Monday 27 February 2012

Kako da biste dobili osloboditi od mravi šećer

Vi probuditi na lijen subota ujutro i hodati u kuhinju trljanje trbuh. Sudoper je pun jela. Stol s pizza kutija. Ignoriranje nered možete premjestiti na više važnih pitanja ... "Što sam u raspoloženju za jutros vas pitam. 'Bacon? Žitarica? Tost i Jam! ' To zvuči savršeno! S jedne strane bavi s papira, možete uzeti paket od kruha, stavite ga u usta i posegnite za polici ste posljednji sjetiti čuvanje džem bocu u. Vi osjećate okolo sa svojim rukama i dobiti pekmez bocu. Vaša usta i dalje bave kruh paket, možete odvrnuti bocu da nije tako čvrsto kao što bi trebao biti svejedno. A onda je ovo škakljanje osjećaj počinje sve više svoje ruke .. Što je to! Vas baciti kruh paket stranu i pogled na svoje ruke ...Tu, sretno angažiran u ritualni ples nekoliko mravi! Eww! Oni sve više pekmez! Oh, Boze. Vi uzviknuti ...Kako da biste dobili osloboditi od mravi šećer?!
Koliko puta se to dogodilo da ste? Pa, bez obzira na broj - mi ćemo vam dati rješenje o tome kako da biste dobili osloboditi od mravi šećer. Spremni!
Uzimajući osloboditi od mravi šećer postaje lako, ako znate što metoda koju želite zaposliti. Ovdje su neke jednostavne rješenja koje možete odabrati da biste dobili osloboditi od mravi šećer. Uzmite neke savjete o deratizacije.
Početna lijekovi biste dobili osloboditi od mravi šećer
Držite čistu kuhinjsku: To je izuzetno važno da zadržite svoj kuhinjski sudoper čisti kako bi se izbjegle zaraze. Nikada hrpu jela u sudoper ili neka stavke ostatke hrane začepiti sudopera. To privlači mravi šećer kao ništa drugo. Najbolje rješenje je da se uvijek održavati čistim sudopera. Operite sve posuđe redovito i obrišite ih očistiti. Dobili osloboditi od bilo kakve čestice hrane blokiraju drenažu i pobrinite se da ne dopustite da voda začepiti odvod.
Brojač Provjerite: Uz sudopera, održavati čistim counter kao dobro. Obrišite counter nakon svake uporabe. Čak i zalutala čestice šećera ili bitova hrane dovoljno da se okupe cijeli detektiv mrava. Dakle, biti extra oprezni i pogledajte pod svaki predmet ima i očistite ga.
Koristite Bleach: Koristite bjelilo za čišćenje counter i podove u kuhinji. Sipati u neki odvod, kao dobro. To je sjajan način da biste dobili osloboditi od mravi šećer.
Vakuum Podovi: Vakuum cijelu kuću, a posebno kuhinje kata da biste dobili osloboditi od bilo kakve čestice hrane. Ne zaboravite da provjerite pod tepih, kao dobro. Imajući kuću čistom će odvraćati šećer mravi iz zaraziti t, jer oni neće imati ništa na blagdan. To je tako jednostavno da biste dobili osloboditi od mravi šećer.
Dobili osloboditi od Smeće: Nemojte spremati mokri otpad u vašoj kuhinji - i nikad ne predugo. Riješite se smeća na svakodnevno ili postoje šanse za smeće sok curi oko i privlači mravi. Najbolji način je da ne pohraniti mokri otpad u vašoj kuhinji na sve, ali ako to ne može biti pomogao, spremanje smeće u super guste vrećice i poklopac za smeće dobro. To će spriječiti mravi šećer od napada na hrpe i uzrokuje pustoš. Pročitajte više na:; Ant Kontrola Početna pravni lijek, home pravni lijek za ubiti Mravi, prirodne načine da biste dobili osloboditi od mravi šećer
Koristeći metode koje su navedene gore, ne samo da možete dobiti osloboditi od mravi šećer, ali ih također spriječiti dolazak opet. No, što će biti učinjeno ako mravi su već tamo i izradu svoj život živi pakao? Predstavljajući neke prirodne načine da biste dobili osloboditi od mravi šećer.
Koristite Klinčić: jak miris klinčića djeluje kao zastrašujući za mrave. Samo ostavite neki u staklenku šećer ili uz ugla counter i ormari u kuhinji i nećete biti dočekan od strane pesky stvorenja ponovno.
Cimet Snaga: Alternativno, prebacivanje štapići cimeta češanj s mahunama će također raditi na isti magije. Oni će biti otišao prije nego što možete reći 'nestali'.
Pospite baby puder: Baby puder čini čuda u uzimajući osloboditi od tih šećera mrava. Pospite prah kada vidite skupinu mrava na neke čestice hrane. Također, pogledajte ako možete ih trag natrag u svoju koloniju i posipati nekim izvan njega - to će odmah dobili osloboditi od njih. Također se može koristiti kao velika preventivne alat.
Magic octa: Uzmi neki octa i to prenijeti u bilo koju staru sprej bocu. Onda sprej ovo na bilo mrava koji vidite i čekati da se osuši. To će se riješiti mrava šećera za siguran.
Lovor / Black Pepper: Oba lista lovora i papar radi kao čudo u uzimajući osloboditi od mravi šećer. Dovoljno je ostaviti nešto u blizini vrata, kuhinja brojači i police i prije dugo svi oni će biti pp od GO.
Crtanje Kreda Line: Nacrtajte linije duž etaže i šalter s običnom bijelom kredom ili otrov krede i gledati ih kijamet daleko.
Borić Acid i Jelly: Napravite smjesu suhe kruha i marmeladom. Miješati ovo s borne kiseline. Zatim uvaljati u sitne kuglice i ostavite sve oko pulta i pukotinama zidova. Ako možete pratiti kolonije mrava, a zatim ostaviti neki tamo. Ovo djeluje kao odličan besplatne način za ubojstvo mrava. Pročitajte više na domaće mrav ubojica.
Soda za pečenje: Pospite sode bikarbone na tepihe, kuhinja brojači i kata. To će pomoći dobili osloboditi od mravi šećer ni u kojem trenutku. Pročitajte više na:; Ant lijekovi, Uzimajući osloboditi od mravi, sada da li znali različite načine da biste dobili osloboditi od mravi šećer - roll up your rukavima, fold up svoje hlače, dobiti labav kosa niti zabit i doći na posao . Bog brzinu!

No comments:

Post a Comment