Sunday 6 November 2011

Rodni list Zamjena

Sally morao primijeniti u sveučilište za nju majstora stupanj u izvedbenih umjetnosti i ona morala dostaviti kopiju joj rođenja certifikata i ona također morao pokazati joj izvornoj svjedodžbi zajedno s tim. Kada je ribu u svom ormariću, njezin rodni list bilo gdje može naći. Bila je u panici, a grčevito tražili gotovo sve njezine stan, no bez uspjeha. Bila je gotovo u suzama, a sada je jedina stvar koju možete učiniti jest tražiti zamjenu.
Zvuči stvarno strašno, ha? Gubitak tako važan dokument? No, ponekad se stvari jednostavno se dogoditi i da izgubite važne dokumente. (Za snimanje, ja sam izgubio moju vozačku dozvolu dvaput!) Pa kako ćemo ih dobiti natrag, kao što su rodni list, na primjer? Pa, odjel vitalne statistike je tu da vam pomogne. Neka nas pogledajte kako ići oko dobivanja potvrde zamjena rođenja.
Dobivanje Certifikata Zamjena rođenja
Uputa # 1: Nabavite potpune informacije o tome koje vladina agencija je zadužena za ovu stvar. Imajte na umu da to nije predmet pod federalne vlade. It je izgledao nakon države. Dakle, sve takve informacije i kopije dokumenata kao što su rođenje, smrt i brak potvrda je izgledao nakon države.
Uputa # 2:; iščeprkati odjel vitalne statistike Agencije na lokalnoj razini. To se može naći kroz lokalni odjel zdravlja ili zemlje sud kuću. Pokušajte i dobiti od države zaposlenika za upute koje se odnose dobivanje certifikata zamjena rođenja. Ne zaboravite da svaka država ima pravila i propisa o dobivanju potvrda zamjena rođenja.
Uputa # 3:; čine ga točku da ide da je u pitanju ured u osobi. Najbolji i najbrži način da biste dobili zamjenu svog rodni list je kad živite u području gdje ste rođeni. Ti bi trebao identifikacija - valjanu jedan, dati država i socijalne skrbi kartice / broja ili putovnice. Nabavite ove dokumente, zajedno ti i očito će morati ispuniti obrazac - i 2 oblika identifikacijskog dokumenta. Ako to učinite online, ti bi trebao popuniti obrazac i poslati online identifikacija kopije zajedno s njim. Obrazac će zahtijevati od vas da popunite pojedinosti o rođenju (nepotrebno reći) i još neke vitalne informacije. To bi morati ići uz malu naknadu, po 20 $.
Uputa # 4:, nakon što dođete u ured, od vas će biti potrebno napisati zahtjev za rodni list. Tada ćete morati ispuniti i potpisati izjavu i prijavu. Da je primjena je bitna za proglašenje tko ste i zašto želite zamjenu. Imajte na umu da su samo nekoliko ljudi rodile zamjensku potvrdu. Osim ako je izvanrednoj situaciji ili iznimnim scenarij, to ne bi bilo dano da bilo tko drugi osim osobe ili člana uže obitelji čiji rodni list je.
To je bio opći pregled kako ići o zamjeni rodni list. Sada hajmo se malo specifičan. Ovdje je kako možete primijeniti i dobiti zamjenu rodni list u Kansasu, na primjer. ; Prijavite se na internet i idite na Kansas Ministarstva zdravstva i okoliša početnu online. ; Provjerite što su mogućnosti postoji i odaberite ¾ eljeni skup. U tom slučaju, da želite zamjena rodni list. Pa onda bi se naći jedan link u vezi toga. To će biti jedan obrazac koji se može skinuti. ; Pročitajte kroz opcije i kliknite na onu koja je najviše odgovara za vas. To bi moglo biti ili dostaviti osobno, poštom ili faksimilom. ; Ispunite obrazac, isprintajte ga i poslati, uz svoje podatke za kontakt. ; Sve je rekao i učinio, to bi mogao biti slučaj da to možda neće biti tako lako kao što zvuči. Bolju sliku Stoga bi bilo biti pripremljen o svim nedaćama koje bi mogle dogoditi. To nije vam reći da su stvari će biti jako teško, no će vam pomoći da dobijete ideju da bi to moglo biti tako. Uostalom rodni list je vrlo važan dokument. Očekujući tortu hoda do rodni list zamjena može vam teško vrijeme. Vi svibanj također uzeti neke pravne savjete o tome konzultantske stručnjak.
Ovo je mjesto gdje sam odjaviti i nadam se da nikada nećete izgubiti dokaz svog rođenja! Sve Best!

No comments:

Post a Comment