Wednesday 1 February 2012

Škola Duh Ideje

Čarobni godina života su oni da smo provesti u našoj školi. Aktivnosti u školi, bilo da se igra nogomet sa susjednim školu ili me škola cheerleading natjecanje, svi imaju neke iznenađujuće osjećaj za duh i energiju u njima! Svaki put mislim najljepše dane svog života, ja ne mogu pomoći, ali uključuje školske dane na vrhu moje liste!
Što čini školske proslave i funkcije jedinstveni su škole duhu ideje, koje vam mogu pomoći stvoriti jedinstvenu sliku vaše škole i razveseliti svoju momčad. Neke škole imaju svoje jinglove, a neki imaju svoje punchlines. Dno crta u svim tim školi duha ideja je da vaše škole tradiciju i običaje iskra bojama živost, dinamičnost i energija! Navode se u nastavku su neke od ideja škole duh koji se mogu koristiti studenti oživjeti raznim školskim aktivnostima.
Škola Duh Ideje # 1: Creative Poster!
Priprema kreativnih plakata je jedan od najvažnijih osnovne škole duhu ideje koje se obično koristi u atletskim i sportskim događajima. Primjerice, ako škola sudjeluje u inter škola košarke utakmice, onda možete stvoriti atraktivan plakate s inspirational izreka pojačati moral momčadi. Također možete napisati neke posebne imena vašeg tima igrače te ih razveseliti s tim imenima.
Škola duhu ideje za nogometne igre su šareni i kreativni plakat ukrasi s podudaranja boje svoje škole logo! Znakovi i poruke na onim plakatima mora poticati duh istinskog sportskog i ne bi trebao uvrijediti ili povrijediti oporbe. U svakoj funkciji, škola plakata u rukama studenata su dobar način komuniciranja s tim.
Školski Duh Ideje broj 2: Znakovi koje predstavljaju Duh škole!
The škola duh ideje mogu nedvosmisleno naglasiti uključujući ručni znakovi da prenese mnogo značenja! Ručni znakovi su veliki oblik vizualne prezentacije koje potiču duh prijateljstva i jedinstva. Možete koristiti zanimljive simbola i nacrtati slike na karton i onda ih nose motivirati i inspirirati momčad. Možete stvoriti poseban teme i duh pjesme za sportske skupova i drugih događaja koji predstavljaju duh škole.
Škola Duh Ideje # 3: Organizirajte dan Pride za svoje škole!
Jedan od zanimljivih škole duhu ideje za učenike srednjih škola je da izraze svoje zahvalnosti i ljubavi za njihovu školu. Studenti mogu organizirati dan ponos školi i obavijestiti sve studente da nose majice s logom škole na njega. Studenti se također može tražiti da izraze svoju kreativnost u različitim oblicima poput slikarstva lica, noktiju, itd. Tim glave, objavljujemo da se studenti iz svih razreda će biti odabrani od strane sustav glasovanja, a najboljih 10 će biti nagrađeni neke cijene. Za provedbu te ideje studenti mogu razgovarati sa svojim razredne nastave.
Škola Duh Ideje # 4: Uključiti roditelje!
Da ojačaju veze između roditelja, nastavnika i učenika, ideju duhova obitelji noć je fenomenalan. Provjerite restoran u Vašem mjestu koje nude pakete za kombinirani večeru.
Možete pročitati više na:; Team Building Aktivnosti za učenike; školu Sport i slobodno vrijeme, osim ovih ideja škola duha, također možete ugraditi ideju da 'tjedan škole duh' u kojima možete dodijeliti svaki dan u tjednu za neke posebne događaje kao omiljeni boje dana ', omiljeni haljina dana', itd. Dođite s kreativnim temama koje mogu učiniti ovih dana posebno. Na kraju, škola duhu ideje ciljaju na prenošenje povezivanja i zbližavanja među studenti, međutim, ako su neki studenti nisu u mogućnosti sudjelovati u nekim programima, to ne bi trebalo biti problema. Učenik ne smije osjetiti neželjene i škole moraju osigurati da takvi studenti su barem dio gomile, ili može doprinijeti na neki drugi način! Uostalom to je timski rad i svako dijete je posebno!

No comments:

Post a Comment