Wednesday 15 February 2012

Havajski party igara

Postoji nekoliko načina na koje možete slaviti havajski tematske party. Havajski Luau igre i aktivnosti su vrlo poznati i naširoko slavi u gotovo svakoj stranci na temelju havajski teme. No da budem iskren, to nije nužno uvjet da su havajski Luau igre i aktivnosti u svakoj toj stranci. Sve što trebate je - veliki prijatelji, toplo vrijeme, lijep tropski ambijent i sljedeće havajski party igre ideje! Dakle, uzimajući ravno do točke kao nikad prije, Ispričat ću vam o nekoliko popularnih havajski party igre. Više o party ideje.
Havajski čvorova; havajski čvorova čini prekrasan puzzle igra i jedan je od najzanimljivijih havajski party igre. U ovoj havajski party igre, svi igrači su trebali stati u krug i staviti svoje ruke u sredini grupe. Ova igra ne bi trebalo biti igrao u skupini od više od deset igrača u kojem slučaju, krug postaje prevelika i držeći se za ruke dobiva teško. Igrači tada treba zatvoriti oči i držite ruke s kim u krug. Sve to vrijeme, svi igrači moraju držati oči zatvorene. Pobrinite se da ne dopustite bilo kojeg igrača izvući držeći se za ruke s osobom koja stoji pored njih. Igrači ne mogu pokušati držati svoje ruke!
Nakon što je to učinio, ruke od igrača će biti u čvor. Neka svi igrači otvoriti oči i pitati ih da biste poništili čvor koji je dobio created by kreće oko vratiti i oblik krug bez razbijanje lanca ruke. Držite ga zanimljivo i zabavno. Pokušajte ne naglasiti jer igre bi trebale biti zabavno vrijeme!
Plaža Relay, a to je jedan od klasika havajski party igre. Postavljanje temu Hawaii plaže, sada sve što trebate učiniti je, podijelite svoje stranke gostima u dvije različite ekipe. Ova igra zahtijeva malo set-up. Tako ćete zahtijevati plaže stolice, ručnici, leži, kokos i vrh trave suknja. Nakon svih tih materijala su na raspolaganju, početi postavljanje ručnik za plažu ili na plaži stolica na jednom kraju sobe ili izvana (ovisno o lokaciji događaja). Svaka ekipa mora biti opremljen lei, kokos vrhu i trave suknja. Kada kažeš, Ready, steady and Go, jedan igrač momčad mora nositi suknju, lei i kokos vrhu, trčanje na ručnik u utrci s drugim timski igrač, i vratite se natrag na startnu liniju. Nakon što je prvi igrač vraća, on će proći na cijeli outfit havajskog na sljedeći član tima svoje momčadi. Taj proces slijedi do svi članovi imaju trk i vratio natrag na startnu liniju. Tim koji završi utrku prvi, ili u najmanje vremena, pobijedio plaže relej.
Aloha Ime Ripple, a to je jedan od najjednostavnijih havajski party igara kao što nema mnogo pravila u ovaj jedan. Ova igra, zove aloha mreškanje ime, govoreći uključuje ime osobe, zajedno sa "Aloha" prilikom donošenja ples potez. Trebate kako bi svi stoje u krugu, držeći udaljenosti od pogodbom između svake od gostiju. Možete početi ovoj igri 'Aloha Ime Ripple' rekavši svakom gostu ime slučajno sa "Aloha" pri obavljanju potez Hula ples. Evo primjer: vikati, "Aloha Bradley 'i izvesti potez Hula ples ljuljajući svoje ruke prema naprijed i gore iznad glave u tipičnom Hula pokret. Igra će biti zabavnije ako igrate neki havajski party glazba u pozadini. Nakon što je igra počinje s vama deranja 'Aloha Bradley', igrač pored vas na vašoj lijevoj strani će se ponoviti ovaj Hula pomaknite s Bradley je ime i sljedeće osobe i dok ne "Aloha Ime Ripple" obuhvaća sva imena. Držite se igra duha i zanosom, sve dok svaki igrač na havajski party se zove. Više igara za igrati na zabavama.
Tropic Odbojka; najbolji spoj tropske ambijent i vaš omiljeni sport plažu je ono što tropska pijesku je sve o tome. Kao što je vidljivo kako se čini, prvi korak u tom havajski party igra je postavljanje odbojka neto. Ako nemate odbojka neto, možete koristiti clothesline za objesiti preko dvorišta. Podijelite svoje goste u dvije različite ekipe. Igraj odbojku uobičajeni, ali ne s točkama! Dvije ekipe će zaraditi slova riječi 'Tropic'. Ekipa koja tvori riječ Tropic prvi, to jest, tim koji partiture sva slova prvi, osvaja igru. Možete dodati više zabave i veseliti se imenovanjem dvije ekipe, tropski ili havajski naziv i organiziranje havajski kostime za svaki timski igrač.
Havajski Glazbeni Ručnici; Ova igra je tropska upletenom verzije glazbene stolice! To je jednostavno i toliko zabavno - sve što trebate učiniti je postaviti ručnike za plažu, umjesto stolice oko dvorištu ili u kući. Play tropski plesne glazbe ili havajski party glazba. Čim igrate glazbe, igrači početi prikazivati ​​oko ručnike. Učinite to pravilo da se samo Hula poteze dok se kreću po sobi, dok glazba se igrao. U trenutku kada glazba prestane, svi igrači moraju zgrabiti sjedalo na ručnik. Igrač koji je bez ručnik je van i jedan ručnik je uklonjena. Držite ga ide do samo jedan ručnik i dva igrača su lijevo. Onaj tko grabi sjedalo na zadnji ručnik pobjeđuje u igri. Dodaj extra zabavno za uređenje havajski tematske šarene ručnike i uređenje havajski dar za pobjednika!
Hula Mania, jedan od najpopularnijih havajski Luau igre i aktivnosti, Hula Mania je igra za sve! Trebat će vam nekoliko obruča Hula. Dajte svakoj osobi kolut hula i početi timer / štopericu. Pitajte svakog igrača napraviti hula i paze na svoje vrijeme, dok je on obavlja hula. Držite ova igra ide do svaki igrač ima svoju priliku. Igrač koji postigne najbolje vrijeme pobjeđuje u igri. Učinite to više interesantan za igranje tipične havajski glazbe i sve pozivam da nosite suknju slatka trava kako bi išli ukorak duh Luau. Pobjednik dobiva zadržati hula hoop. Također možete predstaviti havajski tematskim dar za njega. Vi svibanj vole čitati o:; stranka ledolomac igre; stranka Game Ideje; Zabava Unutarnja strana igre, Beach Party Dekoracije; Beach Party Dekoracija Ideje, nadam se da ove ideje na havajski party igara će začiniti vaš tropska stranke. A ja sam siguran, kad se gosti igraju ove igre, oni samo će trebati još jedan izgovor da su havajski tematske party opet. Dakle, držati se havajski duh i ismijavati četiri književan riječ!

No comments:

Post a Comment