Sunday 5 February 2012

Bird of Paradise - salvete Fold

Ako vam je dosadno redovnog tablice postavke, učinite nešto za svoj dolazak fancy party da impresionirati svoje prijatelje i uzvanici. Check out jednostavne ideje stola dekoracija i salveta sklopivi origami upute. Možete položiti cvijet ili provjeriti uzorak stolnjaka u dijagonalnom način, umjesto da ga stavite u način ravno. I vjerujte mi, jednostavno rajske ptice salveta puta će dodati eleganciju na svoj lijepo uređeni stol, bez troška vam dodatni novac. U ovom članku ćemo raspravljati o jednostavne korake za stvaranje rajske ptice salveta puta.
Kako saviti Bird of Paradise salvete?
Ptica Raja salveta fold je inspiriran atraktivnom tropskih cvatu, ptice raja cvijet, koji je usko izgleda kao ptičje kljun. Iako bijele boje salveta ide dobro sa svim vrstama stola dekoracije, možete misliti koristeći narančaste ili crvene salvete za izradu rajske ptice salveta puta. Na taj način će se stvoriti taj vizualni efekt od stvarnog cvijet. Navedene u nastavku su jednostavne korak-po-korak upute o tome kako napraviti rajske ptice salveta zagrljaj:
Korak # 1, U ovom tipu salveta origami, od vas će biti stvaranje stoji nabora. Dakle, stvoriti najbolje izgleda rajske ptice salveta puta, trebat će vam prilično krut posteljina salvete dobre kvalitete. Inače, u slučaju ne dostupnosti, primjenjuju se škrob na redovite večera salvete kako bi dobili željenu čvrstoću.
Korak # 2; Uzmi pritisnuta salvete i stavi na stol. Izglađuju i salveta i saviti ga na pola. Opet puta i salveta u sredini, a zatim pritisnite. Sada, možete dobiti tromjesečni presavijeni ubrus (nalik na kvadratni oblik). Orijent i salveta dijagonalno na takav način da su četiri slobodna ugla režiju na dnu.
Korak # 3, sljedeći korak je sklapanje trg oblikovan ubrus dijagonalno na pola, napraviti trokut. Možete podići besplatno ugla na vrh kraja. Ako ste pratili ispravno do ovog koraka, otvoreni vrh presavijeni ubrus će usmjeriti daleko od vas.
Korak # 4, a sada, držite desnom uglu obliku trokuta salveta i saviti ga duž zamišljene centar-line. Ono što ćete dobiti je novi tip (na desnoj strani) okrenut prema vama. to pritiskom sa željeza učinit će puno lakše u održavanju ovog ovčinjaka.
Korak # 5; Ponovite korak četiri i ovaj put, preklopite lijevom kutu dijagonalno uz simetrala. Dakle, imate dijamant u obliku salveta, s dva dna savjete širi izvan izvornog trokuta i usmjerena ka vama. Opet, prst pritisnite ubrus kako bi očistiti torove.
Korak # 6, uvucite lijeve i desne dnu savjete ispod salveta, pazeći da se ravnomjerno leže s bazom izvornog trokuta. Uz to, te dobiti u obliku trokuta vaš povratak, koji ste napravili u koraku 3. Nemojte zaboraviti da pritisnete fold s prstima ili željeza.
Korak # 7; nježno umiješajte trokut u točno polovina po sredini, daleko od vaše strane. Središnji šav će usmjeriti prema vama, a trokut kutova okrenuti van. Drugim riječima, obliku trokuta naborima će ostati skriveni unutar trenutnog puta.
Korak # 8; Sada ste spremni za stvaranje gotovo rajske ptice salveta puta. Za što ga čini izgledaju kao rajske ptice cvijet, držite presavijeni dnu čvrsto i podići ubrus četiri ugla (jedan po jedan) da biste stvorili istakao zaliske. Vi svibanj preferirati da pročitate više o ukrasnim ručnik sklopivi.
Dakle, nije tehnika za kako saviti salvete u rajske ptice jednostavno? Ovaj klasični dizajn origami salveta sklopivi sigurno će poboljšati izgled blagovaona stol i daju svečanu notu svaku prigodu. Osim toga, možete isprobati navijača, double obožavatelji, ruže, tulipani, svijeće, itd. nadopuniti svoju temu stranka i siguran sam da Vaši gosti će biti impresionirani s svoju kreativnost i maštu.

No comments:

Post a Comment