Sunday 19 February 2012

Willow Tree informacije plačući

Žalosna vrba (Salix babylonica) je bjelogorično drvo koje pripada rodu Salix and obitelji Salicaceae. Roda Salix sastoji od oko 400 vrsta listopadnog drveća i grmlja (vrbe, sallows and osiers), a žalosna vrba je vrsta vrbe. While vrba može biti bilo stabala ili grmova, uskim poljskog grmlja vrsta Salix zovu iva i one sa širokim listovi nazivaju sallows. U slučaju vrba, postoje stabla, kao plač vrbe i gmazovima grmova, kao što su, patuljak žalosna vrba stablo (Salix herbacea). Potonji raste na visinu od samo dva inča. Pročitajte više o činjenicama i listopadnog drveća bjelogorice vrste.
Žalosna vrba stabla su starosjedioci u Kinu, ali su obično vidjeli u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Naziv 'žalosna vrba "je izvedena iz viseće grane ovog stabla, koji je inače poznat kao Peking vrba vrba ili Babilon. This opuštene šatorom uglavnom odgovorni za njegovu popularnost kao krajolik stablo. Osim toga, to je među prvima stabala nositi lišće u proljeće i posljednji izgubiti u jesen iste. Plačući vrbe pogledajte spektakularne ljeti, sa svojim svijetlo zeleno lišće sjajna. Tijekom jeseni, tih listova žute boje. Svitak prud za više žalosna vrba stablo informacije.
Žalosna vrba stablo
Žalosna vrba je vrlo atraktivna stablo s opuštene lišće i ljeskanje lišće. Zahvaljujući svojim izgledom, ovo drvo je često povezana s religijom, mitologijom i čak književnost i poeziju. Stoga, sljedeći žalosna vrba stablo informacije s obzirom na njegove fizičke značajke.
Žalosna vrba izgled; Kao što je spomenuto, najistaknutije obilježje plače vrba je svoje opuštene grane sa ljeskanje lišće, koje se mijenjaju boje od zelene do svijetlo zelene i zlatno žute, kao i po sezoni. Žalosna vrba stablo ima deblo kratak i širok širenje grana, koje daju poseban oblik za cijelo drvo. To je brzo rastuća stabla, koja može narasti i do deset metara godišnje. Potpuno odrasli žalosna vrba mogu imati visinu koja se kreće između 30 do 50 metara. Žalosna vrba stablo Listovi su raspoređeni spiralno na stabljici. Tih listova su duga i uska, širine okolo 0,5 do 2 cm i dužine 4 do 16 centimetara. Savjete od lišća su dugo i na rubovima su nazubljeni. Plačući vrbe cvatu u rano proljeće i cvijeće su raspoređeni u žute rese (cilindrični klasa poput cvat). Ovo stablo je dioecious i rod je smeđa kapsula. Životni vijek ovog stabla je vrlo manje u odnosu na njegovu veličinu. Plača vrba znanstveni naziv Salix babylonica, ali, danas, razni hibridi ovog stabla su također dostupni. Pročitajte više na vrste vrba.
Uvjete za rast, iako, plačući vrbe kao da rastu u blizini izvora vode, kao što su potoci, rijeke i bare, te stabla su prilagođeni gotovo svim uvjetima uzgoja. Plačući vrba imaju sposobnost apsorpcije vode i tako ova stabla su zasađena na mjestima s puddles i blatom. Plačući vrbe također sade kako bi se spriječilo erozije tla. Zbog svoje prilagodljivosti, to može vidjeti u mnogim mjestima i vrlo je popularan kao ukrasno stablo. Plačući vrba mogu uzgajati reznica ili sadnje jednostavno podružnice u vlažnom tlu. Bolje je da se biljka plače vrbe u vlažnom tlu, s djelomičnom ili punom suncu. Položaj za sadnju tog stabla mora i daleko od bilo kojeg objekta, kao i korijenje tog stabla može interferirati s podzemnim cijevima, žicama i odvodnje. Plačući skrb vrba stablo uključuje redovite zalijevanje tokom suhe sezone, uz uvjet da stablo nije u blizini izvora vode kao što je, jezerca, ili potoka. Use gnojiva štedljivo. To će biti bolje orezati grane koji dodiruju tlo. Žalosna vrba stablo bolesti uključuju gljivične bolesti, kao što je, vrba kraste, crni rak, vrba medljika, itd. i bakterijskih bolesti, kao što je kruna žuči.
Pročitajte više na:, žalosna vrba Tree činjenice, žalosna vrba Tree problema; Sada imate više plače information vrba drvo, koje može pomoći da razumijete više o stablu. Osim što je popularna ukrasnog drveća, vrbe plaču također koristi u izradi kriket palicama, namještaj, flauta, zviždaljke, kutije, riba zamki, metla ručke, itd. Možete posaditi žalosna vrba drvo u svom dvorištu po svojoj čistoj ljepoti.

No comments:

Post a Comment