Saturday 5 November 2011

Uzimajući preko Ex

Bol i emocionalne turbulencije koji slijedi raspad je vrlo teško rukovati. Dobivanje nad ex može biti vrlo težak kao jedno bori s traumom preko propalom vezom. Um je stalno pokušava držati na uspomene o tom odnosu. Dok vi možda bore sa emocionalnim vakuum koja je stvorila zbog odnos razbiti, bol još više kada je o je uzimajući preko ex tko prevaren. Kako preboljeti prekid-up?
Ljubav-izgubljen i nezadovoljstvo svojim životom, naše reakcije mogu biti različiti kao što smo pokušati okupiti naše misli i pokušati krenuti dalje. se emocionalno odvajanje od svog bivšeg može biti teško, ali ne i nemoguće. To bi moglo potrajati vrijeme kad dobijete uhvaćen u labirintu emocija i osjetiti potpuno izgubljeno. Mnogi ljudi ljuti kao oni pokušati pomiriti sa stvarnosti. Ako se pitate kako da biste dobili preko ex, reći ću vam da zatvoriti to poglavlje raspada kao što ste ga na kraju na emocionalnu ravnini. Stop prianja na sjećanja o svojim ex. Sve uspomene i objekte koje podsjećaju na vaš bivši trebaju biti wiped off iz vašeg uma i okolice u potpunosti. Koji zahtijeva puno unutarnje snage na Vašoj strani. Dakle, to je vrijeme da se zaustavi sebe okrivljavanja i dobiti na život. Svibanj biti je to za tvoje dobro život ima nešto ljepše da Vam ponudi. Dobivanje više razbiti je vrlo bitan. Dakle, neka nam vidjeti kako dobiti preko razbiti?
Uzimajući preko bivšeg dečka
Znam da to izgleda gotovo nemoguće, ali vam je potrebno da se presele na. Promišljanje o trenucima ljubavi intimnosti i dijelite će se samo dodati na svoju bol. Dakle, dajte sebi vrijeme i pokušati popuniti prazninu u emocionalnom držeći sebe zauzeti. Nemojte kriviti sebe za break-up. Ja znam možda pamtiti način na koji je gledao na vas, dotaknu ili cijenio tvoju ljubav, ali suočiti se sa realnošću, ako je odnos bio dovoljno jak, to bi trajalo. Je tako, pokušajte sami odvajanje i ne dobijete opsjednuta o njemu. Ne dopustite da vaš um igrati igre s vama. Kontrola svoje poziva da ga nazvati. Izbjegavati ide na mjesta gdje možete naletjeti na njega. Pokušajte pišući svoje misli, potreban vam je oduška sve svoje emocije, pisanje dnevnika će biti od velike pomoci. Misli pozitivno i sebi reći da ste zaslužili bolje. Naći ćete ljubav ponovno. Budite jaki dok se bave ovom emocionalnu fazu i dobiti preko nje. Kao što sam rekao ranije, nakon suočavanja odnos break up može biti teško, ali je definitivno nije nemoguće.
Uzimajući preko Ex Girlfriend
Uzimajući preko ex djevojka će biti teško, ali morate se reći da se presele na. Sjećanja će vam dosađivati ​​za neko vrijeme. Možda ćete se sjetiti sjajne trenutke ste proveli zajedno i koliko je stalo vas, ali lice stvarnosti, ne morate joj sada. Možda ćete biti vrlo ozlijediti ako je vaš odnos je napredovala duboko na emocionalnoj razini. U tom slučaju morate sami udaljenosti od nje i fizički i emotivno. To bi moglo boljeti, ali vam je potrebno otpustiti njezine slike ili darova ona vam je dao. Nećete biti u mogućnosti da joj zaboravi Ako zadržite gledajući njezine slike. To će vas povući natrag u labirint uspomene i to će učiniti stvari još teže. Živite u sadašnjosti i sami reći da stvari će biti u redu uskoro. Izlaziti s prijateljima i provesti vrijeme sa svojom obitelji. Ti bi mogao držati se bave svoj posao. Međutim, teško se može, od vas će se oporaviti. Dakle, biti optimističan i prijeći preko toga.
Uzimajući preko Ex Tko je prevaren
Jeste li bori s pitanjem uzimajući preko ex tko prevaren? Da ti kažem on / ona nije kakav zaslužujete. Dakle, zašto plakati nad njom? Vjera je važan za održavanje bilo kakvog odnosa živ. Kada se to ide nedostaje iz bilo kojeg odnosa, raspad je neizbježan. Činjenice da vaš bivši je varanje na vas mogu biti vrlo ponižavajuće i opljačkati svoje vjeru u ljubav. Nemojte dopustiti da se dogodi, da se ne treba kriviti. Naprijed, svakako zaslužuju bolje. Ja znamo to može biti teško kad ste bili posvećeni svog bivšeg i mu dao svu ljubav i brigu, a on je puzav okolo s netko drugi. Pa, trebate potpuno ga izbaciti iz svog života. Izlaziti s prijateljima i uživati. Vaš bivši ne zaslužuju biti u vašem sjećanja, tako da biste dobili osloboditi od svih njegovih darova i ne osjećam apologetski o tome što se dogodilo s tobom. Provedite vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima, i biti oprezan kada se sljedeći put vi mislite o davanje svoje srce nekome.
Uzimajući preko Ex Tko se preselili na
Vi ste još uvijek nije u mogućnosti da ga maknuti / joj iz vaših misli, ali on / ona je premješten na. Uzimajući preko ex tko se preselili na mogu biti vrlo frustrirajuće. U slučaju raspada koji se temelji na obostranu želju da dio, još uvijek možete skupiti svoje misli i pomiriti sa situacijom. Ali to može biti vrlo obeshrabrujuće vidjeti svog bivšeg potpuno ravnodušan ili sretan u drugom odnos kad ga još uvijek želite. Dakle, što učiniti pod ovim uvjetima? Razmišljanje za osvajanje nazad izgubljene ljubavi? Mislite li da ne možete preživjeti bez njega / nju? Možda se pitate kako da biste dobili leđa bivši dečko ili u potrazi za ideje za dobivanje vašeg ex djevojka natrag. Ali, u slučaju on / ona doista je premješten na, ne provodite vrijeme razmišljam o svojim ex. Ako je Vaš bivši je izrazio želju da se na kraju sve to, to je vremena za vas da se presele na kao dobro. Ljubav ne može biti prisiljena na bilo tko, pa čekaju trenutak ljubavi odluči kucati na svoje srce. Pitanjima srca su komplicirano, ako ste imali nešto posebno, je on / ona može vratiti na vas.
Pročitajte više o; prevazilaženja odnos Raspad; Dobivanje Tijekom Raspad, ako ste sada prolazi kroz ovo teško fazi uzimajući preko ex, biti dobar prema sebi. Skupite sve svoje unutarnje snage da se bave ovom emocionalno turbulent vrijeme. Pozovite sreće u vašem životu, a samo premjestiti na.

No comments:

Post a Comment