Monday 7 November 2011

Progib Kapci

Progib kapaka nastaju kad se slojevi kože, ispod i iznad očiju, počinju da gube elastičnost i čvrstoću. Neki od progib kapaka su uzroci prirodnog procesa starenja, unos hrane bogate šećerom, stres i depresija, umor, neadekvatna sna, pušenje, nakupljanje toksina u tijelu, štitnjače i zadržavanja tekućine. Postoje više načina za liječenje i smanjiti progib trepavica u rasponu od kozmetičkih medicinske neke home lijekova. Pročitajte više o uzrocima droopy kapaka.
Progib Kapci Liječenje
Blefaroplastika, kako bi se liječiti progib kapke, blefaroplastike, kirurški zahvat u kojem se višak kože, masti i mišića oko očiju području su uklonjene i promijeniti položaj, izvodi. Blefaroplastika pomaže osobi u dobivanje osloboditi od podbulost oko očiju, tamne krugove, vrećice ispod očiju, kao i bilo koji višak kože oko očiju području. Blefaroplastika je obično preporučeno od strane liječnika, ako osoba nije u mogućnosti da čak i otvoriti oči pravilno zbog opuštene ili progib trepavica.
Botox injekcije, botox injekcije su još jedan način da biste dobili osloboditi od progib kapaka. Botulinum toksin tip A, spoj koji se koriste u Botox injekcija, kada se ubrizgava u kožu, paralizira mišiće i kontrakcije koje uzrokuju bore. To rezultira smanjenom pojavom bora i fine linije oko očiju. Efekti botox, kozmetički tretman, obično traju oko tri mjeseca, nakon čega se cijeli postupak mora ponoviti.
Početna lijekovi za progib Kapci
Zdrava Dijeta, Da bi se riješiti opuštenost kapaka, najbolji lijek bi se jesti prirodne, zdrave prehrane i po mogućnosti postane vegetarijanac. Jesti uravnotežen dijeta koja je bogata antioksidansima i vitaminima E i A, eliminirajući visok stavke šećer hranu iz prehrane, konzumiranje mnogo vode kako bi koža hidrat i gibak, može pomoći u usporavaju proces progib kapaka. Konzumiranje povrća i voća, sokova i kuhanje hrane u maslinovom ulju, pomoći će u bolju apsorpciju i probavu, te je time kožu više mladenački s vremenom.
Krumpir, Kako da biste dobili osloboditi natečen oči, kao i progib kapke, rezati tanke kriške krumpira i smjestite ih na oba oka. Držite ih na za petnaestak minuta. To će ne samo da se opustite, ali i obarati oticanje oko očiju. Krumpir sadrži tvar poznata kao catecholase koja ima kožu sijeva svojstva. Dakle, the liječenje progib trepavica s krumpirima može pomoći u uklanjanju tamne krugove ispod očiju, kao i puf kapke.
Vježbi; određene vježbe također može biti učinjeno kod kuće da biste dobili osloboditi od njih. Najlakši progib kapaka vježbe je staviti prst ispod obrva i polako dizanje, imajući to tamo oko pet sekundi, a zatim donosi obrva natrag u svoj prvobitni položaj. Druga vježba koja može pomoći u jačanju mišića oko očiju drži prst na hram, a zatim polako povlačenjem kože ispod i iznad oka prema ušima.
Make up na progib Kapci
Make up za progib kapke bi trebalo biti učinjeno na takav način da oči izgledaju mladi, simetričan i velike. Prilikom primjene sjenilom, odaberite boje poput smeđe i sive kao i oni pomoći u skrivanje labave kože. Izbjegavajte korištenje bilo koje vrste sjajna sjenila jer će privući pozornost na progib kapke. Da bi oči izgledaju svijetle i mladenački, nanesite tamno oka liner na gornjem trepavica, nakon čega slijedi debela maskara. Izbjegavajte korištenje maskara na donjem trepavice jer bi moglo privući pozornost na progib kože ispod očiju.
Pročitajte više na:; Eye Care, Eye Problemi, iako liječenje progib kapci potpuno, bez operacije ili estetski postupak nije moguće, ali uz pravilnu njegu očiju, vježbe za oči, zdrave prehrane i inteligentan make up, sigurno možete minimizirati njihov izgled.

No comments:

Post a Comment