Monday 7 November 2011

Mušica u kući

Mušica su maleni kukci koji nose znak to leti i može biti prilično neugodno. Osim toga, kada imate tvrtku kod kuće, komarce u kući može dokazati da se vrlo neugodno. Zapravo komarce je zajednički naziv koristi za različite vrste sitnih, krilatih kukaca kao što su voćne mušice, rezak midges, kosa leti, crne muhe, itd. štetočine lete u rojevima oko i unutar kuće i proždiru određene stvari ovisno o njihovoj tip. Neki su sretni komarce hranjenja na biljke, gljive i prehrambene proizvode, a drugi se zasititi za sisanje ljudske krvi. Pročitajte više o komarac zaraze.
Kako riješiti mušica u House
Ocat Boca Zamka, a to je najčešći način dobivanja osloboditi od komarce u kući zimi ili bilo koje druge sezone. Ispuniti neke jabuka jabukovača octa u bocu i probušiti rupe u nekim poklopcem. Stavite ga u blizini komarce i čekati za ovu zamku da se držite pesky insekata. Jabuka jabukovača octa će mame komarce na bocu i iako komarce ući u bocu, oni neće biti u stanju popeti se. Štoviše, unutar ocat će ih utopiti.
Namirnica mudro; komarce su namamila prema zrelih i aromatičnih namirnica (dobro, aromatične također uključuje smeće!). Jedan od načina da biste dobili osloboditi pesky komarce je za pohranu svih voće i povrće u hladnjak. Štoviše, počistiti prolijevanje i mrvice brzo, kako bi se spriječilo komarce iz dobivanje privlači. Također, jasno je smeće iz kuće. Pročitajte više o uzimajući osloboditi od komarce u vašem domu.
Amonijak, komarce također dolaze iz sudopera odvode, a ako ih licu mjesta u blizini vašeg odvode što trebate učiniti nešto o njima, jer odvode se uzgoj razlozi za komarce. Provjerite svoje sudoper izlučivanje i tražiti neke komarce tamo. Ako je odgovor pozitivan, ulijte pola čaše amonijaka u slivnik ocijedite i suzdržati od korištenja slavine za narednih nekoliko sati. To će spriječiti komarce uzgoj sjednice, te će ih se riješiti.
Promjena Rasvjeta; Promjena vanjska rasvjeta može napraviti veliku razliku. Komarce privlači našim redovnim žarulje, tako da je potrebno da biste dobili osloboditi ih i zamijeniti ih s natrijevim žaruljama. Ove žarulje ne će privući komarac pozornost.
Stop Prekomjerno zalijevanje biljke; Pretjerano zalijevanje biljaka dovodi do vlažno tlo, koje je pak privlači komarce za polaganje jaja. Štoviše, ocijedite višak vode iz lonca nakon njih navodnjavanje, kao i slaba drenaža dovodi do biljka truli, što opet privlači komarce.
Deterdžent; U zdjelu, sipati ocat jabučni i deterdžentom i ostavite je na zaraženom području. The komarce će dobiti privlači ocat i to pijuckajte gore. Deterdžent ubija komarce i oslobađa od svojih dosadnih spojke. Pročitajte više o dobiti osloboditi od mušica.
Banana, Uzmi zrelih banana (prezrelog je bolje) i stavite nekoliko svojih komada u širokom zdjelu. Pokriti ga s plastičnom folijom i to sigurno s gumenom trakom. Pierce nekih rupa u plastičnom folijom, s olovkom i ostaviti ga u blizini mušica. Banana privlači komarce unutar posude kroz rupice, međutim, komarce neće moći izaći iz čašice. Na kraju oni će umrijeti i vi i vaš dom će biti besplatan.
Pročitajte više na:; Kako da biste dobili osloboditi mušica, Uzimajući osloboditi mušica Vani, to je lakše spriječiti komarce sa okupatorskim vaše kuće, a ne bori s različitim mjerama da biste dobili osloboditi ih. Prvo, držati svoju kuću čistom, a ne samo na vikende, a tijekom tjedna. Vedro hrane prolivene tekućine, bacati prezrelog voća i ustajale hrane stavke. Koristite poklopac za pokrivanje smeća kositra i odlagati smeće na redovnoj osnovi. Stavite žičane mreže na prozore i vrata kako bi se spriječilo ulazak mušica. Nadam se da ovaj članak o tome kako bi se uklonili komarce u kući je informativne i korisne!

No comments:

Post a Comment