Sunday 6 November 2011

Neverbalna Govor tijela

Kako Natalie želio, da bi se mogla pročitati što se zapravo događa u umu Lucije? Njezine su riječi utješne ali joj oči činilo da osporavati ono što je rekao.
Ovo je dilema da smo često lice. To se događa jer većinu vremena mi ne čitati neverbalne komunikacije ili tijelo jezika signale da je druga osoba nesvjesno šalje. Ako želite moći čitati neverbalne govor tijela morate biti oduševljen promatrač. Morate moći razumjeti što to svjetlucati u očima ili da blagi nagib glave vaše publike sredstvima, kao ove su sve znake neverbalna komunikacija ili tijelo jezika.
Čitanje Neverbalna Govor tijela
Glava: Glava je nije tu samo da bi nam pomogli misle. Također, šalje signale da li smo zainteresirani, dosadno, suglašavajući ili neslaganje sa zvučnika. Površno je jedan od neverbalna cues govor tijela koji označava sporazum. Okretanje glave daleko pokazuje nezainteresiranost. To su zajedničke govor tijela geste da svi možemo tumačiti. Međutim, postoje i druge neverbalne geste glavu da pošalje poruka suptilnija. Primjerice, blago naginje glavu u znak sućuti. Osmijeh prate naginje glavu odražava sporazum. Takav stav glave može, ukazuju na flert. No, kako bi bili sigurni, provjeriti za sljedeće znakove govor tijela u flert. Osim toga, ljudi koji su često lažu smanjiti svoje glave. Međutim, to također mogu, biti znak podnošenje. Ako osoba koja smanjuje glavi kad je nadopunjena, nije od krivnje ili podnošenja, ali samo zato što je sramežljiva osoba. Više o govor tijela objasnio.
Očima: Oči su ne samo ogledala duše, ali i način da se naše srce. Mnogi anketari pokušati ocijeniti razinu povjerenja ispitanika kroz kontakt očima su održavati. Stalan i stabilan pogleda odražava povjerenje. Međutim, ovdje treba razlikovati sigurni, stabilni pogled iz bulji koja se smatra znakom drskost. Davati pozitivne slike svoje osobnosti, ne držati bulji na razgovor. Pogledajte ga na par sekundi i često izgledaju daleko za sekundu ili dvije, prije povratka za održavanje kontakta očima s povjerenjem. To se lako može učiniti, samo ako vas opustiti i usredotočiti na ono što je gospodin preko stola govori. Biste mogli davati pozitivne signale, tijekom intervjua pročitajte više tijela jezik za posao intervjue.
Ukoliko ste u potrazi za gleda interes u oči, promatrati učenika. Dilatirane učenika odražavaju interes. No, nemojte pogriješiti velika učenika, nakon nekoliko pića da se znaci atrakcija, kao i alkohola i nekih lijekova također imaju isti učinak. Da biste bili sigurni, pročitajte više o govoru tijela znakove privlačnosti. Uloga očiju u tumačenju govora tijela ne završava ovdje! Izbjegavanje (neverbalna) kontakta s očima u lukav situacija je snažan leži jezik tijela. Takve reakcije ili mogu biti zbog krivnje ili zbog rašireno uvjerenje da oči lako izdati naše emocije.
Ruku: Prekrižene ruke da li je, sjedeći ili stojeći šalje poruku da je osoba nije pristupačan pojedinca. Je odraz pridržana raspolaganje i kruta osoba koja ne voli da bude ispitan. Naprotiv, odmarajući se nečije ruke su iza leđima pokazuje da je osoba otvorena za ono što se raspravlja i čeka priliku dati svoj ulaza na temu. Sjedi s dlanovima otvorenim odražavaju opušteno raspoloženje. Tvrtka i puni rukovanje označava uvjeren osobnosti.
Noge: Stojeći s nogama označava ramena width apart opušteno osobnost. Noge razmaknute malo šire odraz samopouzdanja pojedinca. Imajući nečije noge razmaknute udobno dok sjedi ponovno, označava opušten raspoloženje. Ako su noge čuvaju dodatno apart, onda bi se moglo protumačiti kao jezik tijela seksualnog interesa. Pritiskom na jedan noge, a sjedi, je znak da je osoba ili živčani smeta o nečemu. Ako netko drži noge prekrižene, to se dok sjedi ili stoji pokazuje da je osoba sramežljivi ili zaštitna! Više o kako čitati govor tijela.
Neverbalna stav
Osim specifične dijelove tijela, ukupni položaja također, govore o osobnosti i raspoloženja. Ukoliko osoba koja naginje naprijed dok slušate ili razgovoru s vama, to pokazuje da je zainteresirani za vas. Fizička blizina je siguran znak privlačnosti. Pred vama i okreće svoje tijelo u potpunosti prema vama, au razgovoru je još jedan neverbalni govor tijela, znak privlačnosti. Kad je čovjek zainteresiran žena, često četke njegove kose (brzo napora da se mladoženja), sjedi uspravno i povlači natrag ramena izgledati veće. To je njegova govora tijela muškaraca pokazati atrakcija. Da bi se bolje razumijevanje govora tijela muškaraca pročitati flert govor tijela muškaraca.
Baš kao muškarci, ženski govor tijela atrakcija može biti vrlo specifične. Pročitajte više o tome kod žena govor tijela i koketiranje govor tijela žene.
Iako, neverbalna govorom tijela šalje snažne indicije, o jedna osobnost ili ono što misle o situaciji u ruci, najbolje je ne isključivo ovise na ovaj oblik neverbalne komunikacije. Tijelo jezik ne tumači na isti način u svim kulturama. Također, prilikom čitanja govora tijela ne koncentrirati samo na očima, ili položaj glave. Pokušajte čitati, ukupna stavu i ponašanju osobe. Tumačenje govor tijela može biti zabavno. Međutim, nemojte se oslanjati na njega čvrsto oblikovati mišljenje o nekome. Ljudska bića složeni i svoje osjećaje i ponašanja više tako.

No comments:

Post a Comment