Saturday 25 February 2012

Ognjište Problemi

Dimi ili smrdljiva kamin je posljednja stvar netko će tražiti nakon duge naporan dan. Međutim, ti problemi nisu apsolutno neizbježan. Iako je pravilno održavanje kamina ne bi bili sigurni da su ti problemi kamin čuva u uvali, mnogo puta se ti problemi pojaviti čak i nakon što smo stavili sve naše napore da ih obuzdati. Većina tih kamin problemi nisu tako ozbiljne, a možete ih pohađati na vlastitom sa ogromnom lakoćom.
Kako to Škripac Smoky Ognjište
Smoky kamin mora biti popravljen u najranijoj kao dim pustiti van u prostoriji mogu izazvati neke štetne učinke na zdravlje pojedinaca boravka tamo. Vi svibanj iskustvo dimi kamin kada svjetlost vatre, prema kraj ili kroz stalno.
Smoky početka; Smoky početke može biti bilo uzrokovano zbog zatvoren kamin amortizera ili zbog hladne dimne. U slučaju kamin amortizera, morat ćete biti sigurni da ste ga otvoriti ispravno, tako da dim je pustiti van, ali u isto vrijeme imate i kako bi se osiguralo da amortizera je zatvoren kada je vatra van, inače to će dovesti do pretjeranog gubitka topline iz sobe.
Dimnih, odnosno kanal do odnijeti dim će biti hladno kad svjetlost vatre nakon duge pauze. Kao rezultat ovog požara neće izgorjeti ispravno, a vi ste dužni da iskustvo dimi kamin. Stupac hladnog zraka u dimnim mora se suprotstavlja s kolone toplog zraka. To može biti ili obaviti spaljivanjem u novinama u blizini amortizera ili samo držanje zaklopka otvorena kako bi se olakšalo obrnuti protok zraka.
Smoky Prekid; Smoky nastavci su najčešće svjedočili tijekom vjetrovito ili kišovito noćenja, pri čemu je hladno atmosfera uzima toplinske energije iz dimnjaka strukture i hladi dimne brzo, čak i dok vatra gori. Zrak će potonuti u dimnim kao što to dobiva hladno, i zajedno sa zrakom čak i dim će potonuti i ući u kuću. Najlakši način za rješavanje ovog problema je da instalirate staklenim vratima na kaminu, koji može biti zatvoren za zaustavljanje dim od ulaska u kuću, kada vatra gori niska.
Osim toga, dimi završetaka također može biti uzrokovano kao rezultat strukturnih nedostataka u kamin ili dimnjaka. Ovaj svibanj uključuju izgradnju dimnjaka na izvan kuće, veličine preko dimnjaka ili neprimjereno visina dimnjaka. Ovi kamina probleme uzrokovane strukturnih nedostataka u dimnjaku zahtijevaju stručno znanje za njihovo rješavanje.
Stalno pušenje; Ako kamin je pušenje stalno, to može biti zbog djelomične ili potpune blokade dimnih, dim komora previše malih ili depressurized kuću. Ako dim komora je premalen dim će se sklupčati se protiv njega i ponovo unese u kuću, na sličan način, ako je kuća depressurized, nedostatak zraka će spriječiti vatru i izazvati kamin pušiti. Problem dima ulaska u kuću na ovaj način može se riješiti ugradnjom kamina vrata ili dim straže. Vrata kamin će ne samo obuzdati ulazak dima, ali će također osigurati da se toplina ne gubi.
Vi bi također trebali proći:; Kamin sigurnost, ognjište Mantel, Kako to Škripac smrdljiva Ognjište
Uglavnom loš miris je znak neke temeljne problema s kaminom. Ovaj kamin problema može biti u rasponu od dimi kamina do nakupljanja čađe na dimnjak zidovima. U svakom slučaju, čim ti na umu bilo kakve miris koji dolaze iz kamina trebali dijagnosticirati problem i to popraviti. U slučaju da, problem je koji se odnose na višak dim iz kamina, možete to popraviti pomoću nekoliko metoda je gore spomenuto. S druge strane, ako je problem uzrokovan kao posljedica nakupljanja čađe na stijenkama dimnjaka, morat ćete očistiti ovaj čađi. Da biste očistili kamin čađe, možete koristiti usisavač ili tvrdo četkom. Ako ti ne rade možete posegnuti za čišćenje agenti kao soda za pranje ili tri-natrij fosfat za čišćenje čađi. Pročitajte više o dimnjaka čišćenje.
To su neke od najčešće nastaju problemi kaminom i neke metode za njihovo rješavanje. Još važnije, možete zadržati sve ove probleme kamin u uvali stavljanjem u malo više truda, kao što je redovito čišćenje i uporabu dimnjaka kapu, u održavanju kamina.

No comments:

Post a Comment