Tuesday 1 November 2011

Kako to Maknuti Ogoljeno Vijčani

Kada pronađemo da voditelj određenog vijak nosi isključeno i navoja počinje uvenuti off, pitamo glasno, 'kako ukloniti svuče vijak?'. A svuče vijak može dokazati da biti neugodnost, pogotovo ako ste u procesu popravak nešto. Za tu vrlo trenutak, svuče vijak je tvrdoglav komad metala koji jednostavno neće izbočiti.
Što je Ogoljeno Vijčani?; Dva važna dijelovi vijka su vijak glava i navoja. Vijak glava je mjesto gdje se mjesto vijak vozač u cilju premjestiti vijak u anticlockwise ili smjeru kazaljke na satu. Vijak Vozač savršeno ide unutar mali prorez kod vijka glave, i omogućuje primjenom mehaničkog sile. U nekim slučajevima, zbog preko korištenja ili starenje, vijak glavu nosi off i iscrtava razrez unutar beskoristan. U takvoj situaciji, vijak je rekao da biti 'prugast' vijak. Drugi situaciju gdje vijak postaje beskoristan je kada navoja vijka nosi off ili isprekidan. To se obično događa kao rezultat korištenja ili više od starenja. Rusting i preko primjenom mehaničkog sile također još jedan razlog da vijke postaje svuče, i jedan ne može upravljati njima. U takvom situaciji, postaje potrebno zamijeniti vijak. Međutim ostaje pitanje, 'kako ukloniti svuče vijak?'. Znati više o vijaka, vi svibanj također pročitati jednostavan stroj: vijci.
Kako to Maknuti Ogoljeno Vijčani?; Tu bi moglo biti puta kada ćete razmisli naglas o pitanjima poput, kako ukloniti svuče vijak. Evo što možete učiniti.
Prvi savjet da mogu preporučiti je zaustaviti pokušavate ukloniti vijak i mirno sami. U takvom scenariju jedan teži da se svim napeti i frustrirani. Stoga, neophodno je prvi sebe mirno i misliti u desnom način. Razlog zbog kojeg vam je potrebno da prestane koristiti odvijač je da će se dodatno pogoršati oštećenje i opet pokušava popustiti svuče vijak.
Jedan od najboljih načina ukloniti svuče vijak je koristiti vijak ekstraktorom. Vijak ekstrator je u osnovi tip odvijač koji se mogu koristiti za izriti u glave vijka. The burrowed kraj ekstraktora sprječava klizanje odvijač, i jedan je mogućnosti da lako ekstrakt vijak. Vijak ekstrator također ima magnetska glava koji se može koristiti da ekstrakt odstranjenu vijak.
Ako se pitate kako ukloniti svuče vijak iz laptop onda, ste u za tvrd vrijeme, kao trebate biti što delikatna moguće. Najbolji način ukloniti svuče vijak iz laptop je koristiti silicon ljepilo i mali komad metala. Sve što trebate učiniti je primijeniti silicija ljepilo na vijak glavu i zatim stick mali komad metala u nju. Onda nakon ljepilo ima sušen out, možete polako i delicately početi odvijete. Preporučljivo je primijeniti najmanju moguću snagu.
U slučaju ako su pitate, kako ukloniti svuče vijak iz zida, onda svibanj iskoristiti vijka ekstraktora ili čak snažan Plier. U nekim ekstremnim slučajevima, ljudi također čine koristiti bušenje strojeva istrgnuti cijelu vijak. Međutim, ovaj teško oštećuje zid. U slučaju ako se pitate kako ukloniti svuče vijak bez drill, onda također možete pokušati stick drugu vijak na glavu Uzeli vijka s plamenom Oxy-goriva zavarivanje. Možete time lako ekstrakt vijka iz zida.
Također pročitajte više o jednostavnih strojeva.
Nadam da sam odgovorio vaš upit, 'kako ukloniti svuče vijak'. Dok pokušava ukloniti vijak, pobrinite se da zaštitite svoje oči i nosite rukavice, kao gelera iz vijka su maleni i opasno.
Srecno.

No comments:

Post a Comment