Tuesday 14 February 2012

Koliko to košta završiti Podrum

Postoje razni čimbenici koje treba uzeti u obzir kada planiramo obnoviti ili popraviti podrumu. Kao suterenu je konstruiran ispod tlo, podrumu građevinskog materijala i metode koje se koriste za popraviti i završiti podrumu, su različit kao usporedbi ostatak sobe u kući. Ako planirate zaposliti ugovor za posao, će vam naplatiti više za taj posao, u odnosu na ostale prostorije. Glavni razlog za to je da monetarna vrijednost sirovine i cijene do kraja podrum je ako ga usporediti s drugim sobama.
Gotovog podrum, ima prednosti vlastite. Jedan od najvećih prednosti je dostupnost prostora. U podrumu je velika soba koja pokriva veći dio površine kuće. U suterenu može koristiti kao ostavu ili mjesto hang out. Također možete lako instalirati ogroman flat screen televizije i home kazalište u podrumu. Djeca ili tinejdžeri, također mogu visiti u podrumu ili imaju stranka bez ometanja susjeda. One također mogu napraviti ured dom u podrumu. Prednosti su brojni i naravno blagotvorno.
Sljedeći paragrafi će vam pomoći odgonetati plan i trošak završiti zgrade. Također se mora imati na umu da je odgovor na pitanje "koliko košta završiti podrumu?" ne može odgovoriti u jednoj rečenici. Mnogi faktori kao površina podruma, površine zidove, boje, hidroizolacije i francuski drenažu da je izgrađena oko podrumu utječe na cijenu do kraja podrumu. Osim toga unutrašnjost projektiranje, arhitekturu, namještaj, pločice i podovi, strop završnu itd također imaju tendenciju da imaju značajan utjecaj na podrumu završnu cijenu.
Izračun Trošak do Završi Podrum; Postoje promjenjive čimbenike koje treba razmotriti pri izračunavanju trošak završiti podrum. Vi svibanj koristiti sljedeće smjernice tu svrhu. ; Francuski Ocijedite: Podrum je da dio kuća koja je potopljena najviše. Izgradnja francuski odvod je učinkovit način za usmjeravanje oborinskih voda daleko od podrumu. Francuski mozgova je važan aspekt podrumu hidroizolacije i visoki prioritet zadatka. Dok instalirate francuski odvoda morat ćete kupiti puno drenaže cijevi, koje će vas cijene oko $ 11 do $ 23 za svaki 25 inča. ; Namjena: Drugi faktor je svrha za koju namjeravate koristiti podrum. Troškovi dorade podrumu u osnovi ovisi o namjeni. The boje, strop dorada i podnice, sve zavise korisnost podrumu. ; Zidovi: Treći faktor koji morate imati pogled na je zidova podruma. U suterenu zidovi mogu biti zaražena s plijesni i vlage. To oslabi zidova i podruma postaje vlažna i smrdljiva. Pukotine u podrumu može biti zapečaćene uz pomoć od gipsa, i sloj hidroizolacije rješenje se može primijeniti na zidovima. A boja ima hidroizolacija kvalitete također se mogu koristiti za daljnje zaštitu zidova. Biste izračunali trošak adaptaciju podrumu, trebate procijeniti kojoj mjeri zidovi su pogođeni. Površina zida se u obzir ako se planira zaposliti izvođača. Postoji nekoliko brandovi podrumu boja vode probni ispis i rješenja koja bi trošak vama o $ 100 do $ 200 po može. ; Podovi: Pod u podrumu, obično je podijeljena u dva dijela, to je stvarni podnice i pod podnice. U podrumu podnice trošak također ovisi o površini oba, poda i pod-poda. Postoji nekoliko različitih načina na koje moľete instalirati podnice od suterena. Trošak podrumu podnice će rasponu od $ 50 do $ 150 po četvornih stopa. ; Stropna: Strop je drugi važan aspekt koji mora smatrati pri izračunavanju troškova podrumu renoviranje. Strop zahtijeva kaput hidroizolacije otopine i jake boje kao mold rast obično promatrana u većini podrumu stropova. Strop može napravio sa pomoć drywall, što bi trošak vama oko 50 - 60 dolara po četvornih stopa. Ako planirate na slikarstvo strop, onda može i vodootporne boje će u rasponu od $ 100 do 200 dolara. ; Poznatim više o trošak podrumu pregradnja, dorade i renoviranje, pročitajte više na:; Podrum Hidroizolacija Trošak; Podrum Finishing Trošak; Trošak završiti podrum je vrlo manje ako ga zauzimaju kao učiniti-to-sami projekt. Ako imenovati izvođač radova na renoviranje u podrum, onda je dužan naplatiti po određenim stopi kao što je $ 25 po sq.ft podruma, radne snage. PS Troškovi koje su gore spomenuto, nisu točne troškovi i svibanj promijeniti od vremena na vrijeme, i od mjesta do mjesta.

No comments:

Post a Comment