu biti uzrok stvarne nevolje. To su parazitski u prirodi. Kao što ime sugerira, svoje mjesto skrivanja, općenito je naš krevet, madrace ili kauč. Oni lako mogu sakriti u uskim pukotinama zbog spljošten tijela. Oni su najaktivniji tijekom noći. Oni samo čekaju trenutak da uspostavi kontakt s vašom kožom i probiti kožu feed na svoje krvi. Dakle, provjerite da li poduzeti sve mjere predostrožnosti za dobivanje osloboditi od stjenica.
Mravi; Ove male veličine kuće bugovi su prilično neugodno previše. Vidjet ćete ove male greške postrojilo se u potrazi za hranom. Jeste li prosuti malo šećera ili bitova namirnica za vrijeme kuhanja? Tada ćete sigurno dali radnik mravi poziv da zgrabite hrane za njihovu zajednicu. Te sićušne bugovi su segmentirana tijelo i noge spojene i dolaze u nekoliko boja. I neka mi da vam kažem, neki od njih su otrovni, a kad su gristi to bi mogao povrijediti pravi loše. Drugi tip je stolar mravi. Kao što ime sugerira, ovi bi mogao početi donositi svoje vlastite kuće bez obzira gdje se nalaze drva. Pročitajte više o tome kako da biste dobili osloboditi od mravi stolar.
Voćne mušice; Je li vaš dom dobivanje opustošen s kuća muha ili voćne mušice? Odakle voćne mušice dolaze iz? To su vrlo česte i opasne nositelji bolesti. Dakle, pazite da ne dajem pozivnicu za njih čuvanje trule ili zapušteni hrane izvana. Ovi imaju sposobnost da razviju gdje god se oni otkrili trulim i vlažne hrane stavke. Ako vidite da ih vreba okolo slobodno u vašoj kuhinji, svoje vrijeme da bacite pogled. Morate znati da, iako njihov prosječni životni vijek je samo tjedan dana, oni imaju mogućnost položiti više od 500 jaja, tako da ne bi bilo propalih voće u vašoj kuhinji ili možda ih naći zujanje okolo u velikim brojevima. Pročitajte više o tome kako da biste dobili osloboditi od voćnih mušica.
Silverfish; Silverfish je još jedan čest bug naći u domovima. Ona je u stanju izazvati velike štete. Ako se ikada pronaći put u vašem ormaru, možda kasnije pokajati. To su greške koje jedu odjeću. Silverfish može jesti pamuk, svila i druge tkanine i možda završiti gubitka dobru odjeću. Ove će se naći dom za sebe u bilo kojem mjestu gdje se vlaga su visoke razine. Ako imate naviku sakupljanja knjiga, morate držati ih na sigurnom od tih bugova. Vlažnom okruženju, učinit će ih vrlo aktivne i možete vidjeti mnogo štete na pohranjene namirnica, knjiga ljepila i odjeću. Dakle, morate poduzeti sve korake kako bi spriječili ove bugove iz infesting svog doma.
Sada ste svjesni nekih od najčešćih greške koje bi mogle biti infesting svoje kuće. Vi sigurno trebate napraviti sve moguće napore kako bi ih zaustaviti. Morate poduzeti sve potrebne mjere kako bi dobra higijena i zaustaviti ove uobičajene greške naći u kućama od izrade svoj dom vlastite. Recite zbogom ove zajedničkom kućanstvu greške uskoro!

No comments:

Post a Comment