Wednesday 1 February 2012

Kako očistiti šminka četke

Čišćenje ekrana vašeg šminka četke nužnost je nakon svake uporabe i temeljito jednom tjedno. To je zato ne mnogi od nas shvatiti da se mrtve stanice kože, sebum i bakterija dobiva zarobljeni u šminka čekinje. To može dovesti do nadraživanja kože, osip i drugih kožnih uvjetima. Pa da li je prirodne kose šminka četke izrađene od životinjsku dlaku, sintetička ili šminka četke s umjetnim vlaknima poput taklon ili najlona, ​​čišćenje četke je apsolutno potrebno. Ovdje je korak po korak vodič o tome kako čisto šminka četke kod kuće.
Najbolji način kako očistiti šminka četke
Postoji niz šminka četke čistača dostupni na tržištu. Oni ne samo pomoći u uklanjanju šminke i ostataka od četke, ali i pomoći u uklanjanju i dezinfekciju četke od bakterija i mikroba. Kao i za sintetičke četke možete koristiti blage šampone ili lica čišćenje sprati prljavštinu i ostatke iz četke. Ovdje su neke jednostavne metode koje će vam pomoći pravilno čisto šminka četke.
Korak # 1: Nakon šminke, koristiti svježe beba brisanje za uklanjanje ostatka i ulja iz šminka četke koju koristite. To može uključiti sjenilo četke, četke i ruž rumenilo četke.
Korak # 2: Svaki tjedna, napunite malu posudu s toplom vodom i dodajte šampon, a tri to četiri kapi čaj stablo ulje u vodu. Za kvalitetno Clarifying Shampoo i tea tree ulje sadrži anti bakterijski i anti gljivične svojstva pomažu u čišćenju četke i uklanjanje bakterija izvan nje. Mješavina dva dijela octa i jedan dio voda je također odličan cleansing rješenje za svoje četke. Osim toga nježna lica cleanser ili blagi biljni šampon je vaš najbolji kladiti se za čišćenje čekinje na šminka četke.
Korak # 3: Upišite vaše četke rješenje i peder oko četke svakih trideset sekundi ili tako. Sjetite se da ne smjestite ih u vodu za predugo i ne stavljajte u kipuću vodu četke za njih sterilizacije.
Korak # 4: Isperite četke pod toplom tekućom vodom oprati šampon iz čekinje. S mekim ručnikom, maziti četke suha i preoblikovati čekinje. Izbjegavajte ribanje čekinje oštro kao što svibanj završiti navijanjem čekinje. Istisnite višak vode od čekinja.
Korak # 5: Plijesan četke natrag u svoj izvorni oblik. To je nužan korak kako očistiti šminka četke koji pomaže zadržati izvornom obliku četke čak i nakon sušenja. Sjetite se staviti ih na suhom, čist ručnik ili lint besplatno površini. Ostavljanje četkice u stojećem položaju, dok sušenja može rezultirati u čekinje dobivanje oslabljena. Četke će suho u šest to sedam sati na temelju njegove debljine i punine. Ne stavljajte četke pod električnim ili drugim bubnjem kao što to može završiti narušili šminkanja alata. Ne koristite četke dok se u potpunosti suha.
Ako ste čišćenje četke najlon, zatim umjesto da ih držite u otopinu tople vode, samo primijeniti cleanser za četke i rada čišćenje u čekinje prstom. Isperite toplom vodom ispod i koristiti tkaninom bez dlačica na istisnuti višak vode i sačuvajte ih za sušenje.
Koliko često očistiti šminka četke
Kad čistite šminkanja četke u redovitim intervalima apsolutna nužnost, važno je da očistite četke na temelju njegove vrste i koliko često ih koristiti. Na primjer, kist koristi za tekuću podlogu, usne proizvoda i krem ​​sjenila imaju puno ostatka, koji može biti teško izbrisati s normalnim mokro brisanje. Stoga je potrebno očistiti određenih četkica na dnevnoj bazi. S druge pak strane, četke koristi za labav prah i drugim suhim kozmetički proizvodi moraju čistiti svaka dva do tri tjedna. Pročitajte više na popravni četke i njihovih koristi.
Da biste spriječili šminkanja alata iz uzimajući prljave, pohraniti ih u čistu, suhu, zaštićeno mjesto kao što je ispraznost ladica, četkom torbica or šminka torbu. Znajući kako da čist šminka četke bitno ne samo za uklanjanje nečistoće i ostataka od njih ali i zadržati četke u dobroj uvjet za dugo vremena.

No comments:

Post a Comment