Tuesday 28 February 2012

Suvremena Kuhinja Ideje

Sa tako mnogo izbora namještaja, uređenje predmeta, boje i boje za odaberite iz, zadatak uređenja kuhinje s kuhinjom dizajn koji je suvremena izgleda teško. Dakle, kako točno treba jedna integrirati suvremenim idejama kuhinja u postojeću kuhinju? Jedan treba uvijek uzeti u obzir dizajn načela na kojima se suvremeni kuhinja temelji se na temu, a zatim odaberite stavke koje ide uz temu. Na taj način možete odabrati stavke za svoju kuhinju po svoj proračun, i još uvijek čine ga izgledaju suvremene. Neka nam pogled na glavne elemente dizajna, s nekim primjerima.
Elementi suvremenim idejama Kuhinja Design
Suvremena kuhinja dcor je stvoren imajući u vidu da bi trebao biti jednostavan za održavanje prostora uz najmanje moguće smetnje, zbog čega je korištenje čiste linije i modularne kuhinjski namještaj, što je vrlo kompaktan. Također, zbog ograničenog prostora postoje i manje kuća i stanova, a time i svjetlo zid boje i dodatnu rasvjetu koristi se dati iluziju većeg prostora. Pročitajte više o modernom kuhinjom ideje.
Clean & Bold Lines, pokušati zadržati što više čiste linije je moguće u vašoj kuhinji, ići za više pravokutnog oblika. Međutim, zakrivljena stol ili zakrivljena kuhinja countertop također možete dodati na dizajn. Za održavanje čiste linije neke primjere suvremene kuhinje ideje vidjeli su modularni namještaj stavke koje imaju dobro završio rubova. Pod može biti popločan ili drvenih dasaka u kojima se prikazuje duge linije. Modularni kuhinjski namještaj omogućuje veliki prostor za pohranu, i na taj način možete sakriti kuhinja stavke koje ne prikazuju bold, linija poput posude, tako da čiste linije i uncluttered prostor se održava čak i više.
Kombinacije boja, vrlo je važno da odaberete kuhinju boje ispravno. Neki od popularnih kuhinja kombinacije boja su off-bijeli zidovi, sa čeličnim i staklenim namještaja i bijele kuhinjski aparati. Ova vrsta kombinacija je dobar za malu kuhinju. Ljudi koji idu za off-bijela boja kuhinje zid treba dodati neke akcente kao cvijet vaza, slika ili pratiti off-bijeli interijer sa suvremenim idejama kuhinja zavjese, koja može biti proziran tkanine od naranče ili plave nijanse. Možete uključiti suptilan suvremenih kuhinja backsplash ideje, s off-bijeloj kuhinji kao akcent previše, kao što su crna i siva uzorak na slici iza električni dimnjak. Drugi popularan kombinaciji sa bojama kod modernim kuhinjama su polu lavande i polu off-bijeli zidovi, sa crnim aparate i čelika namještaj i druge predmete od čelika. Lavanda-crna kombinacija je zapanjujuća kombinacija, ali je više prikladan za srednje i velike veličine kuhinje. Ova kombinacija boja također može koristiti za malu kuhinju, ali budite sigurni da imate dovoljno kuhinja rasvjeta.
Rasvjeta, rasvjeta Kuhinja je važan čimbenik koji pridonosi modernom kuhinjom temu. Moderne kuhinje su vedro lit, kao što možete vidjeti na slici. Ako ste ograničeni rasvjete zatim koristiti te suvremenim idejama kuhinja rasvjeta, osigurati da postoji obilje prirodnog svjetla koje dolaze unutar kuhinju. Ako nemate dovoljno prirodnog svjetla onda razmislite o instalaciji novom prozoru ili nebo svjetlo. Ako novom prozoru ili nebo svjetlo opcija nije praktično moguće, a zatim ići za dodatne svjetiljke koje odražavaju moderne umjetnosti. Idi za rasvjetna tijela koja imaju velike zakrivljene ili nervozan oblika, te imaju čelik tijelo, jer oni izgledaju još bolje.
Uncluttered prostor; Modularna kuhinjski namještaj je izrađen na takav način da pruža dovoljno prostora za pohranjivanje svih kuhinja pribor za jelo. Također ima dijelova na kojima možete stati vaš različite aparate poput pećnice, stroj za pranje posuđa, a neke čak imaju mjesta napravio za hladnjak. Ako mislite da će vam dodatni prostor za pohranu kuhinja stavke, a zatim ići za kuhinju countertop koji je skladišni prostor ispod nje. Također možete ići za neke zatvorene kuhinja ormarića, ako želite nešto više mjesta za pohranu.
To su suvremene kuhinje ideje i dizajn načela na kojima se temelji suvremena kuhinja. Dakle, kada shopping za bilo koje boje boje, moderan namještaj i uređenje stavke, provjerite da se takve stvari padaju u skladu sa principima moderne kuhinje, a vi ćete imati velik obličje suvremene kuhinje!

No comments:

Post a Comment