Saturday 5 November 2011

Kako se nositi Bully

Kao roditelj ste svibanj mislite, da bude zlostavljano je sastavni dio odrastanja, čineći ga manje posljedične za vas da intervenira. No, nasilnici su danas malo drugačije nego ono što vjerojatno ste morali baviti. Djeca danas imaju više izložena nasilju, natjecanja, osjećaji ljubomore, mržnje i bijesa. Najveći nedostatak u suvremenoj mladoj generaciji, je da su iznimno judgmental i kritički.
Bullying je akt iz osvete, jer je nasilnik nema pohvalnih osobina žrtve, on pokušava da ih zataškati kroz nasilničkog ponašanja. Bullying je danas gorivo u velikoj mjeri žestoka voljeti. Bitno je da kao roditelj ili kao učitelj, te aktivno sudjelovati u djetetovom kušnjama i nevoljama odrastanje, kao što su zainteresirani za njegove podvige i postignuća. Evo kako se nositi nasilnik, s pozitivnim izgledima.
Kako se nositi nasilnik u školi?
Veličina je važna, a pitanje kako se nositi s nasilnik, često zbunjuje roditelje i nastavnike. Dijete je, većih dimenzija, obično postaje nasilnik, jer on / ona smatra lakše nadvladati druge djece. Za djecu, nasilničko ponašanje je određena intelektom ili vještina, to je samo pitanje energije. Dakle, dijete, obično većih dimenzija postaje svađati klase, u obrani svih zadirkivanja i uznemirujuća, s obzirom na veličinu, drugim kolegama. Ako vaše dijete redovito, uspomena spomenuti o takvim učenikom, pokušati pomoći svom djetetu shvatiti, da je veličina jedne osobe se ne odnosi na nadležnost. Dakle, ako vaše dijete je malih dimenzija, što ga čini jednako pametni, ako ne i više, nego svoje ostale kolege. Ako doista želite znati kako se nositi nasilnik za djecu, onda vam je potreban da bi vaš dijete razumije, self vrijedi.
Zastrašivanje i prijetnje; Vaše dijete može pokazivati ​​znakove izolacije, kada se vrati kući, može pokušati izbjeći školu u najvećoj mogućoj mjeri, može pokazati nevoljkost da se pomoću školski prijevoz i mogu u potpunosti suzdržite od školskih aktivnosti. Ovo su jasni znakovi da intimated i ugroženih, od strane određenih elemenata u školi. Kao roditelj ili učitelj, vi sada trebate sprijateljiti dijete i da mu / joj govoriti o prijeteće situacije, prije nego što je vaše dijete ožiljcima za život. Verbalno zlostavljanje, fizičko zlostavljanje, zadirkivanje, vrijeđanje, nazivanje pogrdnim imenima, podvale, spol ili rasnu diskriminaciju, udaranje, štipanje, uništavanje stvari i izradu nerealnim zahtjevima su neke od djela koja nasilnik će pokazati. Dakle, čak i ako vaše dijete na daljinu spominje nešto poput ovoga, trebate doći u dodir s nastavnicima u školi i svađati roditelji previše. U ovom trenutku u vremenu, zaštite djece od podbadanja i nasilničkog ponašanja, je od primarne važnosti.
Dvosmjerna ulica, Bullying je uvijek dvosmjerna ulica. Budući da vaše dijete čuva mama i podliježe zahtjevima, svađati se pogoršalo još više. Dakle, vaše dijete je zapravo, na neizravan način, što potiče na svađati s neopravdanog destruktivno ponašanje. Ovdje, morate naučiti svoje dijete da vjeruju u sebe i imati vjeru u svoje snage i stand up. Pitajte dijete govoriti do učitelja ili tijelo o svađati. Drugi način kako se nositi nasilnik je za druženje s drugom djecom i stvaranje nove prijatelje.
Često se može naići na savjete, kao i pokupiti vaše dijete iz škole, promijeniti svoje vožnje i potpuno izbjeći svađati na svaki način da možete. Mladi um, tumači to, kao, to je u redu da povoljno popraviti svoje putove da biste dobili daleko od problema. Umjesto toga, najbolje kako se nositi nasilnik ili kako se nositi nasilnik na poslu, je da se bavi problemom se ispred. Razlog zašto ljudi nasilnik, jer oni razvijaju pasivno agresivna svojstva, zbog nezdrave okoline, i žive u tajnosti pobuni da biste dobili pozornost. Stupite u kontakt s profesorima u školi i svađati roditelja i prolio svjetlo na ovo opasna situacija za njih. Siguran sam, s jasnim komunikaciji između roditelja i nastavnika, pitanje može biti riješeno zrelo. Kao što sam zaključiti, pomoći svom djetetu da shvati značaj i potrebu da se "ustati za ono što je pravo" i držati ga s uvjerenjem i vjere. Rukovanje nasilnik je jedan od najvažnijih sastavni životne lekcije, kao i zakoračiti u stvarni svijet. Srecno.

No comments:

Post a Comment