Friday 24 February 2012

Kako napraviti snijeg

Očajnički vam želite igrati u snijegu, ali dobiti razočarani obličje iz prozor pronaći ne čak i najmanji nagovještaj snijega. Umjesto borave potišten, možete naučiti kako napraviti snijeg sve po sebi i uživati ​​igranje s njim. Osim što je jednostavan i brz postupak, domaće snijeg je ne-toksičan i to vam daje osjećaj za pravi snijeg. Više o umjetnost i obrta.
Kako napraviti Snijeg at Home?
Slijedite ove jednostavne korake napraviti domaće snijega:; Za početak, trebate kupnju snijeg prah bilo iz trgovini ili online. ; Uzmi kantu i napunite ga vodom. Your snijega prah dolazi s uputama o kako ga koristiti. Slijedite ih znati koliko puder morat ćete miješati s vodom u sić. ; Jednom ste dodali potrebnu količinu praha u sić, promiješati s vašim rukama za oko 5 do 10 minuta i promešati smjesu postaje firma. , Nakon toga ćete morati paperje gore snijega sa svojim rukama tako da se iz kantu i širenje, uz pomoć rake. To će spriječiti snijeg od uzimajući prljave ili stisnut. Uživajte u snijeg u plastičnu bazenu ili svom dvorištu. , Postoji još jedan zabavan način da se snijeg sebe: Ti ne zahtijevaju više materijala osim vrlo niske temperature i atmosferske vode da bi snijega na ovaj način. Vi samo zahtijeva tlak mlaznice, koja će posipati iz male čestice vode dopuštajući atmosferu učiniti ostalo. , Za vaše pritisak mlaznica, koristite jednu od sljedećih opcija - jedna perač, jedan mlaznica specijalno dizajnirana za proizvodnju snijega ili snijeg cannon (malo skupo). ; Potom ćete morati sprej vodu u zraku na 45 stupnjeva kut, tako da maksimalna zrak dobiva pomiješana s vodom biste dobili najbolje rezultate. , Koristiti koliko god je to moguće hladnom vodom, kako bi se ubrzati proces snijeg formiranja. Snijeg formirana boravke duže ako temperatura i dalje niska za dugo vremena. ; Kako napraviti Lažni Snijeg?
Osim iz metode gore spomenuto, postoji nekoliko druge načine koje možete koristiti napraviti lažni snijega ako ga zahtijevaju za neke specifične svrhu, poput projekt škola obrt, za igrati, ili da ukrasite vaše božićno drvce.
Da bi lažni snijeg za svoj rad škole obrt, pomiješajte 1/4th šalice puder i zajedničke sol svaki. Nanesite ljepilo na površini gdje želite staviti snijeg, ni pomoću sprej-na ljepila ili postavljanje malih količina bijelo ljepilo s četkom. Pospite lažni snijega smjesu ste napravili na ovoj i ćete imati uključeni lažni snijega u vaš craft projektu uspješno.
Također možete napraviti snijeg koristeći instant pahuljica u prahu. Morat ćete miješati 1 šalicu tekućine škroba sa 4 šalice instant pahuljica u prahu ili plave boje hrani. Umiješajte smjesu dobro i možete dodati glitter ako želite dati svoj snijeg pjenušava efekt. Jednom mješoviti pravilno, Nanesite smjesu gdje god žele, i dopustiti da se osuši. Ova metoda je dobar način za dekoriranje vaše božićno drvce ili pozornici s snijeg. Također možete koristiti instant pahuljica prahu pokazati paperjast i pada snijeg.
Lažni snijeg može napraviti koristeći natrijum poliakrilatima kao dobro. Natrij poliakrilatima mogu kupiti iz trgovine vrta opskrbi ili možete ga dobiti iznutra raspoloživog pelene. Mix natrij poliakrilatima s vodom iz gela. Držite dodajući više vode ovom dok ste napravili snijeg kao bljuzgav kao ste ga htjela.
Savjeti za Making Snow; Pobrinite vam da napravite snijeg otvoreni poput na Vašoj garaži, ili dvorištu. Since snijeg je svjetlo, sklon je odletjeti i naseliti na nekim kućanskih aparata i namještaja. ; U slučaju ste izradu snijeg koristeći snijeg prahu, to navika rastopiti. it Odložite off pravilno nakon što ste ga koristili. , Nemojte jesti lažni snijeg iako je netoksičan kao kemikalije prisutne u to sastojaka može uzrokovati nekoliko zdravstvenih problema. ; Dati svoje umjetnog snijega željeni boju, miješati hrana bojanje dok ga priprema. ; Snijeg pištolj je vrlo koristan i jeftin alat napraviti snijega. Ako je moguće, kupiti jedan. ; Pročitajte o tome kako izgraditi snjegović staviti svoje snijeg dobro iskoristiti.
Nakon što je učenje kako napraviti snijeg, to probati kod kuće kad god želite. Nema potrebe čekati za neba odgovoriti vaše molitve. «Snage 'je s vama.

No comments:

Post a Comment