Thursday 9 February 2012

Kako Mjera Shoe Size

Kad idete u dućan s cipelama kupiti cipele, ona postaje imperativ da znaju svoje cipele veličine, tako da ne završiti do netočne par. Ako ste kupiti cipele veći od stopala, nosio ih nije moguće, pa čak i ako to učinite, hodanje u njima je svakako biti noćna mora. Također cipele koje su manje od normalne veličine imaju tendenciju da biste dobili zbijeno na noga, a opet nećete osjećati ugodno ih nosi. Možete izbjeći ove poteškoće i naučiti kako se mjeri veličina cipela kod kuće sljedeće upute dane u nastavku.
Kako Mjera Shoe Size s ravnalo?
Koraci o tome kako izmjeriti svoj cipela veličine s vladaoca:
Korak 1; Prije nego učenje kako se mjeri veličina cipela ispravno koristeći ravnalo, važno je prikupiti sve materijale koje će biti potrebna za vaš posao. Vi ćete zahtijevati prazan komad papira, ljepljive trake, olovka ili olovka i ravnalo. Također možete zadržati mjeru trake s vama, u slučaju da vam se ne sviđa koristeći ravnalo. Također bi se osiguralo taj papir je većih dimenzija nego nogama.
Korak 2; Držite prazan komad papira na pod i pritisnite ga na rukama, tako da ona postaje glatka. Da biste bili sigurni papir ostane fiksne u ovom položaju, ona traka na podu u sva četiri kuta.
Korak 3; Skinite cipele. Važno je da zadržite svoje čarape na cipele, a mjerenjem veličine, kao što očito bi nositi cipele s čarapama. To će vam pomoći da dobijete čak i točno mjerenje. Postavite stopala čvrsto na papiru i vaše cjevanica bi trebao biti malo ispred svog gležanj. Vaši prsti ne bi trebao biti uvijen. Držite olovku ili olovku u blizini prije nego što ste korak na papiru kao što bi to zahtijevaju kratko.
Korak 4; Sada pokupiti olovku ili olovku i trag obris vašeg stopala na papiru, dok stoji u istom položaju. Držite olovku ili olovku ravno gore i uske kada nacrtati konture. U slučaju da vam se ne sviđa to sami, uzeti pomoć od nekoga. Uzmi ovo stopalo natrag i slijedite isti postupak s drugom nogom.
Korak 5; Nakon što ste obris oba stopala, uzmu trake sa svih strana i skinite papir. Uzmi ovaj rad i držati ga na stolu za vas da radite na njemu dalje.
Korak 6, morat ćete prvo izmjeriti duljinu Vašeg stopala, što je udaljenost između pete i tip vaše pete. Držite ravnalo između pete savjet i pete povući ravnu liniju od vrha do dna. Napomena dolje ovaj mjerenja na komad papira. Za mjerenje širine vašeg stopala, stavite vladar između dvije strane kraja vašeg stopala i nacrtati ravnu liniju na mjestu gdje je ta udaljenost je maksimum. Napomena dolje ovo mjerenje.
Korak 7; Ponovite gore navedeni korak za mjerenje dužine i dah svojeg drugog stopala. Postoji svibanj biti mala razlika u mjerenju oba stopala. U tom slučaju uzmite veći mjerenja kao cipela veličina.
Korak 8, nakon što su mjerenje noge, možete lako dobiti tvoj cipele veličine od web stranice online. Da bi vam pomoći s ovim, stol je pružena u nastavku, koji će vam dati svoje cipele veličine ovisno o vašem pješice mjerenja.
Kako Mjera Shoe Size: Grafikon
Ovaj grafikon će vam pomoći s kako izmjeriti svoj cipela veličina, nakon što su Vaše stopalo mjerenja:
Mjerenje (u inčima) Muškarci Shoe Veličina u SAD / Kanada, 9,356, 9.506.5, 9,697, 9.817.5, 108; 10.198.5, 10,319, 10.509.5, 10,6010, 10.8110.5, 1111, 11.1911.5; 11,3112
Kako Mjera Shoe Size Ispravno: Savjeti i upozorenja
Zapamtite ove savjete o tome kako izmjeriti svoj cipela veličinu kad idete o zadatku:; Uvijek kad su vam cipele veličine leži između dva cipela veličine, uvijek biste trebali ići sa veće veličine, dok branje gore cipele. , U slučaju da su mjerenjem veličina cipela za djecu, koju će morati držati to radiš svaki put prije kupnje cipele kao i njihova veličina dalje raste vrlo brzo. , Ako ste se u stanju nacrtati obris vašeg stopala, samo obilježavaju krajnjih točaka na peti i prstima linija za duljinu i najudaljenije točke na strane za širinu. Zatim uzeti mjerenja i nastaviti s postupkom. ; Možete koristiti mjerne vrpce, kao i, umjesto vladara za mjerenje vašeg cipela veličine. To je primijetio da cipele različitih proizvođača marke su malim varijacijama kada je u pitanju veličina. Dakle, uvijek biste trebali nositi cipele i provjerite prije kupnje. ; Također pročitajte više na:; Croc obuća, obuća Ženska; Nakon dobivanja potrebne upute o tome kako izmjeriti svoj cipela veličina, pokušajte kod kuće i naći odgovarajuće cipele veličinu prije nego što kupiti par. To bi trebalo spriječiti kupnju obuće u krivu veličinu, a također će vam pomoći, kada kupujete cipele online.

No comments:

Post a Comment