Tuesday 7 February 2012

Self Čišćenje Pećnica Upute

Dani lakta podmazivanje strane generacija naših baka su dugo gone. Prsten u eri samočistećim pećnice i besplatno gnjavaža pećnica čišćenje. Pa, gotovo gnjavaža besplatno! Što je najbolji o tim pećnice je da jedva imaju ništa učiniti. Vi samo morati pričekati i gledati. Jednostavno rečeno, ovi pećnice koristite visoku temperaturu oko 500 stupnjeva Celzija, koja spali leftovers iz pečenje ili grilu. Dakle, oni ne zahtijevaju bilo agenti kemijske. Ako je ovo zanimljiv dovoljno za vas i ima 'grijanih' gore vašoj radoznalosti, sjediti pripijen. Posluživanje vam neke self upute čišćenje pećnica!
Upute za Self Čišćenje Pećnica
Korak # 1: Pražnjenje pećnica očito će biti vaš prvi zadatak. Dakle, omogućuje početak. Što trebate učiniti je izvaditi pećnica stalci, folije i ništa drugo koji može biti otklonjen ili treba ukloniti iz pećnice. Sjeti ne sprej ili primijeniti išta unutarnji dio pećnicu ga čist! Najvjerojatnije ti bi trebao raspolagati folije i operite regala. U slučaju da želite napustiti stalci tijekom čišćenje, ti bi trebao koristite biljno ulje im obrišite i vratiti njihove sjaj. Pročitajte više na mikrovalna pećnica sigurnost.
Korak # 2: Mi smo došli da cijela svrha za koje bi se peći su napravljene! Stvarni proces će početi sada. Provjerite priručnik za temperature i postavke za self čišćenja proces. Topline, nepotreban reći, nalazi se na krajnjem u tim samočišćenja pećnice i ovaj ciklus traje oko 3 sata. Da je upravo je je savjetovao da ne ostati u kući dok je proces. Toplina se značilo i dizajniran to izgorjeti masnoću, prljavštine i krhotine u pepela. Zaključajte vrata ručno prije nego što ga postavite na čistom i otvorite prozor za dim i gori miris izaći. Što više ostataka, više dima i iznos od jasena. Kao pećnica mora biti zagrijana na vrlo visoke temperature, to je dobra ideja pokrenuti samo ciklus čišćenja i slijedite samočišćenja pećnice upute rano ujutro ili kasno navečer kako bi se izbjeglo potrošnje energije od strane klima uređaj tijekom dana . Pročitajte više o tome kako čist pećnicu.
Korak # 3: Golijat je preko i pravedan završavanja dotakne su lijevo za nas učiniti. Jednom ciklus čišæenja je preko, to će potrajati minimum par sati do ohladi. Kada pećnica ohladi, uzeti mekom, vlažnom krpom ili spužvom obrišite pepela iz unutrašnjosti pećnice. Ovo čišćenje ostatka je vrlo važno u samočistećim pećnici upute. Mora biti imati na umu da područjima oko pečata i vanjski vrata neće biti dio čišćenja proces, tako Te dijelove morati ručno biti očišćen. Redovito čišćenje tih područja će izbjeći izgradnji prljavštine i leftovers u pećnici. Primjena vodik peroksid na mekom krpom i zatim wiping tim dijelovima pećnica je dobar izbor.
To su bili upute za self čišćenje pećnicu. Postoje neke mjere predostrožnosti kao stvari koje treba osobito biti zapamćena iako, tijekom ovog cijeli proces. Bacite pogled na sljedećim -; Te samostalne čišćenje pećnice su izolirani dobro, stoga oni su očito energetski učinkovit i okoliš prijateljski. ; Glede svjetlost do umjerena koristiti, ti bi trebate očistiti pećnicu između 1 do 3mjesec korištenja. ; Možete dodatno uštedjeti energiju postavljanjem ovom samočistećim pećnicu na sama čistom odmah nakon što pripremiti nešto pri visokoj temperaturi. ; Ovo način, vrijeme i energija potrebna za pećnicu će biti manje dosegnuti potrebnu temperatura za čišćenje, jer će već biti grijani donekle. ; Konačno, držati ljubimci i ptice iz kuće ako uopće ih imate prije čišćenje pećnice. Fumes može dokazati da biti štetna za ptice zbog njihova osjetljiva dišni sustav. ; Pročitajte više na:; Čistionica proizvodi; Kuhinja čišćenje; Sve u svemu, ovi pećnice imaju ništa već 'burn beba burn' postupak i valjda samočistećim pećnica upute bili prilično lako, pravo? Ako uopće ste zbunjeni o nešto s obzirom na ovu samočistećim pećnica, uvijek postoji priručnik Vam pomoći out!
U redu je. Ovo je gdje sam počistiti na moj riječi previše! Sretan Kuhanje i Čišćenje!

No comments:

Post a Comment