Thursday 3 November 2011

Podlaktica tetovaže

Podlaktica tetovaže su popularne od uzrasta, jer predstavlja duboku predanost osobe prema njegovu tetovaža dizajn. Tetovaže postali pobješnjeloj modi izjave za mladež today posebno u pop, rock i rave kulturama. Najbolji dio podlaktice tetovaže je da oni mogao biti senzacionalno uz vaš zbirku ako ste ljubitelj body arta. Ovaj lokacija nudi veliku raznolikost u veličini kao podlaktica savršeno je oblikovan za stalni tetovaža. Možete dobiti podlaktice tetovaže ili na gornjoj strani podlaktice ili na donjoj strani podlaktice ako ne želite da izgleda prilično očito. Veliki podlaktici tetovaža dizajn ideja bi ga veže s postojećim nadlaktice tetovažu, što stvara jedan rukav tetovaža. Pročitajte više o rukav tetovaža dizajne.
U ranijim danima, puna rukav tetovaže su popularne među bicikliste i kriminalaca, a danas su prihvaćeni u mainstream. Veliki primjer puni rukava tetoviranje u mainstream, bi Chester Bennington, pjevač poznatog rock benda Linkin Park.
Još jedna velika ideja za podlakticu tetovaže će biti dobivanje dvije identične tetovaže na donjoj strani podlaktice stvoriti twin pogled na vaše ruke. Također možete dobiti dvije identične sjaj u mraku tetovaže natopljene na podlaktice za veliku poslije tamne izgled. Sjaj u mraku tetovaže su veliki za podlaktice jer su vidljive samo bilo u mraku ili u ultra ljubičastu svjetlost, što znači, ove tetovaže neće biti vidljive uvijek! Podlaktica se smatra najmanje bolno mjesto da biste dobili tetovaža.
Podlaktica tetovaže za muškarce
Podlaktica tetovaže su najpopularnije s ljudima koji poznaju body art, jer oni imaju šire podlaktice u odnosu na njihove ženske kolegama. Evo nekoliko dizajna koje bi volio uzeti u obzir za podlaktice tetovaža.
Portret Tetovaže, Portret tetovaže su bijes u tattoo svijetu danas. Možete dobiti portret jednog člana obitelji, prema legendi, vjerska figura ili svoj osobni junak, kao podlakticu tetovažu. Portret tetovaže također mogu biti najbolji natopljene na podlaktici kao da dio vašeg tijela cilindričnog oblika, ni stan ni curvy! Možete ili koristiti samo lice osobe za portret ili cijelog tijela portret previše. Portret tetovaže poznatog škotskog junaka su velike mogućnosti previše. Pročitajte više o škotskom tetovaža dizajne.
Ako ste iz zapadne Amerike i dolaze iz jedne stare kauboj obitelji, možete dobiti portret poznati kauboj osobnost i dobiti ideje od kauboj tetovaže. Portret, kao dizajn podlaktice tetovaže, može biti povijesne, realne ili apstraktne i fiktivna!
Dragon tetovaže, Dragon tetovaže su veliki u veličini i zahtijevaju veliki prostor, tako da bi moglo biti bolje mjesto za tetovažu zmaja od svoje podlaktice? Zmajevi su u osnovi mitoloških bića u japanskoj mitologiji i predstavljaju duhovne snage, zaštite i sigurnosti. Dragon tetovaže izgledaju vrlo muževan i izgledaju sjajno na muškarce. Možete pitati tetovaža umjetnici koristiti boje poput jarko narančasta i crvena za autentičan japanski zmaj izgled. U posljednje vrijeme, zmaj tetovaže postaje popularan u ženskom svijetu tetovaža previše. Vi svibanj željeli čitati na zmaj tattoo dizajna za žene.
