Monday 7 November 2011

Kako postati pametnije

Smart, pametniji i pametniji. Uvijek se može biti pametniji od pametnih i pametniji od najpametnijeg previše. I svatko može biti pametniji od ostatka. Biti pametniji je samo o prisutnosti uma i inteligentne korištenja intelekt. Budući da je pametnije, ne samo o tome da pametnije, od 5. razreda. Pametna osoba uvijek ostavlja neizbrisiv dojam, gdje god on ide. Biti pametan je ne samo o nosio najbolje odjeće ili kao "know-it-all '. Let's vidjeti što je stvarno potrebno da odgovori na pitanje kako postati pametnije u životu.
Kako postati pametnije: Savjeti
Znati svoje vještine, činjenica života, ne može biti dobar u svemu. A još jedna važna činjenica je, one koji ne ostvari ovaj, držati težak tvrdo da biste dobili Internet. Dakle, u međuvremenu, ako znate, ono što su vaše najbolje vještine, te ih iskoristiti. Praksa čini čovjeka (pa čak i žene) savršen. Ako ste dobri u govorništva, dramatike, sport, akademika ili umjetnost, učinite najbolje što možete, da bi većinu svog potencijala. Odlikuje u određenom području, dovest će vas ime, slavu i sve pozornost. Dakle, stop, pitajući se kako postati pametnije iz matematike, i slijediti tvoj stvarni interesi, biti pametniji od ostatka. Pročitajte više o sebi poboljšanja.
Perseverance; Serena Williams (ne trebate bilo kakve uvode ovdje), osvojio je 25 Grand Slama, slijedeći sport, svaki disanje trenutak njezina života. Možda nije bila izvrsna u akademicima, ali posvećena napora na ostvarivanju što su dobri, ne čini vas pametniji od ostatka. Dakle, ovdje je vaša šansa učiniti najbolje, kapitalizirati svoj potencijal i pobjednički najviša točka da možete.
Sami biti, kao mala djeca, imamo idole, kojima smo pogledati do. To može biti socijalnog radnika, znanstvenika, revolucionar, našim roditeljima (u većini slučajeva) ili stijena zvijezda. Ali, obožavati, znači, razumjeti njihove vrijednosti i glavnice, svoje opredjeljenje prema njihovu struku i njihovim neustrašivi napore da izgrade nepobjediv niša za sebe. To ne bi trebalo biti u zabludi s, kao osobe, možemo obožavati. Što više pokušavaju imitirati osobu gledaš, veća budala, morat ćete napraviti od sebe. Budući da sebe, je najviše najjednostavnije stvar za napraviti a budući da većina ljudi ne shvaćaju vrijednost ovoga, od vas će se isticati. Smart dovoljno?! Pročitajte više na razvoj ličnosti.
Nepristran uma; pametna osoba je uvijek u potrazi za stjecanje znanja. Dakle, ako želite znati kako postati pametnije u školi, biti pažljiv! Iskoristite vrijeme koje provodite u učionicama po učenje nešto novo svakodnevnom, umjesto za spavanje ili drijemanje off. Ovo ne samo napravite pametniji nego ostatak unutra, ali i učiniti Vam učitelja ljubimac. Većina od nas dok se u školi, otpad vremena u grudges protiv profesora i akademskih subjekata. Međutim, ako koristiti put u znajući subjekta i truda your profesor je odluka prema poučavanju vam predmet, znat ćete odgovor na to kako da postanu pametnije.
Pročitajte više na:; Kako postati poznati, kako prestati biti stidljiv, tu nije Pitagorin formula za "kako postati pametniji ', to je samo da svatko od nas teži za svaki dan. Kako je ranije spomenuto, biti pametan je, radiš svoj posao, i radiš najbolje. To učiniti najbolje, prvo morate znati što vaš posao je. Dakle, uložite malo vremena u znajući što morate učiniti. Dakle ... kao Shiv Khera, motivacijska Guru kaže, pobjednici ne raditi različite stvari, oni samo to drugačije ... ćete čitati između redaka, ako su pametni! Srecno.

No comments:

Post a Comment