Friday 4 November 2011

Kako izgledati mlađe

Izgleda mlađe od svoje dobi je nešto što mnogi muškarci i žene će zapravo umrijeti. Nemilosrdan potraga za mlade dovela je do mnogih žena i muškaraca se opredjeljuju za drastične mjere u traženju bajkovitim izvor mladi opredjeljuju za kozmetičke operacije i botox tretmanima. Ova opsesija s mladima je iskorišten od strane jednog broja komercijalnih kozmetičkih tvrtki koje imaju proizvode koji tvrde da mogu čudesno smanjiti znakove starenja. Međutim, ne samo da su oni skuplji, ali djelotvornost tih kremama protiv starenja kože proizvodi za njegu također je prilično sporan. Pa kako da izgledaju mlađe od svoje dobi, bez potrebe za potrošiti bogatstvo na kozmetičke operacije i njegu kože proizvode? Evo nekoliko savjeta o tome kako izgledati mlađe, naravno.
Savjeti za izgledati mlađe, naravno
Jedite izgledati mlađe: Hrana bogata antioksidansima pomoći u neutralizirajući slobodne radikale koji mogu uzrokovati bore i oštećenja od sunca. Osim toga oni također omogućiti toksina u tijelu uzrokovane zagađenja i pušenja se ispiru. Ne samo da usporavaju proces starenja, ali i pomoći u borbi protiv bolesti kao što su bolesti srca, raka i visokog krvnog tlaka. Neki od najboljih antioksidansa bogate namirnice uključuju:; Bobice (borovnice, maline, jagode i sl.) , Zeleni čaj, brokula, rajčica, češnjak, špinat, mrkva, soja, cjelovite žitarice i žitarice; Pobrinite se da vaša dijeta je zdrava i uravnotežena i piti osam do deset čaša vode dnevno. Pravilna prehrana je vaš ključ za izgleda mlađe. Izbjegavajte šećer i ostale slatke stvari koje mogu ostaviti kožu suha i naborana zbog glikozilacije proces. Uključite namirnice bogate proteinima i omega 3 masnih kiselina u Vašoj prehrani za popravak stanice kože i izbjeći problem progib kože. Pročitajte više o protiv starenja hrane za njegu kože.
Zaštitite se od sunca oštećenja: izlaganje suncu, osobito, na dugoročno može uzrokovati bore, fine linije i smeđe dob spotova koji se mogu izraditi te izgledaju puno starije nego što stvarno jesu. To uzrokuje kvar kolagen u koži, tako, što je rezultiralo gubitkom elastičnosti i čvrstoće kože. Potražite za zaštitu od sunca sa SPF formula 15-30 koje su bogate antioksidansima i sadrži vitamine A, C i E koji pomažu u smanjenju oštećenja uzrokovanih suncem. Pročitajte više o njegu kože.
Get your Eterična Sleep: Nedostatak dovoljno sna može uzrokovati neprirodan, tamne krugove pod očima. Štoviše, umor koji slijedi nakon neprospavane noći mogu povećati ili hormon stresa kortizol u tijelu. To uzrokuje smanjenje od kože kolagen i izgled starosti linije na licu i tijelu. Poboljšajte vaše navike spavanja i provjerite da li ste dobili dovoljno spavate. To će sigurno pomoći u procesu obnove stanica i držati u dobi linije na zaljev.
Pravilno Skin Care: lica scrubs and peels su kod kuće, može vam pomoći depresija off mrtve kože na licu i tijelu. To ne samo da vam pomaže da biste dobili osloboditi od mrtvih stanica kože i potaknuti na koži sjaj, ali i pomaže u povećanju proizvodnje kolagena u tijelu. Prije nego što ljuštiti ne zaboravite čistiti lice za uklanjanje nečistoće i šminku s lica. Ovo će ukloniti sjaj, prljavštinu i bakterije s lica pomaže da izgleda sjajno i svježe.
Jednom kada ste exfoliated vaše lice, koristiti moisturizer za hidratizirati kožu. Glicerin i hijaluronska kiselina vratiti ravnotežu hidratacije kože, a proizvodi kao što su lanolin spriječiti vodu iz bježale iz kože. Uz kozmetičke formule dostupni na tržištu, također možete koristiti prirodne moisturizers kao što su maslinovo ulje i kokosovo ulje kako bi se smanjila pojavu bora na koži koje su uzrokovane dehidriranu kožu. Koristite proizvode koji sadrže retinoidi koji imaju potencijal da preokrenuti štete uzrokovane starenjem.
Pročitajte više na:; Savjeti za mlađi gleda kože, Ljepota Savjeti za žene; Osim ovih načina da izgledati mlađe, morate ići na redovite facials, manikura i pedikura zadržati kožu čvrsta i elastična. Uz odgovarajuću šminku, a neki stil života i prehrane promjene možete jednostavno vratiti vrijeme. Znajući kako izgledati mlađe vam može pomoći da postignu lijepe kože koji svijetli sa zdravlje i sjaj.

No comments:

Post a Comment