Cross Tetovaže / Vjerske tetovaže, velikih križ tetovaže i Celtic tetovaže su jako popularne dizajnira za podlaktice tetovaže. Budući da križ tetovaže su vjerske, teško bi želite da biste dobili osloboditi ga u bilo kojem trenutku vremena u budućnosti. Siguran sam da čvrsto vjeruju u religiji nego bilo što drugo u ovom svijetu, a time i dobivanje vjerske tetovaža na podlaktici je velik ideja da cijeli svijet zna što vjeruju u! Pokušajte s obzirom na keltski križ tetovaža dizajne za drugačiji izgled. Vi svibanj željeli pročitati više o Celtic tetovaže za muškarce. Moleći ruke tetovaža je također jedan od najpopularnijih vjerskih podlaktice tetovaže. Bilo je nastao u Njemačkoj i je vjerojatno najbolji način pokazati svoju odanost Bogu.
Pročitajte više na:; Podlaktica Tattoo Designs za muškarce, ruke tetovaže za dečke, Tribal Tattoos ruke, podlaktica tetovaže za žene
Ženka podlaktice je uži nego muško jedan. Podlaktica tetovaže za žene izgledaju dobro samo ako su veličine ispravno. Pokušajte s obzirom na manji tetovaža dizajne za vaše podlaktice, djevojke! Evo nekoliko dizajna koji bih preporučiti.
Nautički zvjezdice tetovaže, Nautički Star tetovaže su male u veličini i izgleda jako slatka, na ženski podlaktice. Velik ideja će biti kombinirajući nautički zvijezda s krila motiv. Nautički zvijezda je simbol stvaranja vlastite sudbine, a krila motiv zalaže za slobodu. This tetovaža jednostavno pokazuje off slobodan duh osobnost koju imate, i stavljajući ga na podlakticu ste ostavljajući cijeli svijet zna o tome! Ovo je samo jedna za hazarder djevojke! Pročitajte više o nautičkom zvijezda tetovaže za djevojke.
Fantasy Tetovaže; Djevojke vole živjeti u svojoj fantasy svijet svih vremena, a ako ste jedan od onih pilića, tetovaže vile i anđeo tetovaže će izgledati lijepo na podlakticama. Možete eksperimentirati s dizajne poput sirene and unicorns. Seksi ideja bi biti dobivanje tetovaža šarene sirena s repom oko podlakticu. Za dramatičan izgled, pokušajte jednu tonu starih tetovaža čarobnjaka. Zlatni jednoroga tetovaža je sladak podlaktici tetovaža dizajn. Pročitajte više o vilinski tetovaže za žene.
Cvijet i leptir tetovaže, cvijeće i leptire su za one djevojke koje su vrlo girly. Cvjetna tetovaže mogu biti potpisao s različitim bojama na podlakticu. Cvjetna tetovaže ili može biti jednostavno crvene ili plave ruže ili zamršen dizajn Wildflower vina da oblozi your podlaktice. Također možete pokušati dizajna kao što su orhideje i tratinčice za svjetliju izgled! Pročitajte više o vinove loze tetovaže za žene.
Leptir tetovaža dizajne su jedan od najpopularnijih ženskih tattoo dizajna u svijetu. Butterfly tetovaže predstavljaju ljepotu, milost i delikatnost žena. Ako razmišljate o uzimajući tetovaža leptir, pobrinite se da je malih dimenzija i inked s finesa. Velikih tetovaže leptira bi značilo suprotno od poslastica i ljepote! Pročitajte više na Celtic tetovaže leptira.
Sjeti se da istraživanje i misliti dvaput prije nego natopljene na podlakticu. Podlaktica tetovaže su velika obveza što se tiče tetoviranja smatra, budući da je ovo tetovaža lokacija je toliko očito i vidljivo je da možda želite da biste dobili osloboditi od vaših podlaktice tetoviranje u nekoliko godina. Pa budite oprezni i učiniti svoj um čvrsto prije uzimajući bilo koji podlaktice tetovaže. Nepotrebno je reći, preuzmite ga učinio s certifikatom tattoo umjetnik. Također provjerite je li pečat sterilizirana iglice otvaraju se u ispred vas prije korištenja i zbrinjavati nakon uporabe. Tako je s ovim podlaktica tetovaža dizajne, nadam se da ćete naći smislen jedan za sebe. Podijelite svoje misli i dizajna s nama, ako ste već jednom na podlakticu. Nabavite tetovirane uskoro!

No comments:

Post a Comment