Wednesday 22 February 2012

Kako Recite djevojku koju poput nje

To je ono doba, zar ne? Svi hormoni prikazivati ​​Amok, vidim lijepu djevojku i osjeća kao da je to jedna djevojka, koju ste čekali cijeli svoj život. To ne uzeti previše za dečke pokrenuti naklonost djevojke. Ako ste prilično dobro izgleda i dovoljno zanimljiva, momci pasti za vas kao kuća od karata. Pa kako ti, dečko, ispraviti one slaba koljena te dobiti kada vidite djevojku vam se sviđa? Kako reći djevojci li joj se sviđa?
Načini reći djevojku koju poput nje
Upozorenje! Prije nego što ju pitati za vaš prvi spoj bi bili sigurni da ste stvarno sigurni o ovoj djevojci. Ja sam došao preko puno dečki koji ste tražili djevojke i potom požalila ga puno, jer to nije učinio svoje pozadini provjere tako dobro. Upoznajte ovu djevojku prvi. Provedite neko vrijeme s njom, a budite sigurni da je ono što stvarno želite! Nakon što ste postali njezin prijatelj, a zatim pokušajte ti različiti načina kako reći djevojku li joj se sviđa.
Kako Recite djevojku koju poput nje osobno, bez sumnje, najbolji način za reći djevojku li joj se sviđa je u lice. Vi svibanj biti prestrašen do smrti tu misao, ali šanse za djevojku rekavši da za izlazak s tobom na dan su veći, ako ona odabere da cijenim vašu hrabrost u dolazi do nje i rekao joj tako.
Dakle, kako reći djevojku li joj se sviđa? Najteži dio mora biti pokušati i njezin izvući iz nje grupe zujanje prijatelja koji su potpuno nepotrebne za ovaj razgovor. Pokušajte uhvatiti nju sam kad je riječ o školi / faksu ili kada je ona na putu van. To će vas rado poštedio nelagodu. Ili pričekajte za posebne prigode kao što su prom, Valentinovo, ili bilo koje druge škole praznika, kada svi se pitaju se ljudi ionako. Zatim idite na nju i započeti sa kako ste joj poznate, a za sada, i koliko ste stvarno počeli ukusu joj u posljednje vrijeme. Možda, to je dobra ideja da protrljati joj ja malo za reći joj točno ono što vam se sviđa kod nje, što bi moglo prod ju stvoriti malo soft spot za vas.
Trik ovdje je da treba dugo, ali ne previše dugo. Ako jednostavno pitati djevojku van, ona će reći ne. Dakle, nemojte joj pustiti. Držite masiranjem joj ja i rekao lijepe stvari o njoj, i pozitivne aspekte vaše osobnosti koji bi joj impresionirati. Što više govori, manje šanse da dobije da se kaže ne i ubijanje razgovor. Držite ga ide dok je ona prestaje vas pokušavaju odsjeći. Šanse pretvaranja djevojka koja je na ogradi o vama, vrlo su visoki. Ali onda opet, ne udaljavati smeće. To uvijek pomaže da prakticiraju ono što imate za reći nekoliko puta pred ogledalom prije moleći joj se! Više dating savjeta za muškarce.
Više načina kako reći djevojku koju poput nje, Pa budući da ne mislite da je moguće kada se suoči sa ova djevojka vam se sviđa, stajati i razgovarati u isto vrijeme, možda vam treba istražiti druge, ali možda nije toliko učinkovite načine tražeći out djevojka.
Kako reći djevojka si je kao u jednom pismu, pitate? Dobro, ja ću osigurati da hit stopa da se to dogodi su prilično niske, zašto? Jer to daje priliku da djevojka bacanje pisma bez previše buke. Nema prostora za argument kao da je u prethodnom koraku. Ali onda opet, pažljivo sročen dopis mogao povećati izglede u svoju korist. Ali onda opet, morate biti briljantan pisac. Djevojka mora biti prilično sanjalački i cijeli 'vitez-u-sija-oklop' tipa gristi ovaj mamac. Možete učiniti isto, pisati o tome kako ste poznati jedni druge za neko vrijeme i kako mislite da možete zadržati joj stvarno sretan, ako naravno, ti si dao priliku! skliznuti u svoju torbu ili ormar kad je najmanje osumnjičenih njega. Pročitajte o kako pisati romantične ljubavna pisma.
Slijedeći najčešće postavljano pitanje: kako reći djevojku vam se sviđa joj online? Šanse su ovdje veća nego što se u pismu. Osjećam da je razgovor nekoliko dana donosi u toj intimnosti između dvoje ljudi, kao normalni razgovori između dva 'prijatelja' jednostavno ne. Online chat je vrsta vlastite osobna stvar. Bez prekida, bez nespretnosti. Ako chat vrlo redovito, zatim možda čak djevojka zanima vas koji čini šanse njezina govoreći yes prilično visok. A onda kao dio razgovora, samo ubaciti čarobnu rečenicu rekavši da 'ja stvarno poput vas ". To također vam daje priliku da objasni, te u isto vrijeme, pratiti natrag na izjave u slučaju ona dobiva neugodno. To je kako da kazem djevojku koju je ko bez ruining prijateljstvo! Ali onda opet, biti pripremljen za iznenadnu isključite. Jedan savjet više, koristite pouzdan glasnik. Glasnici dostupne na socijalne umrežavanje stranicama često pokvariti off neočekivano.
I odgovor na posljednje pitanje: kako reći djevojku koju je ko kroz tekst? To je loša ideja ukupno ako mene pitate. Zato je bolje da slijedite jedan od druge načine opisane u članku.
Više o traži djevojke iz vasih snova out! ; Pitajući Girl Out, zamoliti djevojku Prom; Kako postaviti djevojka iz, kako pitati djevojku da se vaša djevojka; Kako postaviti Djevojka / Guy na datum, tako da sada znate kako reći djevojku li joj se sviđa. Reći djevojka vam se sviđa joj je jedna od najtežih stvari ćete ikada učiniti, pa želim vam puno sreće!

No comments:

Post a Comment