Sunday 12 February 2012

Goose Hunting Savjeti

Guske su vrlo popularna igra meta za lovce. Ove ptice normalno putovati u jatima. Od tih ptice često lete u velikim jatima, to može postati vrlo teško za lovac loviti ih dolje. Postoji niz čimbenika koji imaju ulogu u lov guska. Možete koristiti sljedeće guska lov savjete i lov na ptice i dokazati, da ste zaista jedan lovac.
Goose Hunting Savjeti i trikovi
Postoje različita godišnja doba koje čovjek može ići guska lovnog u. U nekim područjima, guska lova se provodi za sve dok šest mjeseci ove godine, što uključuje proljeće, rano, redovito i krajem sezone. Sada Let's vidjeti neke savjete za guska lov.
Team Up, kad želite ići guska lovnog, to se preporuča da udružiti s kolegama lovcima da ide guska lov u velikom otvorenom polju. Kada imate momčad, možete podijeliti na različite lovne aktivnosti međusobno i biti sigurni u lov dolje neke ptice.
Pronađite Ptice; Kada ići u lov, to nije dovoljno, da ste samo vidjeti ptice. Morat ćete locirati polja u kojoj ptice feed. Više nego često ne, vi svibanj morati tražiti dozvolu od vlasnika poljoprivrednog zemljišta u lov na svoj poljima. Često se vidi da, gusaka može biti vrlo nepredvidljiv i ne može koristiti isto polje svakodnevice. Stoga je bolje, imate natrag gore plan u mjesto.
Odaberite pravu Setup, nakon što su našli pravo mjesto, vrijeme je da odaberete pravo postaviti. Guske kao na zemlju, hrane i odmora na mjestima, gdje se osjećaju ugodno i sigurno. Jer, oni putuju u velikim jatima, morat ćete odabrati postava, koji će moći smjestiti cijeli jato ptica.
Stavljanje Mamci; Ako želite guske na zemljište na polje koje ih želite, morat ćete ići oko stavljanje veliki broj decoys. Oni preferiraju slijetanje na takvim osnovama, koje imaju velike jata ptica. To je tvoj posao kao lovac za postavljanje decoys. Postoje brojne opcije dostupne u mamaca. Možete koristiti ljusci ili siluetu mamaca, kao i jeftiniji mamaca izrađene od bijele krpe. Postavka tih mamaca će biti učinjeno na takav način, da se čini kao da su guske hranjenja. Neki od decoys će morati biti setup pojaviti spavanje. Drugi način postavljanja mamaca je kao ipak, guske su se odmarali. Neki decoys će morati biti postava blizu obale. To će ukazati na prisutnost vode.
Pozivanje, kad idete guska lov, morat ćete da provjerite da li iskoristiti guska poziva ispravno, jer guske su osjetljiviji na pticu poziva, od većine ostalih ptica. Međutim, ako se nalazite u dobrom guska lovnog mjesto, ne stvarno morati pozivatelja guska.
Idi Undercover; Kada guske lete, tu su stotine očiju, koje su peering dolje na zemlju. These guske radije zemljišta samo u onim područjima, oni vide ptice. Stoga ćete morati kako bi bili sigurni, idete tajnom zadatku, vi svibanj odlučite nositi lov maskirne uniforme, a zatim prikrio sebe i sve dokaze dobro, tako da ptice nisu u stanju razlikovati što je što. Preporuča se, da lovci biti odjeveni u bijelo. Pobrinite se automobili su parkirani najmanje tri četvrtine od 1 milju daleko od lovišta. Ako imate psa zajedno s vama, važno je, da nema kretanja od psa do vas poslati ga preuzeti oboren guske. Vi svibanj ištanje to čitanje više o lov prijenosnika.
Budite strpljivi; Nemojte skočiti na prvu priliku da otvori vatru. Trebali bi pričekati dok ćete dobiti dovoljno prilika da vatru na ptice. Pazite, čekate za većinu ptica na kopno. Kada guske zemlje, one će biti spooked kao što su mislili kao velika jata ptica su zapravo mamaca. Jednom imaju ptice sletio, pucati ptica, koje je najbliže vas, međutim pobrinite ste zamišljeni lov strategiju s ostalim članovima grupe. Ideja bi se dodijeliti snimanja traka za svaki lovac, to će spriječiti veliki broj lovaca sa ciljem u isto ptica.
Za daljnje čitanje, svinje Lov Savjeti; Hog Lov Savjeti, Turska Lov Savjeti, Nakon svih guska lov savjete, želio bih vam dati savjet, da je kao lovac je važno za vas. Te bi trebao biti odjeven u slojevima, kao što postoje šanse vrijeme okreće od lošeg na gore. Važno je, vi ste pripremljeni za svaku situaciju. Siguran sam da bi stvarno biti razočarani, ako imate da napuste rano zbog promjene u vremenu i zato što se ne obučen za tu prigodu. Sretan lov!

No comments:

Post a Comment