Wednesday 2 November 2011

Domaći nošnja ideje

Izrada konzumirati nije tako teško kako se čini, već dolaze s izvedivo nošnja ideja! Većina nas su morali i morati napraviti kostim na vlastitim. Ako ste roditelj, šanse su da ćete morati napraviti za vaše dijete. Alternativno, možete dobiti pozvani na temu party i treba dotjerati, a ako to ne desi, tu je uvijek Noć vještica. Whatever povodom, želio bih vas uvjeriti da izrade kostim nije teško, čak i ako imate minimalan zanatskih i šivanje vještine. Ako uživate šivanje, možete se s prilično raskošnim kostim, a ako ne, možete samo kombinirati nekoliko odjeću za izradu kostima. Ovdje su neke domaće nošnja ideje za vas to izabrati iz. Pročitajte o Halloween kostime.
Easy Ideje za domaće Nošnja
Cowboy ili Cowgirl: Jedan od mojih omiljenih domaće kostime ideje za žene maskirati se kao kaubojka. Međutim, to je vrlo jednostavan kostim ideja za čovjeka staviti zajedno previše. Za ovaj kostim, potrebno vam je kaubojski kapa (ali, naravno!), A laso, jednog provjeriti košulje, traperice, remen i kaubojske čizme. Žene mogu zamijeniti traperice, s kožnim suknju s resama. Fringe gdje je dobar, pa ako ste tip, možete dodati neke uz strane svoje hlače. Druge ideje koje unapređuju tu izgleda su odjeću sa zvjezdanim ispis, ili marama koje možete čvor okolo vrata. Koža je još jedan kauboj / djevojka bitan, tako da su na bilo koji način možete. Osim pojas i boot, on se također može baciti na kožni prsluk. Ako želite oblačiti kao kaubojka, i dalje održavati klima ženskosti, onda tim se jednom ukrašen majicu s plavim trapericama i kožnim čeljust. Napravite zlatne boje zvijezda u obliku značku sport kao šerif vašega grada.
Grčki Bog ili Boginja: Ako želite domaća nošnja ideje da bi vam izgledati nevjerojatan, ja predlažemo da se odluče za grčkog boga ili božice izgled. Ovo je jedna je prilično jednostavna, i žene trebaju ni bijela, jedno rame punoj dužini haljina koja pada ravno, ili možete kombinirati suknja i top. Također ćete trebati zlato bend da ide oko vaše glave, ruke i struk. To nisu teško napraviti, za svoju pojas možete koristiti zlato krila ili zlato neto starinski u pojasom. Za svoju glavu, dobiti široki pojas čistog zlata vrpce i pokupiti zlato ruka bend za sebe. Morate kovrče to kompletan izgled, tako da uključite vaše kose u ringlets. Koristiti zlato i bronca tonirana make up učiniti vaše lice. Ako je moguće, napraviti zlato osoblje nositi sa sobom. Ljudi trebaju u cijelosti ili koljena dužine bijelu haljinu, sa zlatnim pojasom da ide okolo struka i zlatnu glavu. Oni su ili može imati bilo kakve boje tkanine okolo njihov vrat kao trag, a sandale su mora. Pročitajte o starogrčkom kostime.
Morticia Adams / Uncle zagnojiti: Još jedna od mojih omiljenih domaće nošnja ideje za žene Morticia Adams kostima (iz obitelji Adams), za lakoća s kojom se može staviti zajedno. Međutim, preduvjet za to nošnja je dugu crnu kosu, inače periku s dugom tamnom kosom će učiniti. Što se tiče nošnje ide, sve što trebate je usku duga crna haljina koja je puna rukavima stvoriti ovaj izgled. Ukoliko nemate takve haljina, koristite puni rukava crna vrh ravno crne suknje. Kosu treba barem doći dolje u vašu sredine leđa i potreba da se poker ravno. Najvažniji dio izgleda vaš make up. Lice treba sablasne bijele, tako da ćete morati pokriti lice s bijelim zaklade ili lice boje sorti. Outline oči s debelim linijama crne eyeliner, i nose crno ruž (iako neki nose crveno). Se odijevati se kao Dundo zagnojiti, sve što trebate je full length, pun rukava crni plašt i uže vezati oko struka. Ako niste nabijen, morate staviti neke vrste padding unutar plašt postići za 'ovalni' oblik. Use šminka očiju za stvaranje tamnih krugova oko očiju, i pronaći način da izgledaju ćelav. Koža boje kapa plivanja će obaviti posao.
Pročitajte o:; Last Minute Halloween kostimi, Halloween nošnja za napraviti kod kuće, Make Your Own Superhero kostima, među domaće nošnja ideje za odrasle osobe (muškarce i žene), onaj koji je vidio vrhunac popularnosti je maskirati se poput kralja popa, Michael Jackson. Za to trebate kovrčava brave, kapu, srebrna / bijela sekvencioniran rukavice, crna jakna, Aviator sjenila, mršav leđa tave koje dolaze do gležnja, bijele čarape i crne cipele formalne. Ostali popularan ideje za žene i muškarce su vampira kostime i kostime superheroja.

No comments:

Post a Comment