Saturday 5 November 2011

How do psihijatra odjeća

Ste kupili t-shirt ili traperice, a vi shvatili poslije pokusati kod kuće, da se veličina je malo prevelika za vas. Tu je i problem skup opcija mogla biti idući krojačica i dobivanje odjeću mijenjati, a jeftinija opcija bi bila da smanjiti odjeće sebe. Postoje šanse, vi svibanj ne znate kako smanjiti odjeću, a time i nekoliko načina kako smanjiti različite vrste tkanina opisane su u nastavku.
How do psihijatra Odjeća namjerno
Pamuka i vune; Prije stvarni proces skupljanja, morat ćete odrediti što tkanina svoju odjeću su izrađene od. Provjerite naljepnicu na svoju odjeću za to. Vunena tkanina obično traje oko 3 do 4 pere to shrinks before, dok je pamučna tkanina shrinks lako, ponekad čak i nakon prvog pranja. Postoje određene pamučne tkanine koje su prethodno oprali prije kupnje njih. Ove haljine ne smanjiti nakon što ih opere. Ali, ako je tkanina nije unaprijed oprati, to je zasigurno smanjiti nakon pranja za prvi put. When odjeća prati u podloške, predenje uzroci vunenih i pamučnih tkanina vezati ili povući skupa, time uzrokujući skupljanje. Dakle, do psihijatra svoju odjeću brzo, dati odjeću malo spin dok pranje i sušenja.
Traperice, jedan od najjednostavnijih tkanine smanjiti je traper, kao što je vrlo slična pamučne tkanine, samo da navoja je više jaka. Nakon pranja traperice u hladnu vodu, ostavite ga da se spin za nekoliko minuta. To će pomoći u zategnete tkaninu povlačenjem niti zajedno. Stavite traperice u kosu i podesite postavku na "niske", tako da je odjeća ostati u toplom zrak za duži period. jedanput je potpuno suha i pokušate ga staviti na, ćete primjetiti vaš Jean ima smanjila,.
Poliester, kao što su traperice i pamuk tkanina, poliester je također vrlo jednostavan za psihijatra. Operite your poliester odjeću u hladnoj vodi i ostavite ih u kosu da ih suha. Provjerite jeste li podesiti postavke na kosu na 'high'. To je to. Nakon sušenja, vaš poliestera odjeća će smanjeno od svoje izvorne veličine.
Svila, Svila smatra se da je malo teško smanjiti, ali ne i nemoguća. Budući da ne želite naškoditi navoja vašeg svilene tkanine ga pranje u perilicu, vi normalno ručno pranje sve odjeću svile. Nakon što ste oprali ruke svila odjeću, zraku da se osuši ga širi se na suncu. Nakon što je to učinio, stavite odjeću u kosu, prilagoditi ga do srednje, i ostaviti ga za 5 minuta. Budite oprezni, da ne držati odjeću u kosu za jako dugo vremena, jer to može smanjiti više nego što vi to želite. Keep checking na krpu svakih 5 minuta i maknuti nakon što je smanjila po Vašoj potrebi.
Kako smanjiti Odjeća u Operite
To smanjiti odjeću u pranje, prilagodite svoje postavke za pranje rublja na 'topla voda', dodati odjeća, deterdžent i dopustiti pranje završiti cijeli ciklus pranja koji bi trebao trajati oko 15-20 minuta. Jednom stroj prestaje s radom predenje, izvadite odjeću i stavite ih u kosu. Držite kosu postavke vruće, i neka ih okretati cijeli ciklus koji bi trebao trajati oko 15 minuta. Nabavite odjeću van i njih željeza. Te će promatrati imaju smanjila u veličini.
Još jedan način da se smanjiti odjeću dopustiti im da drip suho. Jednostavno ih operite ga u stroj za pranje i ih nokautirati stan, u vrućim suncem. Topline učinit će tkanina nategnuti i na taj način olakšati smanjuje proces. Pročitajte više o tome kako smanjiti majicu.
Nakon učenja na različite načine kako smanjiti odjeću, sigurno ćete to pokušati kod kuće. Provjerite da provjerite tkivo svoju odjeću, a zatim na odgovarajući način kako bi ih smanjiti. Vi svibanj pretjerati plašljiv, tako stražar protiv nje po održavanju ček na tkaninu nakon svake korak. U slučaju da ste ne udoban sa idejom skupljanja odjeće sebe, uvijek možete ići na krojača kako bi ih mijenjati po vašoj veličini.

No comments:

Post a Comment