Tuesday 21 February 2012

Obrva Dye

Žene su uvijek zauzeti u potrazi za nešto što poboljšava njihov izgled. Osim stavljanja šminke oko očiju, obrva boja je namijenjen za mijenjanje boje za obrve do željene hladu. Većina žena radije dyeing obrve nadopuniti boju kose, a neki ga primjenjuju samo na vijoriti novi izgled. Bez obzira je cilj iza koristeći obrva boja, to je izuzetno važno odabrati siguran proizvod i primijeniti ga kao i po uputama u letku proizvoda.
Kako se prijaviti obrva Dye kod kuće?
U primjeni boja obrva, pokušajte da izgleda profesionalno. Inače, to može pokvariti vaš izgled nego što stil izjavu iz nje. Na temelju li obrve boje (nakon bojenja) traje dugo ili ne, postoje u osnovi dvije vrste - stalna obrve bojom i obrva nijansu boje. Bivši, iako dugotrajno, može uzrokovati iritaciju kože u ljudi koji imaju vrlo osjetljivu kožu. Tako, obrva nijansa boja je bolja alternativa koja osvjetljuje obrve boji. Možete se odnose na savjete navedene u nastavku, koji će vam pomoći odabrati i primijeniti obrva boja:
Kvaliteta obrva Dye Kit: U vrijeme izbora kit obrva boja, provjerite da li provjeriti kvalitetu branda. Dobra boja boja obrva je lako za miješanje i nanošenje, bez viška kaplje. U svakom slučaju, ne bi trebalo mrlju boje kože. Posljednje, ali ne i najmanje važno, kvaliteta boja obrva treba biti dugotrajan.
Kupnja obrva Dye Kit: Nakon što se odlučite marke, sljedeći korak je odabrati boju koja odgovara Vašim kosu sjeni i što je još važnije, vaše kože ton. U slučaju da imate tamno smeđe kose, obrva idealan boja boja je srednje smeđa. Isto tako, trik je odabrati boju obrva boja, koja je za nijansu tamnije ili svjetlije od boje kose.
Priprema za bojenje obrva: Osim boja obrva kit, trebat će vam pamuka jastučići, za jednokratnu upotrebu štapić, boja developer i uklanjanje mrlja boje za bojenje obrva. Prvo, uklonite šminku (ako ih ima) i operite lice sa blagim sapunom. Ručnik suho lice i nose glavu bend kako bi se izbjeglo hair nitima iz koje dolaze na lice.
Miješanje boja i primjena: Mix boje za kosu i razvijen kao i po navedenim smjerovima (vjerojatno u jednom do jedan omjer) i čine dosljedno guste paste. Koristeći štapić, stavite tijesto boja u cijelom obrve, pazeći da vam pokriti korijen kose, kao dobro. Provjerite vrijeme i zadržati boje samo za propisane minuta.
Brisanje obrva Dye: Nakon 3 minute ili po propisanom roku za proizvod, obrišite boja obrva pažljivo s pamučni jastučić. Možete primijetiti da li su obrve pokupila boje ili ne. Ako ne, ponovno primijeniti boje i pričekati još 3 minute. Nježno, obrišite boje obrva sa suhim pamučni jastučić nijansu.
Čistoća obrva Dye: U cilju uhićenja dalje dyeing, možete lagano možete umočiti pamučni jastučić u boje uklanjanje mrlja i trčanje preko obrva. Perite lice i osigurati da se boje za obrve ne bi u oči. Dajte svoj boji obrve završni dodir ih oblikovanje. Možete pročitati više o oblikovanju obrva savjete.
Kojim slučajem, ne koristite boje za kosu u obrva, kao kemikalije mogu dobiti u oči i izazvati nepredvidljive komplikacije. Ako koristite boje obrva za prvi put i imaju malo sklonosti prema bojanje kose, to je bolje da se obrve obojen u kozmetički salon. Jednom kad shvatite korake slijedi profesionalni, možete uzeti u obzir dyeing obrve sigurno na svoju vlastitu.

No comments:

Post a Comment