Monday 7 November 2011

Keratin Hair Ravnanje Liječenje

Žene s kovrčavom, kovrčast, nepodesan za rukovanje kosu su stalno na paziti za novije metode ravnanje kose. Većina metoda koje se u praksi danas, ili ne proizvesti željene rezultate ili završiti narušavaju vaše kose. Međutim, keratin hair ravnanje tretman ili upravo brazilska keratin hair ravnanje tretman je najnoviji trend u industriji za njegu kose. Čak i slavne osobe također jamčiti za njegovu učinkovitost i briljantne rezultate. Nepotrebno je reći, on je stekao ogromnu popularnost u urbanim ženama. Let's istražiti što keratin hair ispravljanje zapravo jest i koje su njegove prednosti i nedostatke. Više na kosu straighteners.
Što je keratin Hair Ravnanje liječenje?
Keratin je prirodni protein koji čini oko 88% od vaše kose. Keratin hair tretman je infuzija od prirodnih keratin u kosi, bez utjecaja na unutarnje kemijske veze kose. U osnovi ima za cilj smoothening kosu kutikulu i popravak kose štetu. Liječenje se obavlja uvlačenjem keratin formulu u svježe opranoj kosi, uz pomoć topline. Posebno sol besplatno pojašnjavajući šampon se koristi za ovu svrhu. Kosa je udarac suši i podijeljena u nekoliko dijelova nitima. Keratin rješenje se primjenjuje za svaki cjedilu, a zatim uspravio do 5 puta sa 450-stupanj flat iron. Toplina stan željeza pomaže u boljem infuzije otopine keratin u kosi. Kosa se čuvaju u ovoj državi za oko 72 sata. Zatim, natrij besplatno šampon se koristi za pranje rješenje od kose. Krajnji rezultat je glatka, svilenkasta, jaka, meka i, naravno, ravnu kosu. Više na kosu straighteners za kovrčavu kosu.
Prednosti keratin kose Ravnanje Liječenje
Keratin kose ravnanje liječenje gotovo radova za svaki tip kose od bijelac, African-American na azijskim. Slično tome, on također utvrde velik za prethodno kemijski tretirane kose, kao i djevica kose. U stvari, to radi bolje kemijski tretirane kose kao otvoreni dlake omogućuju bolje infuzije od keratina rješenje. Također, ovo je relativno jeftinije liječenje prosječnu cijenu od oko 250 dolara. Rezultati su prilično trajanju za oko 4 mjeseci. Voda, toplina i vlaga ne utječu na kosu liječenih ovom metodom. Štoviše, on popravlja oštećene kose i jača kosu kutikule. Kao rezultat da dobijete jači i više rukovanje kosu nakon tretmana. Više o keratin hair tretman.
Nedostaci keratin Hair Ravnanje Liječenje
Rezultati keratina kose ravnanje liječenja su u velikoj mjeri ovisi o stručnosti frizer i efikasnost flat iron. Budući da je, morate držati rješenje na za 72 sata, vi svibanj osjećati vrlo neugodno. If tijekom ovog procesa, vam se dogoditi prema vlažnoj kosu ili ga savijati na bilo koji način, morate proći kroz proces glačanje sve više ponovno. Tretman traje 2 sata sam na nekoliko sati, ovisno o duljini kosu. Nakon tretmana kosa treba prati s posebnim šampona koji su slobodni od sulfata ili natrij. These šamponi ne smijete čistiti kosu učinkovito kao svoj omiljeni šampon ne. Kao rezultat toga, da ćete završiti s osjećajem prljave kose i vlasišta svih vremena. Osim toga, tretman malo može dovesti do promjena u sjeni kemijski obojene kose. To posebno vrijedi za kosu koje su obojene plavuša. Više o keratin hair nuspojava liječenja.
Keratin hair ravnanje tretman je zaista velika, ako želite ispraviti vaše kose za neke prigode. Međutim, on svibanj neće biti dobra ideja da se stalno predmet kosu na ovaj tretman, kao i svaki hair tretman koji uključuje primjenu topline je dužan da utječu na kosu u dugoj vožnji.

No comments:

Post a Comment