Saturday 18 February 2012

Prosječna cijena do kraja Podrum

U ovom scenariju, većina graditelja prodavati nove kuće sa nedovršen podrumu gradnje, uglavnom zbog rezanja troškova u izgradnji i porezne olakšice. Iz kuće točke gledišta, završivši podrumu i pregradnja to će povećati životni prostor te u isto vrijeme, dodajte vrijednost kuća preprodaji. Uz dobro završio podrum, možete ga koristiti na više načina. No, pitanje je o procjeni prosječnu cijenu do kraja podrum, kako bi ga udoban dnevni boravak. Pročitajte više o podrumu dorada ideje.
Prosječan trošak Završi Podrum
Dakle, koliko košta završiti podrum? Ako vas pitati to pitanje za završnu tvrtke, oni će vam dati grubu procjenu ukupnih troškova. Međutim, točan trošak ovisi o tome kako želite ići o projektu home poboljšanje. U slučaju, vi ste dodajući sadrži više od osnovne ideje završnu navedeno od strane izvođača radova, očito je prosječna cijena do kraja podrum će biti veći. Pogledajte sljedeće informacije kako bi dobili kratak ideju o tome koliko cijene završiti podrum:
Planiranje Podrum dorada; Osim veličine od suterena (u sq ft), postoji nekoliko aspekata koje treba uzeti u obzir pri izračunavanju podrumu završnu cijenu. Prije svega, ono što trebate učiniti je planiranje prostora podrumu, koji se odnose na podnice, slikarstvo, električni dolikuje, rasvjete, grijanja i hlađenja, vodovodne rada (pričvršćivanje kupaonica) i druge dodatke. Ako imate bilo kakvih sumnji u izradi planove za svoju podrumu, potraga za preoblikovanje usluga koje nude besplatno podrumu dizajna. Znati više o podrumu podnice.
Zapošljavanju izvođača za završnu Podrum, Nepotrebno je reći, Procijenjeni trošak završiti podrum je veći ako se projekt učinio profesionalni izvođači radova. Budući da oni naplatiti cijenu po kvadratnom metru, ukupni troškovi će biti manji, ako imate manji podrum i obrnuto. Međutim, izvođač radova i troškove materijala stope variraju od jednog stanja u drugo. U prosjeku, cijene po kvadratnom metru završiti podrum rasponu negdje od USD 29 - 32 za osnovne pregradnja kao visok kao 50 USD za instaliranje nadogradnje značajke. Pročitajte više o podrum pregradnja.
Do-it-Yourself Podrum dorada; U slučaju, da su dobro upoznati s home poboljšanje ideje, DIY je najbolja alternativa za uštedjeti novac za završnu obradu podrumu. To je zato rad optužbe i razne rada računa na više od 70 posto od ukupne investicije za podrumu doradu. Dok preostalih 30 posto je potrošeno na kupnju materijala. Upravo tako, možete uštedjeti mnogo sa DIY podrumu završni zadatak umjesto zapošljavanja profesionalnih usluga. Za sigurnosne svrhe, možete misliti allotting električne i vodovodne radove do profesionalaca, koji imaju znanje na tim područjima. Možete saznati više na:; koliko košta to završiti podrum; Kako završiti podrum; Podrum Završni Savjeti, tako, vidjeli smo prosječnu cijenu do kraja podrum varira od jednog doma do drugog i od jedne regije u drugu . Na završnom napomenu, dogovoreno je da podrum dorada daje vam dodatni stambeni prostor na mnogo nižoj cijeni, oko 50 posto niža od troškova, koje će zahtijevati da uz dom. Još jedna prednost je da, možete vratiti čak 90 posto podrumu završne cijene u trenutku prodaje svoj dom. Dakle, podrum dorada je kao dugoročna investicija za kuće, gdje ćete dobiti na uživanje dodatni dnevni prostor, a uzimajući impresivan vrijednost kuće preprodaji.

No comments:

Post a Comment