Saturday 5 November 2011

Parafin Wax Bath

Da li ste čuli za kupanje parafinskog voska? Kupka parafinski vosak je vrsta liječenja koja topline zagrijava malih zglobova u rukama i nogama te je učinjeno kako ublažiti bolove u zglobovima. Parafinski vosak kupanje recept uključuje mekan, podatan i ne-masnu vosak prožet ulje. Parafinski vosak kupka setove dolaze u različitim veličinama neki manji one za ruku, a neki veće one za noge. Vanjska ljuska od aparat je izrađen od plastike plamen retardant, koji ostaju cool touch kada je u uporabi. Danas, tvrtke su došli s parafinskim voskom s raznim mirisima, čime dodajući aromaterapija učinak na njega.
Parafin Wax Bath Prednosti
Parafinski vosak kupka za Artritis, parafina kupka liječenje može lako provoditi kod kuće i jedan je od najboljih načina za umiriti manji bolovi. To je razlog zašto fizioterapeuta, artritis stručnjaci, itd. su preporuku za kupanje parafina za artritis od 1962. Kupka vosak parafina will topline tkiva i mišića, te će donijeti olakšanje od bolova u mišićima. Pročitajte više o liječenju artritisa.
Parafinski vosak kupku za bolovi u zglobovima, kupatilo parafina terapije je također preporučuje za osobe koje pate od bolova uzrokovanih uganuća, ukočenost zglobova i naprezanja. Ova terapija uklanja višak tekućine iz okolno tkivo oko zgloba i će ublažiti bol i ukočenost oko zgloba. Dakle, ljudi sa drugim zglobovima probleme kao što su teniski lakat, tendenciozne, burzitis i druga pitanja kao što su umor mišića, ožiljcima tkiva, i sl. također mogu imati koristi od ove terapije kupka. Pain ugovoreno iz sportskih ozljeda mogu ublažiti ovim terapijom.
Parafinski vosak Kupka za kožu, parafina kupka za rukama je također dobar, jer osim olakšavanja bolova grijanjem tkiva u mišiće, to također ne ostavlja kožu, ruke vodom i mekom. Kadu parafinskog voska povećava cirkulaciju krvi u koži i pomaže koži attenuate uvjetima kao što su ekcema, psorijaze i suhe, oštećene kože. This kupanje je također koristi u salon manikura, pedikura i facials parafin.
Parafin Wax Bath Upute i Radne
Komercijalno dostupne parafinskog voska kupke nalikuju malom kadom koji se lako može primiti rukom, lakta ili stopala. Oni se mogu smatrati kao prirodni tretman jer su droga besplatno. Aparat sastoji od spremnika u kojem se nalazi parafinskog voska i može apsorbirati i zadržati toplinu. Treba staviti blok voska i ostavite ga da se rastopiti. Vosak može trajati oko 6-12 sati da se topi, nakon čega možete zaroniti your bolan rukom, lakta ili nogu. Religiously slijediti upute proizvođača glede Temperatura kupke itd. koje želite da opariti svoju ruku.
Kao što zaroniti bolan your noge, ruke ili lakta u rastopljeni vosak, vosak premaz razvijen. Bolje je da se zamoči izvještačen područje tri do četiri puta, jer će osigurati izvještačen područje dobiva prekrivena ispravno. U rashladnoj, vosak oblici toplo omotnici oko zahvaćena područja i topline od voska transferi bolan zglob. Držite ruke stalan, tako da ne razbiti voštanim žigom. Wrap ruke ručnikom za povećanje izolacija. Ostavite vosak na za oko 20 minuta, nakon čega morate oljuštiti vosak. Topline prenesene poboljšava cirkulaciju krvi u bolan područje, smanjuje upalu i opušta zbijeno mišiće, a time donijeti olakšanje. Osim toga, parafin vosak je zamiješena s uljem, koje prodire u kožu i omekšava. Nakon što su učinili, morate naprezanje rastopljeni vosak gazom i pohraniti ga u kontejner za sljedeći uporabu.
Treba poduzeti određene mjere opreza prilikom rukovanja kupka parafina. Vi nikada ne trebaju se primjenjivati ​​parafina na otvorenoj posjekotine i rane. Međutim, ne trebate pričekati si bolan da uživate u blagodatima parafina kupku. Možete koristiti kadu parafin prije vježbanja, koja vam pomaže otpustiti krut zglobova, a time omogućujući vam da vježba više jednostavno. Osim toga, ako ste pate od suhe kože zimi, možete ga koristiti za umiriti kožu.

No comments:

Post a Comment