Friday 17 February 2012

Eyeliner dizajni

Oči govore više od riječi. Ovo kazivanje je osobito istinito kada smo susret netko za prvi put. Način na koji su oči izgledaju, vrsta izražavanja koje se nalazi u njima, mogu napraviti veliki utisak na druge. Nije ni čudo, pjesnika i pisaca od stoljeća su hvaleći ljepotu očima žene kroz svoja djela. Žene također, jer su stoljećima igrali savršen muza te artiste do uljepšavanja svoje oči na razne načine. Jedan od vrlo popularno sredstvo kako bi se poboljšala ljepotu jedne oči koje koristi moderne dan žena je eyeliner. Žene naglasiti prirodnu ljepotu svojih oči izradu različitih eyeliner dizajne na svoje oči. Ovdje su neke od najvažnijih kreativnih i svjež eyeliner dizajna, koji svaka žena može sama napraviti kod kuće da ukrase oči. Pročitajte više o šminke oko očiju.
Jednostavno Eyeliner dizajni
Classic, za davanje klasični izgled za oči, uzmi crnu tekućinu i olovka za oči s jednom potezu, opisuju gornje trepavice, iznutra prema van, s tanka linija. Njega treba poduzeti da bi se klasični eyeliner dizajna vrlo čist i moderniji izgled. Klasični dizajn treba puno prakse što više udaraca eyeliner idealno treba izbjegavati, kada daje sebi klasični izgled. Ako koristite eyeliner za prvi put, možete koristiti jedan ili dva poteza više eyeliner dati pravilan dodir do očiju. Klasični izgled ide jako dobro u formalnim događajima ili kao ured nositi.
Glamurozno; Za dodavanje glamura u oči i izgledati seksi, gusta crna olovka za oči treba primijeniti na gornje trepavice. The eyeliner treba proširiti izvan uglu vanjskog oči, a završavaju s gore padini. Donja trepavice treba navesti, s eyeliner ili olovka za oči previše. Glamurozno tekući eyeliner dizajna ide vrlo dobro na romantičnoj datum ili čak i dok tulumarenje s prijateljima.
Dramske, za davanje sebe dramatičan izgled, možete koristiti eyeliner nekih podebljano boje poput ljubičaste ili zelene. Uzmi eyeliner i napraviti udar s njim na gornje trepavice. Početak iz središta trepavica, umjesto unutarnji kut oka kao što će učiniti oči pojaviti veća. Slično liniju donjeg trepavica, od centra previše. Ne zaboravite koristiti debele potezima dati oči dramatičan izgled. Nakon što su učinili s primjenom liner, možete prašinu gornjeg kapka sa zlatnim obojen sjenilom. Pročitajte više o dramatičnom šminke oko očiju.
Smoky, da daju oči smokey izgled, koristite zeleni eyeliner. Napravite vrlo tanke linije i na gornje i donje trepavice sa zelenim eyeliner. Sada, uzmi sive boje eyeliner i napraviti debelu liniju i na trepavice s njom, miješanje sa zelenim liniju. Kada je eyeliner je sušen, prašine gornje kapke s ružičastim sjenilo. Pročitajte više o Smokey oči šminka.
Goth; Za goth izgled, egipatski stil eyeliner dizajni su vrlo popularni. Line gornje i donje trepavice s debelim crna olovka za oči, ona se širi izvan kutu oka i susreta u jednoj točki, samo kratko od kose na čelu. Nanesite vrlo debela olovka za oči i na trepavice da si pravi izgled goth. Ako želite napraviti oči izgledaju još dramatičniji, koristite kontrastne sjene oka, kao što su zelene ili roza i prašine gornjih kapaka s njom.
Pročitajte više na:; Primjena Eyeliner Savjeti, Eyeliner stilovi, Kako se prijaviti šminke oko očiju; Navedene kreativnog dizajna očnog kapka može dati svoje lice potpuno novi izgled, tako da se mora isprobati kod kuće. Nekoliko savjeta o primjeni eyeliner prije nego što sam odjaviti. Uvijek primjenjuju eyeliner iz unutrašnjem kutu oka u vanjskom kutu, a ne obratno. Nanesite eyeliner na gornje trepavice, a zatim premjestiti na niže trepavice. Eyeliner treba primijeniti nakon osnutka je primijenjen, ali prije maskare i sjenila za oči. Na kraju, ako mislite da neki eyeliner dizajn nisi odijelo i želite da biste dobili osloboditi od njega, nikada ne koristite vodu ili sapun za uklanjanje eyeliner kao što to može napraviti izgled lica vrlo silovit i zamrljan, umjesto toga koristite odgovarajući make up čistač za tu svrhu.

No comments:

Post a Comment