Monday 7 November 2011

Daisy Flower Vrste

Daisies su cvijeće obitelji, Compositae, koja sada zove Asteraceae. Članovi obitelji Asteraceae su višegodišnje biljke cvjetnice, porijeklom iz područja sjeverne i srednje Europe. Ime potječe od daisy 'Day u oči' i vjerna svom imenu, cvijet unfolds u svitanje. Cvijeće mogu se razlikovati od svojih velikih latica i upadljivo velikom centar. Cvjetovi can biti bijeli, roza i žute do svijetlo crvene i plave. Iako Daisy smatra jedan cvijet, to je zapravo sastoji od dva cvijeta. Središnjem dijelu cvijeća se sastoji od kratkih diska cvetova, dok zraka cvetova koje izgledaju kao latice nalaze na periferiji. Postoji nekoliko sorti i vrste tratinčice, od kojih najpopularnijih tratinčica cvijet vrste su objašnjeni nastavku.
Daisy Flower Vrste
Shasta Daisy; s bijelim latica i žute centar, Shasta tratinčice su jedan od najpopularnijih sorte tratinčica cvijeća. Cvjetovi cvatu od ranog ljeta do jeseni. Postrojenje obično doseže visinu od 2 do 3 metara, s tamnim bojama lišća. Ovo cvjetnice biljka je prilično lako rasti i ne treba puno briga, ako zasadili u dobro drenirano tlo i u mjestu koje dobiva puni NED
Daisy Engleski, Engleski tratinčica Bellis perennis ili općenito smatra kao izvorni tratinčica vrsta. Također poznat po imenima 'zajedničkog Daisy' i 'travnjak Daisy', Bellis perennis je europske vrsta Daisy cvijet, native u sjeverni, centralno i zapadnoj Europi. Cvjetovi su obično 2 do 3 cm promjera, s bijelim laticama ili ray cvetova i žuta centra ili disk cvetova. Cvjetovi se pojavljuju u proljeće.
Afrički Daisy; Kao ime sugerira, afričke Daisy je native do Afrike, uglavnom Južna Afrika, te je naturalizirane u jugozapadnom regijama Sjedinjenim Državama. These cvjetnica uglavnom su željena za rock vrtove. Prekrasna cvijeće dolaze u niz boja uključujući, bijela, roza i plava i cvatu ljeti. Biljka se može uzgajati u dobro dreniranom tlu, i mjesta koja primaju mnogo sunčevog svjetla.
Gerbera Daisy, Indijanci u Južnoj Africi, gerber Daisy se njeguje za egzotičnog cvijeća. Cvjetovi mogu imati bijele, krem, ružičaste do duboko narančaste, crvene i ljubičaste latice i zlatni centar. Cvjetovi su naširoko koristi kao rezano cvijeće, a biljka je vrlo popularan kao ukrasna biljka u vrtovima cvijet. Je obično ostavlja narasti do dužine oko 8 do 10 inča, širine oko 12 inča. Biljka preferira punom suncu i pješčanu ili ilovače tla tipova.
Zulu Princ Daisy, poznat kao "vladar južnoafrička livada ', zulu princ Daisy je vrsta porijeklom iz Afrike. Biljka može se razlikovati po svojim srebrno lišće i velikih cvjetova koji se mogu širiti do 4 inča. Latice ili ray florets su obično bijele, dok centar ili disk florets su crne u boji i ostati opasana ljubičasto i žute boje unutarnjeg prstena. Cvijeće u cvatu sredinom ljeta do jeseni. Pogon je vrlo otporni na topline i suše i stoga, može se uzgajati lako.
Vodomar Daisy; Felicia Bergeriana, također obično naziva Kingfisher Daisy, je brzorastućih biljka, native do juga Afrike. Cvjetovi su duboko plave boji sa svijetle žute centar. Cvjetovi iz roda Felicia su poznati u cvatu na znatno duže vrijeme, tj. od ljeta do jeseni. Biljka uglavnom preferira kao rub biljka granice cvijet vrt, kao i za cvjetnjaka i rock vrtove. Lišće biljke su mali i svijetle zelene boje, i obično su u sjeni duboke i privlačne plave cvjeta.
Ox očiju Daisy, Daisy Ox očiju, što se često naziva kao "marguerite 'i' mjesec Daisy" je višegodišnja biljka cvjetnice Evrope i umjerenim regijama Azije. Bijeli cvjetovi s ravnim žute center pojaviti na nerazgranatim stabljike. Biljka uspijeva u vlažnom tlu i obično je više naći u livadama, poljima i otvoriti krović šume. Listovi su obično tamno zelene boje. Biljka preferira ilovače ili gline ilovače tla, a može se uzgajati na mjestima izložena djelomična i puna ned Saznajte informacije o; Daisy Cvjetni značenje; Flower Značenja; Osim iz navedenih tratinčica cvijet tipovi, postoji nekoliko drugih sorti poput, lijeni Daisy ili prerijskih Daisy, kruna Daisy, plava Daisy, gloriosa Daisy, španjolski Daisy i Miholjdan Daisy, u ime nekoliko. Daisy obitelj ili Asteraceae obitelj je zapravo drugi najveći obitelj cvjetnica, s velikim brojem vrsta. Jednostavna, ali egzotično cvijeće tratinčica obitelj se vjeruje da simbolizira nevinost, čistoću i jednostavnost vjeran ljubavi. Danas tratinčice su jedan najpopularnijih i prekrasno cvijeće, i široko koriste kao rezano cvijeće, kao i za cvjetnih aranžmana.

No comments:

Post a Comment