Sunday 19 February 2012

Kočioni Popravak Upute

Što je disk kočnice? Osnovni princip je disk kočnice kako bi pretvorio kinetičku energiju rotirajućeg kotača u toplinske energije trenjem. Dva najvažnija sastavnica disk kočni sustav su kočnice jastučići i kočnice rotora. To su izrađene od visoko trenja materijala. Kada se pritisne papučicu kočnice, hidraulični mehanizam čini čeljust spojnica dvije jastučići zajedno na rotirajući disk rotora, čime zaustavljanje kotača na rotacijskog kretanja i zaustavljanja vozila. Dakle, možemo vidjeti da je rotor je poravnat na istoj osi kao i kotača sama i kočnice jastučići koji djeluju izravno na rotorima, djeluju posredno na kotaču. Dakle, dva glavna uzroka kočnica popravak može uključivati ​​liječenje samo dvije komponente - kočnice jastučići i rotora, u nekim prigodama, čeljusti kočnica. Iz tog razloga, većina kočnica popravak upute uključuju dijagnosticiranje kočnice jastučići i rotora.
Potreba za popravak kočnica
U slučaju da primijetite bilo koji od sljedećih simptoma automobila kočnica problema, on svibanj biti vremena da se ozbiljan pogled na vaše kočnice. ; Squealing zvuk iz kočnica. ; Slabe kočnice - Kočenje, nije tako učinkovit kao što bi trebao biti. ; Hard papučicu kočnice - Vi pritisnite papučicu kočnice i da se osjeća previše teško. ; Pedala jednostavno pritisne, ali bez učinka. ; Kočnice djeluju povremeno, a ne glatko kad se pedala pritisne. ; Upute za popravak kočnica
Sada, kada dođete do zaključka popravka vaše kočnice, kočnice sljedeće upute za popravak će vam dati ispravan smjer stepenasto za kočnice dijagnoza:, prije nego što krenete prema disk kočnice popravak upute, pobrinite se da sigurnost bude na vrhu prioriteta. Uvijek nosite masku za filtriranje dok radite s kočnicama. To je nužno, kao i kočnice prašina sadrži azbest. ; Svako vozilo ima različite mogućnosti, pa kad je riječ o auto popravke i održavanja, uvijek u skladu s smjernicama u vlasnički priručnik. , Prije nego što počnete, provjerite da ste dobili svoj alat potpuno opremljena kao što ne bi želio ići u kupovinu nakon što jacked svoj automobil. , Sada, za početak sa, jack up automobila i uklonite kotača. Sada, pronađite čeljusti kočnica disk. U većini automobila, čeljusti su samo između lug vijci i kočnice jastučići. , Korištenje velikih C-spona, stisnuti čeljusti kočnica postavljanjem dvije strane spajati na obje strane kaliper. ; Izvadite vijke drži šestar na mjestu. Budite oprezni da ne ometaju kočnice redak koji sadrži tekućina za kočnice. , Sada, s čeljusti uklonjen, možete lako vidjeti kočnice jastučići priključen na njega. Korištenje odgovarajuće veličine ključ od automobila alat kit, odvojite kočione pločice i provjerite radnu površinu. Ukoliko vidite puno trošenja i habanja, izloženi metalni splinters, vrijeme je za kočnice jastučići zamjenu. Saznajte kako zamijeniti kočnice jastučići. , A sada, provjerite kočnice rotora. Možete jednostavno povući rotoru ravno van natrag duž osi. U slučaju da to ne dolazi iz glatko, s obzirom na nakupljanje hrđe, morate okretati i povucite rotora istovremeno odostraga, dok to daje način. , To je vrijeme za zamjenu rotora kad su nosili dolje na minimum naveden granica, također poznat kao bacite debljine. Provjerite rotora za bilo koju trošenja i habanja. Tragove ili stanjivanje iz rotora bi značilo da je vrijeme za kočnice rotora zamjenu. , Ako je automobil star jedan, kočnica može također biti oštećena hrđa ili trošenja i habanja. Ako se čišćenje i remont nije dovoljno, možda ćete trebati zamjena šestar kočnice. ; Kočnica linija nosi tekućina za kočnice za rad hidrauličkog mehanizma. Vi svibanj također zahtijevaju popravak linije kočnice ako postoji neki problem u hidraulici. Pročitajte više na kočnice line zamjenu. , Nakon što ste učinili s bilo koje od popravka, uvijek uzeti test voziti. Vozite vrlo nježno dok testiranja bilo kakve nove zamjenu, kao i svaka greška ili misfitting bi otkrila dok ovo testiranje.
Pročitajte puno više na:; Koliko li kočnice jastučići Zadnji; Kako instalirati kočnice jastučići, kako zamijeniti kočnice rotorima, kočnice jastučić trošak zamjene; ​​Sjeti se da je kočnica vrlo vitalni dio automobila, i pravilnu njegu ne bi trebala biti ugrožena u bilo slučaj. Slijedeći ove upute kočnica popravak može dati vrlo iznenađujuće rezultate. Nemojte zaboraviti da ide kroz niz članaka je već spomenuto, kao i da može vam pomoći u pravilnom kočnica njegu i poboljšati svoje kočnice život.

No comments:

Post a Comment