Tuesday 1 November 2011

Šindre Popravak

Za sve koji ima svoju vlastitu kuću, krov problema je nešto što će ih proganjati u nekom trenutku ili drugo. Postoji svibanj biti propuštanja na krovu, ili oštećene shingles ili čak i problema s dimnjak ili otvore na krovu. Krovovi šindre su vrsta krovne obloge koje su brojni jednom komponente preklapaju jedni druge. Ove komponente su uglavnom pravokutnog oblika i smješteni su iz donjeg ruba krovne do vrha. Različite vrste krovnih šindri su dostupni u materijalima kao što su asfalt, keramika, drvo i cement. As shingles su stalno izloženi raznim vremenskim uvjetima kao što su vrućina, kiša i hladno, to je prirodno za njih da se smanjilo na razdoblje od vrijeme. Slaba šindre također mogu dobiti otpuhan, kada jakim vjetrom ili oluja puše više. Oštećeni ili slomljen šindre treba zamjena, jer oni uzrokuju probleme prodora vode i smanjivanja ukupne krovne konstrukcije. To zahtijeva šindre popravak posao. Saznajte kako popraviti krov šindra sljedeći korak po korak upute dane u nastavku.
Šindre Popravak: Postupak
1. korak; Za početak, morat ćete skupiti sve materijale potrebne za šindre popravak posao. Ovi materijali uključuju - krovište čavala, katran papira, ljepila, novi krov šindra i čekić. Držite sve ih pri ruci, tako da možete ići o svom radu glatko.
Korak 2; Idi na vrhu krova i odgonetnuti što šindre treba zamjena. Jednom kada znate točno koji šindre treba zamjena, možete ići o postavljanju krova za popravak posao. Započni uklanjanjem svih uništeni šindra zajedno s još nekoliko oko oštećenog područja. Morat ćete popustiti ljepila predstaviti ispod kartica oko razbije crvenilo. Samo ih izvadio i ukloniti sve vidljive nokte ispod. U slučaju da obavijest bilo kakve znakove trošenje i suza na papiru katrana, skinite ga kao dobro.
Korak 3; Nakon što ste izvadili oštećen šindre, sljedeća stvar za učiniti je spreman krov za polaganje nove šindre. Za ovu, širenje novih katran papira uz područja kojima se novi shingles treba biti instaliran. Koristite ljepilo ljepilo dolje tar rada i zatvoriti sve otvore vas primijetiti. Čekić roofing nokti na katrana papir da to popraviti trajno i nanijeti ljepilo na sve noktima, tako da ne morati suočiti problema roof curenje.
Korak 4; Sada podići novi šindre ti si idući položiti, i početi ga struganje iz uglovima uz pomoć jedan komunalnih nož. To omogućuje jednostavno uklapaju u prazna područja u tandemu s postojećim shingles uokolo. Pokrenite stavljanje novi šindre gdjegod potrebnim jednostavno ih kliznim ispod postojećih. Hammer roofing nokti na svakoj od četiri na šindre, i nanijeti ljepilo na vrhu svih noktiju smanjiti šanse curenja budućnost.
Korak 5; Ako vaš šindre popravak posao uključuje rad i zamjene šindre grebenom kapa, samo uzmu stare šindre kako je objašnjeno gore, i zamijeniti ih s novima. Hammer sve nove šindre i ne zaboravite nanijeti ljepilo ili cementa na vrhu noktiju kako bi se spriječilo curenje.
Šindre Popravak: Savjeti i upozorenja, a ako vrijeme vani je vrlo vruće, trebali biste sprej neke vode na šindre crijevom za vodu. To će im se ohladi malo vam da rade sigurno na vrhu. , U slučaju da ste boravak u vrlo niskim temperaturama, pokušajte da ne savijati crvenilo dok radite, jer oni imaju tendenciju da se lako pucaju. ; Kada uspon na krova vrh za krov šindre popravak zadatak, nositi stan gumene papuče. Ovo će eliminirati šanse da proklizava dok radite. ; Pročitajte više na:; Kako kupiti Krovopokrivački Šindra: Kupnja Krovopokrivački Šindra; Kako očistiti šindre; Krovopokrivački Šindra osvrti; Krovni šindre popravak je jednostavan zadatak i možete lako to učiniti sami. Međutim ako niste udobne ili prestrašen dok radite na krovu vrhu, uvijek možete nazvati za profesionalnu pomoć i dobili posao ispunjavanja.

1 comment:

  1. Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što tako brzo radi poput čarolije Dr. Abazara. Nakon kontaktiranja Dr.Agbazara, počela sam vjerovati u izjavu da svaki novac ima dvije strane. Kad me ljubavnik ostavio, zakleo mi se da se više nikad neće vratiti k meni, ali hvala Bogu što sam kroz pomoć dr. Agabazu imala svog ljubavnika natrag u mene u roku od 48 sati, a ja ću također željeti da se drugi ljudi razbije srca da bi se obratili dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili preko Whatsappa na +2348104102662 onda možete vidjeti čuda Dr.Agbazara

    ReplyDelete