Tuesday 1 November 2011

Anti obrva Piercing

Iako su pirsing bili dio raznih kultura since nekoliko stoljeća, obrva piercings su nešto što je potpuno nova. Iako je ovaj tip piercing se smatra prilično suvremena, ona je polako dobivanjem popularnost među mladima. Među različitim vrstama piercinga obrve, piercing obrva protiv je rekao da se najnoviji neki. Anti obrva piercing je onaj koji je učinio nešto ispod donje orbite oka, točno na gornjoj jagodična kost. Baš kao sve druge oblike obrva piercinga, čak anti obrva piercing je površinu piercing tj. piercing je učinjeno samo ispod kože i ne čak dodirujte nijedan lica mišiće ili kosti. Uzmimo detaljan pogled na najnovijim Vogue među mladeži, piercing anti obrva. Znati više o različitim vrstama pirsing.
Anti obrva Piercing Information
Piercing obrva protiv je također poznat kao suza piercing, pa čak i suze. Razlog za to piercing da su postali popularan je jer uvelike poboljšava lice osobe, posebno očiju. Međutim, prije nego se donese odluku da biste dobili ovaj piercing učinio, važno je prikupiti sve podatke o ovoj vrsti piercing. Pročitajte više na obrva piercing troškova.
Anti obrva Piercing: Postupak
Najvažniji faktor kad je u pitanju bilo koji tip piercing je dobar i iskusan tijelo šilo. Ovo je vrlo važna u slučaju anti obrva piercing jer jedan neiskusan šilo svibanj ne to učiniti pravilno što može uzrokovati određene probleme. Dakle, prije nego što odaberete jedan šilo, istraživanje i dobro se odlučiti za onaj koji je stručnjak u tome površini piercinga. Prije piercing se radi, pogledajte na instrumenata koji će se koristiti u procesu piercing. Uvjerite se da su instrumenti sterilizirani kako bi se izbjegla bilo kakve obrva piercing infekcije tijekom procesa ozdravljenja.
Kada ste potpuno sigurni u body piercing studio i šilo, vas će biti zatraženo da potpiše određene dokumente. Potom, područje oko jagodice, kao i da je koža ispod očiju će se čistiti alkoholom brisa ili dezinficijensa. Nakon toga, šilo će označiti područje koje mora biti probijen. Koža oko tog područja će biti pričvršćen s prstom i igla će biti umetnut polako u kožu. Nakon što je rupa u potpunosti bude izvršena, žaoka će očistiti daleko krv koja izlazi tijekom piercing. The anti obrva piercing bol je obično minimalan, međutim, to ovisi o način na koji je probijen. Nakon što je krv čisti, anti obrva piercing nakit je umetnut u rupu koja je stvorio piercing. Nakit se obično koristi za ovu vrstu piercinga je površina mrena ili zakrivljena mrena. Krvarenje će se nastaviti za nekoliko minuta i stoga, važno je održati gaze preko piercing dok se ne zaustavi krvarenje u potpunosti. Pročitajte više o obrva piercing skrbi.
Anti obrva piercing: Ljekovito i Aftercare
Baš kao i sve druge obrve piercinga, čak i protiv obrva piercing će se 6 do 8 tjedna da ozdravi u potpunosti. Tijekom tog vremena, vrlo je presudno da slijedite smjernice daje šilo pažljivo. Piercing mora biti očišćen sa svakodnevnim rješenje napravio s mješavinom tople vode i morske soli. Ovo bi trebalo biti učinjeno najmanje dva puta u jednom danu. Razotkrivanje protiv obrva piercing na tople obloge potrebno je spriječiti pojavu bilo kakve zaraze na području proboli. Treba izbjegavati dodirivanje ili premještanja piercing s jednim rukama, jer to može izazvati anti obrva piercing ožiljaka. Ako netko iskustva bilo kakve boli ili infekcije na proboli području, potrebno je konzultirati se s liječnikom ili šilo odmah. Znati više o piercing obrva rizike.
Vi svibanj želite pročitati više o:; lica Piercings; lica Piercings Popis; lica Piercings vodič, nadam se sve vaše sumnje o anti obrva piercing su izbrisani čitajući ovaj članak. Iako je piercing anti obrva je rekao da se dugotrajan, postoje šanse za odbacivanje, ukoliko pravilnu njegu ne uzima. Dakle, ako planirate da biste dobili piercing anti obrve, ne zaboravite da je to velika odgovornost i morate brinuti o tome na pravi način, prije nego ga vijoriti ispred svog prijatelja.

No comments:

Post a Comment