Friday 3 February 2012

Krovni Hail oštećenja

Hail oštećenje roofing je problem s kojima se suočavaju većina vlasnika kuće. Iako postoji određenog vremenskog razdoblja tijekom kojeg tuče može doći, još uvijek može uzrokovati nepredvidive štete. Zdravo je čvrsta i kružni i svibanj varirati u veličinama, od onih grašak do golf loptice. Kao takav, vjerojatno ozbiljno oštetiti bilo površinu može hit, od automobila do domova. Otkrivanje i identificiranje štete roof tuče je neophodno kako bi se spriječilo daljnje probleme kao što su one propuštanja i vode zbirke.
Kako otkriti oštećenja Zdravo Krovni
Da bi mogli otkriti štete krov tuče, važno je da će provesti krov inspekcije nakon tuče oluja. Međutim, uvjerite se da se vježba sve nužnim oprezom dok radite tako. ; Provjerite ui oko krovopokrivački šindre za znakove oštećenja. Primjerice, možda ćete primijetiti učenicima on šindre različitih veličina, od malih do velikih. Također provjerite vents metalni, za ako one oštećena su, to je znak krova tuče oštećenja previše. ; Ako imate asfalt crvenilo, te bi trebao provjeriti zbirka asfalta granula u zlijeb. Ove svibanj biti riješiti ili ravnomjerno distribuirani duž oluk. Ovo je još jedan znak da je pucao krova tuče šteta. ; Drugi način otkrivanje oštećenja krova tuče je uzeti bliski pogled na šindre. Vi ćete biti u mogućnosti reći ako cijeli krov, ili jedan određeni dio, ima dosljedan uzorak oštećenja. Ako primijetite ponavlja model, razlog zbog štete mogao biti tuče. , Crvenilo će imati neravnim ili slomljeni rubovi if oštećene tučom. Slično, oštećenja u obliku 'pasa uši' je drugu pokazatelj. Ako primijetite ovaj uzorak na većine šindre, tuče je vjerojatno krivac. ; Snažan tuče oluja je vjerojatno da će izazvati rupe u šindre. Ove rupice može imati različite oblike i veličine. U nekim slučajevima, postoji svibanj biti prisutnost stropu, u kojoj je tuča možda prodrli. Kao takva, ne možete se osloniti samo na rupe kao pokazatelj tuče šteta. ; Iako ovaj pokazatelj može uzeti vrijeme da biste dobili primijetio, curi su također znak krovnih tuče šteta. Zbog odgovornosti za štetu nanesenu šindre nakon tuče oluja, oni mogu postati manje otporan na curenje vode i zbirku. Tako je, nakon oluje tuče, držati stražu čak i na svoje strop za bilo znakove curenja. , Ona može biti nesigurno ići gore na krovu odmah nakon tuče oluja, kao što svibanj biti skliske. Također, strme padine na krovu mogu biti opasne. Nemojte pokušati provjeriti krov tuče štetu ako niste sigurni o bitak u mogućnosti popeti razgledajte. Uzmi pomoć profesionalnog da to učini.
Roof Zdravo oštećenja popravak
Kada se strop bolovao od tuče šteta, dijelova krova, ili u nekim slučajevima krovnu svibanj morati biti zamijenjena. Važno je zapamtiti, dok zamjena dijelova krova da takva primjer svibanj pojaviti opet i svibanj uzrokovati oštećenja u budućnosti. Nakon što otkrije oštećenje krova tuče, podnijeti zahtjev s Vaše osiguravajuće društvo. Oni svibanj biti u mogućnosti da se dijelom vam nadoknaditi cijene na štetu popraviti. Međutim, provjerite činite li to u roku od najviše tjedan dana od oštećenja, kao i neke tvrtke ne starije popravak štete. Bacite pogled na krovne šindre popravak.
Nemojte ignorirati potrebne inspekcije nakon tuče oluja, kao i naknadne krov tuče šteta može dovesti do daljnjih problema. Ti problemi svibanj ne biti primjećeni do mnogo kasnije, kada je šteta ima proširila na interijere vaše kuće u obliku leaky strop, i druge takve probleme. Konačno, kako je već spomenuto, ako niste sigurni o poduzimanju pregleda procesu sami, potražite pomoć stručne osobe.

No comments:

Post a Comment